Verhaal

Vrijdagavond werkmeeting

Categorie: Hetero Geschreven op: 14-05-2014 Auteur: era Gelezen: 2243

Hij had gevraagd of ik rond 8 uur nog even langs kon komen om een overdracht te bespreken. Het was geen ongewoon verzoek, zelfs niet voor een vrijdag.

Ik pakte mijn spullen en sloot mijn kantoor af, waarna ik met de lift een verdieping hoger ging, waar zijn kantoor was.

Ik hoorde door de deur die op een kier stond dat hij aan de telefoon zat en liep zwijgend naar binnen. Ik ging naast hem zitten op de rand van het bureau. Hij keerde me zijn wang toe als teken dat ik hem zo gedag kon zoenen. Ik boog me voorover en mijn lippen beroerde zachtjes zijn kaaklijn. Ik voelde zijn lichaam verstrakken en zag hoe hij naar adem hapte voordat hij zijn gesprekspartner beantwoordde.

“Nee Niels, dat is goed zo. Ik zie je maandag.” Hij hing op en wreef over zijn slapen.

“We kunnen het ook maandag doen hoor.” Ik keek hem onderzoekend aan.

Hij stond op en boog zich naar me toe. “Zoek je een excuus om niet alleen met me te hoeven zijn?”

Ik hoorde de humor in zijn stem en was opgelucht dat hij niet besefte hoeveel waarheid er in die woorden had gezeten.

De laatste tijd was er een enorme seksuele spanning tussen ons gegroeid. Er was niks gebeurd omdat we altijd in het bijzijn van anderen waren geweest en er toch een mate van professionaliteit van ons werd verwacht. Maar buiten kantoortijden sliep ik slecht, werd ik 's nachts meerdere malen wakker van orgasme door seksdromen over hem en kon ik bij andere activiteiten mijn concentratie maar moeilijk vasthouden.

Hij was zo dichtbij dat ik de warmte van zijn lichaam voelde en mijn hart bonsde in mijn lijf. Desondanks wist ik mijn stem onder controle te houden.

“Nee, maar al je liever aan je weekend wilt beginnen snap ik dat ook wel.”

“Nee, ik krijg het liever nu klaar. Biertje?”

Hij verbrak het innige moment door naar de kleine koelkast in de hoek te lopen en er twee biertjes uit te halen. Ik ademde diep in en bad dat mijn benen me zouden houden die paar stappen naar de relaxte zithoek aan de andere kant van het kantoor.

Zijn ogen namen me op terwijl ik naar hem toeliep, maar verder zag ik geen signalen van interesse. Ik plofte neer op de bank en nam het flesje bier aan dat hij me aanreikte.

Tijdens het werk waren we gefocust en we vorderden snel. Het was half tien toen we klaar waren. Ik ordende de papieren en legde ze op zijn bureau. Weer voelde ik zijn blik op me rusten en ik draaide me om. Ook al hadden we maar twee biertjes gedronken merkte ik dat de alcohol me losser maakte.

“Zeg, hoe zit het eigenlijk met jou? Zit er niemand op je te wachten?”

Hij begon te lachen. “Ik wist niet dat je op me wachtten?” Hij begon nog harder te lachen. “Nee, ik ga nu voor mijn carrière en af en toe een losse scharrel. Wel de lusten, niet de lasten.”

O, was hij er zo een?

“En jij dan?” Hij keek me nieuwsgierig aan. “Ook al zo'n carrièretijger?”

“Nee, ik kan maar geen vent vinden die me bij kan houden.”

Zijn ogen leken iets donkerder te worden en even was er een vreemde stilte tussen ons.

Plotseling ging de telefoon. Saved by the bell. Ik pakte mijn spullen bij elkaar en hij rondde snel het telefoontje af.

“Zal ik je thuisbrengen? Ik ben met de auto.” Hij hield de autosleutels omhoog.

“Nee joh, dat is onwijs om voor jou.”

“No problem. Kan ik misschien nog wat smeuïge details ontdekken.” Hij knipoogde.

Ik haalde mijn schouders op. “Ik heb niks te verbergen.”

We sloten het kantoor af en ik volgde hem naar de garage. In het trappenhuis zocht hij naar zijn pasje om toegang te krijgen tot de garage. Ineens schoot me zijn aparte reactie te binnen toen ik hem gedag kuste aan het begin van onze meeting.

“Hey, wat ik me afvroeg... waarom verstarde je toen ik je gedag zoende?”

Hij deed alsof hij niet begreep waar ik het over had. “Geen idee, eigenlijk.”

Ik zag dat hij loog. “Zeg op. Of ik doe het nog eens.”

“Dat zou ik niet doen als ik jou was.” Zijn stem had iets dreigends.

Ik zette hem klem tegen de muur en keek hem in zijn ogen. Ik zag iets van frustratie en nog iets wat ik niet kon plaatsen. Ik boog me voorover en kuste hem sensueel op precies datzelfde plekje.

Weer verstarde hij. Hij greep me bij mijn haar en trok mijn hoofd achterover.

