Verhaal

Mijn nacht met Jenny

Categorie: Hetero Geschreven op: 29-02-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 1817

Ik ontmoete Jenny voor het eerst in een internet chatroom en het klikte gelijk erg goed tussen ons, we hadden het over muziek, het leven, en de relatie die ieder van ons had. Na wat meerdere gesprekken werd onze conversatie steeds persoonlijker ,en voelden we dat de behoefte groeide om elkaar in werkelijk te ontmoeten .Het probleem was echter dat ik in Vlissingen woonde en zij in de buurt van Groningen. Via de instant messaging op het internet hadden we een aantal mooie intense cyberseks ervaringen. Dat leidde tot hechtere telefoon seks gesprekken. We kregen een emotionele band met elkaar, maar onze real-life relaties zaten ons in de weg  om uit te vinden wanneer de intensiteit van de fantasiewereld kon  worden afgestemd naar de werkelijkheid. We waren  betrokken in  een lange afstand relatie, en we wilden eigenlijk onze partners niet besodemieteren. We konden elkaar ook niet  loslaten  hielden contact en  bleven elkaar bellen,maar dat veranderde allemaal op een dag in augustus. .Ik had  al een poosje mijn relatie verbroken en hoorde dat Jenny ging logeren bij een vriendin in Rotterdam.

Ze wilde mij graag ontmoeten in een park vlak bij het huis van die vriendin .We maakten een afspraak voor de volgende dag, ik lag de hele nacht te denken hoe het zou zijn om haar werkelijk te zien en aan te raken. Had  ze in werkelijkheid net zo een sexy lichaam als in mijn vele natte dromen, ik voelde datmijn pik zich begon te roeren en hielp mezelf maar even snel aan een verdere rustige nachtrust .De volgende dag was ik veel te vroeg in het park met kloppend hart te wachten op haar, maar tot mijn verrassing zag ik haar na een minuut of tien aankomen. Haar blonde haar hing los in krullen naar beneden tot over haar schouders , een laag rood T shirt waaruit  bleek dat ze  een paar borsten had die nog groter waren als in mijn dromen. Een strakke jeans omhulde een verrukkelijk strak  kontje ,mijn rikketik ging te keer en mijn lul kon zich weer eens niet rustig houden.

We begroetten elkaar met een kusje en een knuffel ,en waarachtig volgens mij keek ze me wat ondeugend aan .We gingen op het gras zitten ,ik vroeg hoe het met haar ging  ze keek me aan en zei dat ze bij haar vriend wegging omdat hij de laatste tijd te veel was veranderd en te veel weg ging met vrienden .Haar plan was om bij haar vriendin te blijven slapen ,maar ik zei snel dat dat ook wel bij mij kon. Ze accepteerde mijn uitnodiging en weer kreeg ik het idee dat mij iets ontging ,we liepen naar mijn auto en toen we weg reden keek ze me aan en zei, "Billie ik merk  dat ik bepaalde gedachten bij je los maak, en dat je haast niet kunt wachten tot je thuis bent,. nou ik heb nieuws voor je al lang zou ik wel eens willen weten hoe het is om van jou eens een goede beurt te krijgen”.

Ze leunde voorover en fluisterde in mijn oor "Ik hou van het effect dat ik heb op jou" en ritste mijn gulp open, haalde mijn harde pik eruit en streelde hem een paar keer  "Ik kan niet wachten tot ik kan proeven vanavond " zei ze, haalde haar  handen nog een paar keer langs mijn lul en duwde hem terugin mijn broek zodra we binnen waren vlogen we elkaar aan. We waren naakt in minder dan een minuut, ik  drukte haar tegen de deur en pakte haar kontje vast terwijl ik mijn tong in haar mond stak ,en zij de hare er omheen liet gaan. Mijn harde pik duwde ik tegen haar kutje tilde een van haar benen iets omhoog en met een harde stoot was ik in haar. Ze sloeg haar armen om mijn nek, tilde haar andere been omhoog en sloeg beide benen om mijn middel en gromde in mijn oor "Neuk me hard baby", en meteen gaf ik waar ze om vroeg en ramde in haar zo hard en snel als ik kon, terwijl ik mijn hoofd boog tot aan de uitnodigende borsten waar ik aan begon te zuigen en  te likken. Mijn hoofd draaide nog steeds en ik kon haast  niet geloven dat ik haar eindelijk neukte, en het duurde slechts een paar minuten voordat zij haar nagels in mijn rug zette zich hard tegen me aandrukte en grommend klaar kwam.

Nu was er ook bij mij geen houden meer aan, en terwijl ze riep ”Ja spuit me vol geef me je zaad’’ spoot ik de eerste lading van dit zalige neuk festijn in haar strakke kutje. Terwijl we in elkaars armen stonden te hijgen en mijn verslappende lul uit haar kutje gleed bukte ze nam een greep  en zei: "laten we eens kijken hoe snel je klaar bent voor ronde twee". Meteen knielde ze voor me en nam mijn pik rolde met haar tong er overheen sloot haar lippen er om en zoog hem naar binnen. Het duurde niet lang voordat ik mijn pik keihard was en klaar om weer te gaan,. Ik stond op en liep naar de bank waar ik haar neer zette en knielde voor haar begon haar kutje te likken en liet  mijn tong  over haar schaamlippen gaan, Ik zoog elke kut lip in mijn mond om haar sappen proeven, mijn handen bespeelden haar borsten en ik ging nu met de punt van mijn tong stevige snelle likken over  haar clitoris te geven ,die n iku hard werd.

Mijn handen gingen nu van haar borsten naar beneden,. langzaam begin ik mijn vingers in haar kutje heen en weer te halen. Ze kreunt van genot slaat haar benen om mijn hoofd en knijp ze om mijn hoofd om me nog dichter naar haar hete kutje te trekken.Maar uiteindelijk moest ik mij los trekken om adem te kunnen halen. Toen  stond ik  op en nam haar plaats op de bank in .Gelijk ging ze op me zitten pakte mijn pik begon langzaam te rijden leunde naar voren om me een lange passionele kus te geven, toen bewoog ze zich op een perfect ritme en ik paste mijn tempo aan  om in haar  mijn stoten naar boven te geven. Ik begraaf mijn gezicht tussen haar borsten, en zoen en zuig van links naar rechts,  opeens begon ze me snel te berijden. Ik kon het niet bijhouden dus  leunde ik achterover en, genoot van de aanblik  van het absolute genot op haar gezicht, de geluiden van haar schreeuwen  Ik zie  haar tieten op en neer stuiteren, en voel haar strakke kut om mijn pik. Ze begon te kreunen en schreeuwen dat ze klaarkwam ik hield haar heupen vast stootte mijn hele lijf naar boven en schoot  wat voelde als nog een grotere lading dan de eerste keer in haar.

Ze stortteademloos op mij neer, streek met haar handen door mijn haar lachte en zei "waarom hebben we dit niet eerder gedaan?" toen we uitgerust waren gingen we douchen en deden onze kleren weer aan ,want als we naakt bleven dan was de kans groot dat we weer begonnen ,en de dag was nog lang dus tijd zat om het nog een paar keer dunnetjes over te doen .Wat ik zeker weet is dat ik Jenny niet meer uit mijn leven laat lopen.

Reacties (1)