Verhaal

Beiden genomen

Categorie: Hetero Geschreven op: 03-05-2014 Auteur: erobikoppel Gelezen: 5834

Beiden genomen,

We genoten van een heerlijke vakantie. Zatten in een Hotel waar alles prima in orde was.
Heerlijk eten en mooie mensen. Dus ook in de avond naar de Bar Disco. Het was er niet zo druk maar wel gezellig. Na een paar drankjes kwamen we in gesprek met een paar andere vakantie gangers. Natuurlijk gaat het er dan over hoe kom je hier en waarom dit hotel. En waar komen je vandaan. Maartje kwam zo steeds meer in gesprek met de dame. Die er best wel lekker uitzag.


Maartje ging naar toilet en de dame ging ook mee. Iets wat vrouwen al veel doen. Dus wij nog wat zitten kletsen en kijken want er liepen toch wel een aantal mooie vrouwen rond. En in kleding die er zeker mocht zijn. Na enige tijd kwamen de dames al lachende en kletsend terug.
Zo die hebben het naar hun zin zij ik. En moet zeggen als ik Maartje zo zag lopen met die dame werd ik wel geil van het zeer korte jurkje met de hoge hakken. En ik dacht zou ze er nu weer geen slip onder hebben. Dacht daar moet ik nog eens achter zien te komen.


Ik gaf aan dat ik even naar toilet ging. Dus stapte ik op en liep de disco uit naar toilet. Stapte de gang over naar de toiletten werd aan gesproken door een Duitser die vroeg waar de eetzaal was.
Hem uitgelegd waar en ik liep verder. Toen ik naar de toiletten zag ook de man waar ik mee in gesprek was binnen komen toen ik net een toilet binnenstapte. Ja zij hij In zo wil ik de deur dicht duwen duwt er iemand tegen de deur en zegt zo dart zijn ruime toiletten. Ja antwoordde ik en zo stond de man binnen in de ruimte was een urinoir en toilet. O kan ik deze wel gebruiken zij hij er zijn er toch twee ga je gang. Maar toen werd ik zo tussen mijn kruis gepakt en zij zo zal ik je helpen. Ik antwoordde brutaal graag. Maar ik kreeg en stijve en kon niet meer plassen natuurlijk.


Hij pakte me redelijk stevig aan en trok mijn kleren uit drukte me tegen de muur en begon me te pijpen. Vervolgens was hij wel erg stijf geworden. Toen hij stopte en opstond stond ik daar naakt met een stijve. Ik zij zo kan ik niet naar toilet. Hij zij ga maar zitten. Dus ik op toilet gaan zitten en hij kleedde zich uit.Hij had een mooie niet zo grote lul. En was nog niet super stijf. Hij drukte mijn rug tegen de muur en schoof iets achteruit zo dan kan ik wel doen waar ik voor kwam hier en begon te plassen tussen mijn benen door en voelde ook wat warms tegen me aan. En over mijn stijve lul. En dat maakte me geil en zo doe maar hoor en de straal ging naar boven over mijn lichaam. Was gewoon lekker warm. Hij was klaar en spoelde mij af boven het bidet. Met wat papier weer droog gemaakt. Inmiddels had de man een condoom gepakt en zij schuif die eens lekker over jouw lul. Dus doe ik dat. En hij ging voorover staan. Bleek dat hij stiekem al glijmiddel op zijn kont had gedaan. En zij me neuk me nu maar eens lekker. Ik dacht ja dan moet dat maar.


Ik ramde hem er zo in ging met wat tegen druk en hij kreunde een beetje van pijn maar dat ging snel over. Ik neukte hem stevig door, daar vroeg hij ook om. Dus doe ik dat maar voelde dat ik klaar ging komen. Hij blijkbaar ook en zij neuk je zelf maar lekker klaar. Nu dat was heerlijk om te doen. Bij het uithalen zag ik dat de condoom goed gevuld was met sperma.
Ik haalde hem er af en de man zei zo en de volgende keer ga ik je neuken. Ik pakte naar zijn lul en er was niet veel voor nodig en het sperma vloeide op de grond.


Wij wasten ons en gingen terug. Bij terug komst de dames vroegen en iets spannends tegen gekomen. We zijden beiden dat kun je wel zeggen. Maar namen een drankje en nog wat over en weer gesproken. Gingen we naar onze kamers. Op de kamer gekomen vroeg Maartje wat zijn je tegen gekomen. Ik vertelde alles in geuren en kleuren. Ik zag ze steeds geiler worden. Haar hand ging zelfs onder haar jurkje en zag ik blinkende schaamlippen. en geen slip. Heerlijk gewoon.


Maar toen vertelde ze dat ze met de dame ook samen op de toilet waren geweest en dat het uit de hand was gelopen. Ze hadden elkaar op alle manieren gevingerd. getongd en waren beiden stevig klaar gekomen ze vertelde toen ze op toilet zat dat ze haar heerlijk klaar had gebeft. Dus bleken we beiden iets erg geils hebben gedaan. Met bekentenissen waren we zo geil geworden dat we weer een geile neuk, bef en pijp partij hebben gehad.
O ja ik kwam klaar in Maartje haar mond na dat ik haar had geneukt.

Reacties (1)