Hij kuste me in mijn hals. Zijn kus was rauw en vol honger. Met zijn andere hand greep hij naar mijn billen en trok me tegen hem aan. Zijn stijve drukte door zijn jeans tegen mijn venusheuvel aan. Zijn handen gleden over mijn lichaam en zochten zich een weg onder mijn blouse en rok. Zijn begeerte was bijna tastbaar.

Bloedgeil werd ik ervan. Ik greep hem vast, trok hem dichter tegen me aan, kuste hem vol terug. Hij duwde me tegen de muur en trok mijn benen om zijn middel heen. Hij wreef met zijn stijve langs mijn inmiddels zeiknatte slipje terwijl hij mijn blouse openwerkte en mijn borsten bevrijdde uit mijn bh. Zijn lippen sloten zich om mijn ene tepel terwijl hij met zijn vingers mijn andere tepel opwreef. Hij beet me speels in mijn tepels, mijn borsten, mijn nek.

Hij zette me neer en draaide me om. Ik zag mijn kans schoon en greep zijn kruis. Voelde zijn gezwollen pik in mijn hand en begon hem op te wrijven. Hij greep me om mijn middel, hijgde in mijn oor dat ik moest ophouden, waardoor ik alleen maar verder ging. Hij stapte achteruit en knielde achter me neer. Hij trok mijn broek los en omlaag en beet me straffend in mijn natte kutje. Met een snelle beweging trok hij ook mijn slipje omlaag. Hij trok mijn billen naar hem toe en spreidde ze met zijn vingers. Ik voelde hoe het geil langs mijn benen liep. Zijn tong volgde de slierten geil naar mijn zeiknatte kutje en hij begon me gulzig te likken. Zijn vingers speelden met mijn klitje en kontje en toen ik klaarkwam likte hij gulzig het geil op. Geil als ik was duwde ik mijn kont verder naar achter, klaar voor meer. Hij kwam omhoog en ramde zijn stijve pik diep in me. Hij maakte me helemaal gestoord door heel langzaam in en uit te stoten en me helemaal te vullen tot aan zijn ballen. Hij voerde het tempo langzaam op en veroorzaakte het ene na het andere orgasme tot hij zijn nagels pijnlijk in mijn huid boorde en zelf schokkend klaarkwam.

Hij gaf me nog een geile tongzoen voordat we ons weer aankleedde en zwijgend naar de auto liepen.

“Ik stel voor dat je dat niet flikt als ik aan het rijden ben.” Zei hij terwijl hij de sleutel omdraaide.

Braaf zat ik met mijn handen in mijn schoot en mijn blik op de weg. Iedere keer als hij me waarschuwde had ik juist zin om ertegen in te gaan, maar gezien zijn heftige lichamelijke reactie leek het me geen goed plan om dat te doen terwijl hij reed.

Ik was in gedachten verzonken en zat niet echt op te letten tot ik plotseling straatlichten zag die ik niet herkende.

“Hey, je gaat verkeerd volgens mij.”

“Shit! Ehm.. man, ik word helemaal gestoord van jou. Ik kan niet eens meer fatsoenlijk nadenken. We zijn bijna bij mijn huis. Zal ik anders een taxi voor je bellen? Op mijn kosten uiteraard.”

“Goed, maar ik betaal zelf.”

“Dat zien we dan wel.”

Hij parkeerde de auto op de oprit van zijn huis en ging me voor.

“Wil je anders even douchen?”

Mijn lichaam tintelde nog steeds na en het idee van een douche stond me wel aan.

“Ik kom zo even handdoeken brengen.” En met die woorden was ik alleen in die megagrote badkamer van hem. Zelden had ik onder zo'n heerlijke douche gestaan en ik genoot er intens van.

Hij klopte op de deur.

“Kom maar binnen. De deur is open.”

Ik had verwacht dat hij meteen weer weg zou gaan en gehoopt dat hij zou blijven. Door de stoomvorming kon ik het niet veel zien en ik dacht dat hij weg was. Maar hij was er nog en stond naar me te kijken. Ik stak mijn hand uit en greep hem bij de band van zijn broek. Ik trok hem naar me toe onder het stromende water. We zoenden hevig, weer helemaal geil opgeladen. Ik trok zijn kletsnatte shirt uit en maakte zijn broek los. Zijn pik was weer volledig gezwollen. Ik zakte op mijn knieën en begon hem te likken en te strelen. Hij hield mijn haar uit mijn gezicht terwijl ik hem langzaam begon te pijpen. Steeds dieper. Ik werd hier zo onwijs geil van dat ik mijn benen spreidde en mezelf begon op te wrijven. Ik voelde zijn pik zwellen in mijn mond en hij begon te stoten. Nu bepaalde hij het ritme en hij ging hard, diep. De tranen stroomde over mijn wangen en ik begon te kokhalzen maar ik vond het zo heerlijk, zo geil. Hij trok zich terug en trok me omhoog. Hij gaf me een tongzoen en trok me dicht tegen zich aan, zijn stijve pik tussen mijn benen. Ik begon mijn heupen heen en weer te bewegen en wreef met mijn kutje over zijn pik heen. Hij kreunde en zette zijn nagels in mijn huid.

“Hou op, alsjeblieft.”

Ik keek hem verbaast aan.

“Ik wil nog niet komen. Ik wil nog de hele nacht met je doorgaan.”

Reacties (2)