Verhaal

Zwembad avontuurtje

Categorie: Hetero Geschreven op: 07-11-2016 Auteur: Lisaax Gelezen: 1711

Lisa:mooi meisje, lang blond haar, helder blauwe ogen, slank lichaam, cup C, 16 jaar

Mark:mooie jongen, kort bruin haar, gespierd lichaam, bruine ogen, 18jaar.

Dit is mijn eerste verhaal, en (jammer genoeg) dit verhaal is fictie.

Dit verhaal ik geschreven in de ik vorm van Lisa.

Het was een mooie zondagochtend, en ik zat in de trein. Vandaag was de eerste keer dat ik Mark zou zien, na weken chatten zouden ze elkaar eindelijk zien, we hadden het er al dagen over wat we vandaag zouden gaan doen. Uiteindelijk was het zwemmen geworden en wat we daarna gaan doen zouden ze wel zien.

De trein reed het station op en ik keek gehaast het perron op, ik zag geen Mark. Meteen had ik lichte paniek "wat als hij het is vergeten?" "Wat als hij wel helemaal niet bestaat?". Toch besloot ik de trein uit tegaan, en nog even op het perron te kijken. Met betraande ogen liep ik het perron op.

Opeens voelde ik twee handen voor m'n ogen gaan, snel draaide ik me om, daar stond hij dan, hij zag er precies uit als op de foto's. Meteen begint hij me te knuffelen "eindelijk ben je er schat, wat heb ik hier naar uitgekeken" zegt Mark. De weg naar het zwembad hebben we het over van alles en nog wat. Bij het zwembad aangekomen betaald Mark en lopen we naar binnen, allebei hebben we onze zwemkleding al aan onder onze gewone kleding, maar ondanks dat hing er toch een soort spanning in de lucht.

Toen we klaar waren lopen we hand in hand naar het bad toe, na wat gewzommen te hebben besluiten we naar het bubbelbad te gaan. Daar aangekomen ging ik dicht bij Mark zitten, en hij streeld wat over m'n been heen, en ik ondertussen over z'n sixpack.

Mark gaat steeds hoger met z'n hand en komt steeds dichter bij me poesje, ik kreund zachtjes, ook voelde ik ondertussen een bobbel bij Mark. Omdat we allebei heel erg opgewonden zijn besluiten we naar de kleedhokjes te gaan.

Daar aangekomen tilt Mark me op en geeft me een kus, meteen beantwoorden ik het met m'n tong. En zo had Mark me een paar minuten vast. Na een paar minuten laat hij me weer los, en begin ik bij z'n bobbel te voelen langzaam doe ik z'n zwembroek omlaag en pak ik z'n pik die al op geladen staat, ondertussen heeft Mark m'n triangel bikini uitgedaan, en zit lekker m'n tieten te masseren. Ik kreun weer zachtjes en dit is een teken voor Mark om veder te gaan, ook ik ben lekker begonnen met pijpen en Mark geniet er volop van. "Ik kom.." fluistert Mark zachtjes, steeds sneller ga ik op en neer met m'n hoofd, ik voel dat Mark stopt met het masseren van mijn tieten en nu helemaal in gaat op het gepijp van mij. Dan voel ik 2/3 stralen sperma in m'n mond komen en slik het netjes door, Ik hoor Mark nog na hijgen van het orgasme van net. Dan tilt hij me weer op en zet me op het bankje en ik sprijd me benen, zachtjes gaat hij met z'n vinger langs m'n borsten en dan zo over mijn buik naar m'n poesje, het voelt heerlijk, langzaam gaat hij m'n clit masseren, ik kreun zachtjes, dit is het teken voor hem dat hij veder moet gaan en dan begint hij met z'n tong langs m'n schaamlippen naar m"n clit toe en blijft daar even likken, daarna stopt hij er langzaam een vinger bij, daarna nog een, en daarna nog een. Op dat moment kom ik tot m'n beste orgasme ooit, even ben ik buiten zinnen. Als ik bij kom zit Mark rustig een condoom om te doen, "ben je er klaar voor mopp?" Vraagt Mark, ik tijwel geen moment en zeg meteen "JA!" Mark legt me op het bankje en stopt z'n pik in me, ik hoor hem weer kreunen, maar zelf kreun ik ook weer. Na een tijdje begint Mark steeds harder te gaan en begint ook harder te kreunen, "Ik kom ik kom..!" Zegt Mark en voor ik door heb dat hij dat zegt, spuit hij alle zaad in me, vlak daarna kom ik weer tot een godelijk orgasme. We zitten zo nog even te zoenen en te knuffelen in het hokje tot er om word geroepen dat het zwembad over 5 min gaat sluiten, snel kleeden we ons aan, en lopen hand in hand het zwembad uit. "Zullen we bij mij nog even veder gaan met aan kleden?" Vraagt Mark met een knipoog, en vanaf dit moment weet ik het zeker, deze dag gaat nog erg leuk worden ;)

Zoals ik al zei dit is mijn eerste verhaal, en als ik mezelf vergelijk met andere verhalen is dit heel slecht geschreven enzo. Als jullie opmerkingen hebben laat het vooral weten, want zonder kritiek kan je het ook niet beter maken;).

Willen jullie nou een vervolg laat dat ook vooral even weten.

Heel erg bedankt voor het lezen xx mij

Reacties (1)