Verhaal

ondeugend geil

Categorie: Hetero Geschreven op: 07-02-2014 Auteur: wimpie Gelezen: 7013

Ik vindt het heerlijk dat ze weer bij me is en we hebben samen met vrienden heerlijk gegeten, en gezellig wijn gedronken. We besluiten om samen in de keuken even alles op te ruimen terwijl onze vrienden gezellig plaats nemen in de kamer ernaast.Nadat het opgeruimd is moet ik gewoon met je zoenen, ik leg mijn hand in d`r nek en kus haar op die heerlijk zachte lippen en druk haar billen met mijn lichaam tegen het aanrecht.
Je hebt zin in me, je drukt met je beide handen tegen mijn rug zodat onze lichamen nog strakker tegen elkaar aangedrukt zijn en kijkt me in mijn ogen met die heerlijk geile blik van je die ik heel goed van je ken.
Dan kan ik je niet weerstaan en we beginnen heerlijk samen te vrijen terwijl onze vrienden ons via de openslaande deuren van de kamer naar de keuken net niet kunnen zien en eigelijk maar slechts een meter of 10 van ons vandaan gezellig door praten met elkaar.

Ondeugend gaan we steeds verder, zoenen elkaar heftig en ik knoop haar blouse los en geniet van haar lekkere borsten die nu nog alleen bedekt zijn door haar mooie zwarte lingerie. Ze kreunt als ik over haar borsten streel en voel dat haar tepels opwindend hard zijn, en ook jij begint mijn riem en knopen van mijn broek los te maken en streelt met je zachte handen over mijn harde pik.Het is geil, we zijn zo geil! Wel een beetje bang om betrapt te worden gaan we toch door en je trekt mijn broek verder naar beneden om met je hand lekker mijn ballen te masseren en me pik te strelen, met een hand streel ik je borst terwijl mijn andere hand langs je slanke lijf in je broek laat glijden en voel dat je kutje heerlijk nat is Ik vraag fluisterend in je oor wat je allemaal met me wilt en je fluistert terug dat we moet ophouden, dat je zo geil bent dat het gewoon pijn doet, maar terug moeten naar onze vrienden.

We hebben ons weer bij de rest van het gezelschap gevoegd maar kunnen ons niet echt meer in het gesprek mengen en hebben alleen nog maar oog voor elkaar en kunnen niet wachten om sex te hebben samen.
Gelukkig voor ons is de rest van het gezelschap al redelijk moe van het eten en de wijn en besluiten ze om naar huis te gaan, we bedanken elkaar voor de gezellig avond en beloven elkaar om het zeker nog eens af te spreken.

Nu iedereen weg is zijn we niet meer te houden en

Reacties (2)