Verhaal

Bi bekentenis

Categorie: Hetero Geschreven op: 03-05-2014 Auteur: Alexander Gelezen: 2854

Bekentenis

Afgelopen week was ik alleen thuis mijn vrouw was op vakantie naar Turkije en ik had het rijk alleen.
Moest voor mijn eigen eten zorgen en het huis een beetje schoon houden. Nu was ik weinig thuis dus was dat geen enkel probleem.


Maar ik kwam op een avond redelijk vroeg thuis en dacht ik kijk een sop internet. En zo kwam ik op een date site. Ik had een tekst op gezet dat ik een bi man was en mijn vrouw in buitenland zit en ik graag in contact zou komen met een biman of bimannen. Dat ik voor veel in was met de juiste klik.


Zo regeerde er iemand die aangaf bi te zijn en ook nog een andere bivriend had. zo was het wat heen en weer chatten. En dat maakte me wel geil. Het kwam er op neer of ik zin had in een date die avond. Nou dat kreeg ik wel. Hij vroeg of ik dan langs wilde komen. En als ik het geil zou vinden zou hij de andere biman uit nodigden. Ik natuurlijk een reactie van hoe meer mensen hoe meer vreugde. Dus spraken we af om naar hem toe te komen. Hij bleek wel wat verder weg te wonen maar ja was redelijk op gewonden geworden. dus besloot ik naar Essen België te rijden.


Onderweg natuurlijk al wat fantasieën van hoe zou het zijn en hij er uit zien. En zou die andere man er ook zijn. In ieder geval genoeg reden om lekker geil te worden.
Aangekomen bleek het een leuk optrekje. Ik belde aan en direct werd de deur open gedaan. Dat is snel was mijn reactie. Kom verder, ik volgde richting soort fitness kamer. Hij vroeg of ik iets wild drinken graag een wit wijntje.
Hij voeg hoe ik het zo vond en naar mijn ervaringen met mijn bi vriend en met mijn vrouw. Ik alles verteld en voelde dat hij het allemaal wel heerlijk vond. Ook omdat mijn vrouw alles weet en ook meedoet met alle geile dingen. Na wat praten en een wijntje werd er weer aangebeld en hij ging opendoen. Hij kwam binnen met nog een man. Hij stelde hem aan mij voor voor en zij dat is de man waar over ik het had. Hij zag er wel geil uit in een strakke broek. Hij nam ook iets te drinken en toen ik wilde gaan zitten zei hij ho wacht eens en keek achter om en zag dat de heer des huizes weg was. En hij pakte naar me en voelde in mijn kruis met als resultaat dat het me erg geil maakte al was ik dat al. En voor ik het kon beseffen stond ik te tongen met hem. En dat ging door tot de heer des huizes binnen kwam in leer maar zonder kruis. Zo zij hij dus jullie zijn zo geil geworden dat het nu eens tijd is geworden om eens te laten zien hoe geil jullie zijn.


Ik werd uit gekleed en vervolgens gingen ook zijn kleren uit. We stonden wat te rijden en we gingen weer aan het barretje zitten. Hij zij ik zal voor jullie nog eens iets lekkers inschenken. Hij kwam met een klein glas met iets van sinas. Ik dronk er van en zei dat lijkt wel een zoute cocktail.
Klopt ook en daar word je super geil van. Ik ben benieuwd zei ik.


Zo kwam hij bij ons staan en pakte me stevig vast en zei waar heb je zin in. Ik zei in erg veel hoor verzin maar iets. Ga dan maar mee en ik volgde en kwamen in een huisbar met wat relax bedden ende muziek stond redelijk hard aan. Hij pakte me weer stevig vast en de andere heer begon me te pijpen. En da was heerlijk als hij iets langer door had gegaan was ik spontaan klaar gekomen. Hij zei realiseer je dat je straks lekker genomen word. Natuurlijk graag zei ik, en neem aan door beiden. Ik voelde dat mijn grenzen aan het verleggen was. Ik werd brutaal en voelde me heerlijk geil. We liepen naar een hoek en daar was en douche. Hij zie ga lekker onder de douche dan zullen we je straks eens lekker nemen. Ik onder de douche werd daar heerlijk gewassen en werd mij geboden om op mijn knieën te zitten. Ik deed dat natuurlijk en werd zijn Pik in mijn mond gestopt. IK begon die pik heerlijk te pijpen. ik kon hem bijna helemaal hebben was niet zo groot. Maar wel lekker van model. Tijdens het pijpen kwam de heer en zij zo je lijkt wel een setje hoe je pijpt. IK zei met een half volle mond zo voel ik mij ook en hoop straks lekker geneukt te worden door deze pik. En is dat voldoende vroeg hij. Nou mag ook meer zijn riep ik brutaal.


