Verhaal

Mijn sauna avondje.

Categorie: Hetero Geschreven op: 28-02-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 19178

Af en toe lukt het me om mezelf te verwennen met een heerlijk avondje in de sauna. Het is zo gezond” is wat je steeds overal hoort. Ik vind het ook leuk, maar het is nogal behoorlijk tijdrovend dus ik kan niet zo vaak als ik eigenlijk zou willen. Nu was ik na  4 weken eindelijk weer eens terug,  gewapend met een handdoek ging ik de gemengde cabine binnen. In de cabine was niemand aanwezig ,dus ik  koos een lekker plekje lag mijn handdoek neer en ging liggen. Langzaam droomde ik een beetje weg , maar op een gegeven moment merkte ik dat er iemand anders binnen kwam .Ik keek om hoog en zag twee heren die het aanzien zeker waard  waren ,de een had brede schouders flinke biceps en kwam waarschijnlijk dagelijks in de sportschool, en ik schatte hem zo tussen de 30-35 jaar .De andere adonis had meer het slanke  maar toch gespierde figuur vaneen atleet, dus boden ze samen een aantrekkelijk plaatje .Ze waren druk in gesprek en al pratend gingen de handdoeken af. Beide waren echt een paar .joekels die deden niet voor elkaar onder .Het water liep in mijn mond en ik draaide mij snel om zodat ze niet zagen dat ik als een idioot lag te water tanden .

Door mijn werk was ik zo druk bezig geweest dat mijn seks leven op een wel heel laag pitje stond .Nu werd ik behoorlijk geil  bij de aanblik van zulke lullen .Mijn hand ging naar mijn hete kut en ik wreef en vingerde me een beetje. Na korte tijd merkte ik dat de twee mannen het door kregen, misschien omdat ik onbewust wat geluid maakte Ik hoorde ze dichterbij komen.

Amsterdams casino bonus

Opeens voelde ik handen over mijn lichaam glijden, en werd ik omgedraaid ze gleden nu over mijn borsten mijn kutje er gleed ook een vinger naar binnen. Dat was echt over de limiet, ik was  behoorlijk verbijsterd .maar kon niets zeggen, want ik genoot met volle teugen ,door twee zulke kerels tegelijk verrast worden na een lange periode van seksuele onthouding ,komaan zeg wie wil mij dit kwalijk nemen .

Ze kunnen allemaal de rambam krijgen ik ga hier alles uithalen wat maar mogelijk is. Ik nam in elke hand een lul en ging er lekker mee  aan het spelen , greep ook even lekker de ballen en rolde ze zachtjes door mijn handen. Opeens werd ik voorzichtig omhoog getrokken en voorover gelegen met mijn kontje omhoog en voelde ik een vinger snel in en uit schieten ,toen twee vingers en mijn kutje ging nu natte  geluiden maken.

Daar kwam eindelijk een flinke paal naar binnen glijden, tegelijk kwam eronder mij de tweede heer liggen, die mijn borsten  begon te verwennen .Binnen de kortste tijd stonden mijn tepels zo strak, dat ze bijna zeer gingen doen Hij kneep en likte ze en bracht zijn paal naar mijn mond ,ik zoog en likte dat het een lieve lust was, tot hij hijgend snel zijn  pik er uit trok  en zijn sperma tussen mijn tieten spoot.

Nu voelde ik een verschrikkelijke golf door mij heen gaan, ik schreeuwde met een hand voor mijn mond { anders stond dadelijk de sauna op stelten}al mijn geiligheid er uit en kreeg een knol van een orgasme. De man achter me spoot onder tussen zijn zaad over mijn rug en ik zei dat ik graag nog wat meer wilde van deze goden. Ze keken me .even aan  schoten in de lach en zeiden, dat ze mijn wens graag vervulden De body builder ging op de bank liggen trok me over hem heen en stootte zijn lul in mijn nog vochtige kutje ,de atleet stapte naar mij achter kant en maakte met het achter gebleven sperma mijn rozet vochtig  duwde zijn pik er in ,en toen begonnen ze tegelijk te stoten Ik werd haast gek van de genotscheuten de beer onder mij lag zijn hand over mijn  mond en keek mij waarschuwend aan ik probeerde niet te schreeuwen en beet op mijn lippen.   

Ik voelde mijn clitoris  hard en gezwollen worden, ondertussen voelde ik handen knijpen en kneden aan mij borsten tepels billen, en ik voelde de palen harder en sneller stoten . Ja neuk me ,beuk me stamp ze er in riep ik  mijn zelfbeheersing was verdwenen ,ik waande me in de oertijd en genoot als nooit te voren .Dit hoefde van mij nooit meer over te gaan,  de ballen van de man achter mij kletsten steeds harder tegen mijn kont en alsof het afgesproken was trokken ze gelijktijdig hun pik terug. Ze gaven er snel nog een paar rukken aan ,en spoten de hele lading over mijn lichaam en ik wreef me er mee in en likte aan mijn  vingers .

Nu gingen hun handen naar mij kutje en mijn rozet ,daar gleden twee of drie vingers in en werd  vakkundig mijn  orgasme afgewerkt ,ja die gasten wisten van wanten en voelden aan dat ik een lange tijd geen seks had gehad Uitgeput lag ik bij te komen, maar de mannen stonden er fris en fruitig bij  alsof ze nog moesten beginnen .Ze lachten naar me en zeiden met een knipoog dat ze hier vaak te vinden waren  knoopten hun handdoek om en vertrokken richting zwembad .Ik lag nog een poosje na te genieten en vertrok toen ook naar de douche en het zwembad

Reacties (0)