Verhaal

Het wilde auto ritje van mijn vriend Bert.

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-02-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2948

 Mijn vriend Bert en ik zijn al sinds onze jeugd stap maten ,wij gingen bijna dagelijks stappen en ook hielden we natuurlijk van zoveel mogelijke seks avontuurtjes. Maar sinds we getrouwd zijn werden onze vrouwtjes dit vele stappen spuugzat en moesten we het terugbrengen naar een keer per maand .Daar wij nogal wat seks beluste kerels zijn wilden we daar toch nog wel mee doorgaan ,dus toen we met wat vrienden in de kroeg zaten en na aardig wat bier de verhalen steeds broeieriger werden ging mijn pik zich al aardig roeren. Bert  vertelde over zijn laatste mokkeltje ,”Ze had tieten als meloenen zeker beha maat dubbel D en puur natuur met een stel heerlijke benen en een gezicht met een paar ogen die je zo  aan keken dat het leek alsof ze je uitdaagde haar een  geil voorstel te doen  “.  

Ik ben dus maar brutaal op haar afgestapt en deed haar dus zo’n  voorstel. Ze sleurde mij haast de kroeg uit en vroeg waar mij auto stond ,voordat ik nadacht zaten wij in mij auto en vroeg ik waar zij woonde. Ze keek me aan en zei dat het veel te ver was en te lang duurde om daar heen te gaan  zij pakte mijn hand en duwde die tussen haar benen .Mijn hart sloeg haast op tilt , want man wat was dat kutje heet, mij lul wilde nu echt mijn broek uit want hij kreeg gebrek aan ruimte. Ik duwde met mijn hand haar string naar beneden zij kwam omhoog en trok hem uit. Ik  gleed met mijn vinger haar al zeer natte kutje in en bewoog hem razend snel in en uit en heen en weer, ze begon te kreunen en te bewegen en begon aan de knopen van mijn gulp te trekken .Eindelijk werd mijn pijnlijke kloppende lul bevrijd , ze pakte hem beet dook voorover  sloot haar lippen er omheen en zoog hem zo haar warme mond in en begon er aan te zuigen , ik voelde heftige geile rillingen door mijn lijf gieren en  ik trok me  snel los , ging recht zitten en trok mijn broek snel naar beneden.

Voordat ik zelf de kans kreeg om haar naar me toe te trekken klom ze al op me, pakte mijn pik en liet hem met een schreeuw naar binnen glijden ze riep  “ kom op laat zien dat je weet wat neuken is.” Jezus wat was dat een lekker geil wijfje Ik rukte haar shirt omhoog en  handen en mond maakten over uren, haar hete strakke kutje kneep  steeds zachtjes in mijn lul .Ik zoog op de  harde tepels  van haar borsten en kneedde ze ondertussen  zachtjes Nu ging ze op en  neer bewegen  mijn lul gleed in en uit haar knijpkutje ,het tempo werd nu door haar op gevoerd sneller en sneller Ik wist dat zij  de touwtjes in handen had, en me totaal de baas was maar ik was verlamd door de geile gedachten  bijna  aangerand te worden door zo”n lekker mokkeltje.

Nu gingen haar bewegingen over in stoten ,ik voelde dat mijn pik steeds dieper naar binnen gleed,  . Haar mond  was nu half geopend en er kwamen onverstaanbare geluiden uit haar blik stond op oneindig ,wat een geweldige meid was het ,om zo mijn lichaam te gebruiken voor haar genoegen, hoeveel mannen dromen daarvan. IK vond het tijd worden om mijn pik terug te trekken omdat ik voelde dat mijn lijf zo een enorme zaadlozing zou krijgen,  maar zij riep “Nee blijf“ en  ging door  greep  zich vast aan mijn haren en trok mijn gezicht naar haar toe en gaf me een paar hete zoenen  duwde haar tong in en uit gilde laat lopen ,geef  mijn  je warme zaad en zoog het al knijpend   haar hete kutje in, terwijl ze zelf ook luidruchtig klaar kwam Ze kroop nahijgend van me af en ik zag mijn sperma onderwijl op mij  buik vallen, ze lachte en boog er naar toe en likte het op, “Je zaad smaak lekker “ zei ze “Maar hoe heet je eigenlijk” .

Ik schoot in een  onbedaarlijk  lachbui  ,gierend vertelde ik haar mijn naam, en zij heette  Zelda . We lagen nog wat bij te komen en deden onze kleren weer aan. ,Ik wilde net een echte afspraak met haar regelen ,maar ze sprong de auto uit en zei “We komen  elkaar misschien nog wel  eens  tegen  ,dan neem ik je mee naar huis” ,en weg was ze .Van verbazing kon ik me minstens vijf minuten niet bewegen, en als ik haar parfum en geile luchtje niet had geroken ,dan had ik zeker  gedacht dat ik alles gedroomd had. Ik denk dat ze er wellicht een gewoonte van gemaakt heeft  om waar en wanneer ook ,als zij geil is zo snel mogelijk een man te vinden die ze geschikt vind om haar te voorzien van een orgasme

Maar ik weet wel dat ik me rot ga zoeken  naar mijn geile droomvrouwtje Zelda We zaten nu ondertussen allemaal met een flinke bobbel in de broek  jaloers naar deze bofkont te kijken dat hete nummertje wilden  we allemaal wel eens  meemaken  Reken er maar op dat we allemaal stiekem zelf ook op zoek gingen naar geile Zelda  met haar dubbel D tieten die de mannen graag gebruikte  .Nu gingen we maar naar huis en hopelijk was mijn vrouwtje nog wakker want ik had  wel een ontzettende geile bui ,en volgens mij was ik  de enigste niet die nu zijn vrouw

Reacties (1)