De man ging weg en ik ging staan en begon te tongen en onze stijve pikken tegen elkaar was erg geil. We gingen ons afdrogen en gingen terug naar de ruimte waar inmiddels en stoel met beugels stond en een soort bankje. Ga daar maar eens op zitten dus doe dat en komt hij voor mij staan en stopt zijn pik in mijn mond. Ik begin hem te pijpen en zijn pik voel ik steeds stijver worden. Hij stapt achter uit en zegt kom eens staan tegen die muur. Ik dacht daar word ik straks genomen dus deed mijn kond al lekker achter uit . Maar nee niet genomen maar voelde iets van een soort zweep maar dan plat het deed een beetje zeer maa maakte me ongelofelijk geil. Lekker zei hij en kreeg er nog een paar meer maar dan harder. Het maakt me super geil. Ook de ander man kreeg er van langs en die werd nog iet steviger gepakt met de zweep. Hij stopte en zei hoe vinden je dat. Erg geil was mijn reactie. Oke je wil meer en toch graag genomen worden. Hij zij neem nog maar een slokte en dan mag je lekker op de stoel gaan liggen.

Dus ik dronk het laatste slokje van de zoute sinas op. en ging op de stoel liggen. De andere man op zijn buik op het bankje. MIjn benen mocht ik op de beugels doen en werden vast gezet ik schrok daar een beetje van. En vervolges ook een riem over mijn boven lichaam. Ik zag ook dat de andere man vast werd gezet en hij er met de zweep langs ging. Hij dimde het licht en de muziek ging harder. Ik kreeg een blinddoek om. Dus kon ik niet smeer zien. Even dacht ik nou daar lig ik dan maar vervolgens voelde ik een hand langsmijn pik. En pakte hem stevig vervolgens volde het net op ik onder gespoten werd en het liep langs mijn pik en langs mijn kont. Maar toen zijn handen er door gingen voelde het als olie. En daaaat bleek he took te zijn zijn handen gingen langs mijn pik en langs mijn kont. Waar vervolgens iets in werd gestopt geen plug maar iets van dezelfde dikte. Hij vroeg lekker, ja was mijn antwoord. Alleen verbaasde het mij dat het een andere stem was. Maar ik dacht het zal wel en zij ja maar een lekkere pik is misschien nog lekkerder. Ik voelde trouwens wel dat ik erg geil was of dat nu door dat drankje kwam weet ik niet. Nou zij jij die krijg je zeker en toen hij dat zij voelde ik meer handen en een pik in mijn mond die ik al eerder had gehad die van de heer des huizes. En dat klopte hij zij je wilde toch graag met meerdere personen en je word graag geneukt zeker wel zij ik. IK hoorde wel dat de andere man lag te geilen maar kon niet zien. ik voelde tijdens het pijpen dat er niets bij mij in zat en dat er iets aders in kwam en dat was wel een lekkere pik. Hij gleed er heerlijk in. Ik voelde hij lekker neukte. De heer vroeg lekker, ja heerlijk, wil je meer want hij komt zo klaar.

Natuurlijk was mijn antwoord. Oké dat dacht ik al en mijn blinddoek werd af gedaan en zag dat er toch een natal mannen meer waren. Kon niet goed zien maar telde er toch zeker een stuk of 6. En tot mijn verbazing een wat oudere vrouw met behoorlijke borsten zij stond en een man was haar stevig aan het likken, Later bleek dat het de vrouw des huizes was.


En het klopte ik werd geneukt en de man kwam hard kreunend klaar. Hij stopte en verwijderde zijn condoom. En rechts naast mij zag ik een wat oudere man een condoom aandoen. En hij stapte zo tussen mijn benen en zei kijken of je mij ook kan hebben. En jawel hij ramde hem zo naar binnen. En bleek het goed aan te kunnen. Tijdens mijn neuken kwam de dame mij bezoeken pakte aan mijn pik en met haar tanden langs mijn tepels. Ze zo jij ben hier de nieuweling die zich graag laat neuken en voor alles in is, en ik mag je een compliment geven je laat lekker neuken. Ze begon met mij te tongen en op dat moment voelde ik de pik in mij dikker worden. hij was das lekker aan het klaar komen. Vervolgens ging de dame weg en kwam terug met een erg jonge kerel. Ze zij mag deze jonge man jouw gebruiken. Lijkt me lekker zei ik . Maar vervolgens zij ze zou je het graag willen hebben. Ja natuurlijk. Nou zei ze die krijg als laatste. Eerst mag een ander van jij geile kont genieten. En vervolgens werd er weer een condoom aan gedaan rond een pik. Nou die was iets groter en deed zelfs een beetje pijn maar het glijmiddel maakte dat het toch lekker werd. Toen hij stopte weet ik niet of hij klaar was gekomen. Maar zag dat hij naar de andere man op het bankje ging en zijn condoom afdeed. En hem liet pijpen. En voor dat ik het wist werd ik weer genomen. En stevig ook tot ik hem voelde kloppen en dacht kijk die komt ook lekker klaar. En dat was ook zo.


En er gebeurde even weinig dacht zo dat was lekker maar daar kwam de dame mij pijpen en begon te trekken heerlijk geil was dat. Ik kwam niet klaar maar werd super geil. Mijn benen werden los gemakt en ze zei kom er maar eens af. Toen ik stond kwam de jonge jonen er aan en hij werd op mijn plaats vast gezet. De vrouw pakte zijn pik en trok er aan en zij tegen hem wat wil je graag. Zijn antwoord lekker geneukt worden. Ik werd door de dame een condoom aangedaan. En vervolgens zei ze zo neuk jij deze jonge man maar eens. Ik had geen keuze zijn kontje was vol met glijmiddel. En stopte hem er in. Hij kreunde enorm, dacht oei rustig aan doen nee hij zij ram me heerlijk. En dat liet ik mijn geen twee keer zeggen al dacht ik dan kom ik direct klaar maar nee ik kon redelijk lang neuken.

Maar ik kon me toch niet meer beheersen en kwam verschrikkelijk klaar. Mijn condoom zat super vol. Ik legde er een knoop in en de jonge man was los hij kwam naar me toe en begon met mij te tongen. Hij zei dat was lekker hoe je mij neukte en lekker klaar kwam. Maar nu mag ik ook ga maar op de matras liggen, wat ik natuurlijk deed. En daar liet hij geen gras over groeien. Hij ging er op zitten en neukte zichzelf in een rap tempo klaar. Hij ging super tekeer toen hij klaar kwam. Wat mij opviel was dat er niet meer veel mannen waren.


Toen hij klaar was gingen we samen onder de douche. En toen we er vanonder kwamen was een ieder weg alleen de heer des huizes nog. We gingen aan de bar iets drinken een cola light voor mij en raakte nog even in gesprek. Hij vroeg wat ik er van vond heerlijk zij ik. En da tik het bijzonder vond dat de dame er bij was en instructie gaf. Zij bleek ook geneukt te zijn hoorde ik. Maar ook dat hij een dergelijk feestje wel meer deed. Maar dat altijd zijn vrouw er een hand in had.


Ook de jonge man was al een keer meer geweest? maar had regelmatig contact met de dame en soms ook met de heer erbij. Ik vroeg hoe oud hij was en bleek 19 jaar te zijn. En dat het zijn tweede keer was met een dergelijk feestje. Hij vond het ook heerlijk zei hij. IK vroeg zou het komen dat ik zao geil ben door dat drankje. Zeker zeiden ze dat maakt je bijzonder geil en komt minder snel klaar. Hij zei hier neem iets mee kun je het met jouw vriendje of vrouw uit proberen. Het werd me uitgelegd dus mee genomen. Ben benieuwd of het gaat gebeuren en of het dan ook werkt.


We namen afscheid en heb mijn gsm nummer gegeven voor als er nog een keer iets geils te beleven is.
Ben benieuwd wat er gaat gebeuren en of ze het willen proberen.

 

Reacties (1)