Verhaal

mijn eerste schooldag

Categorie: Hetero Geschreven op: 22-10-2013 Auteur: tom Gelezen: 5161

Hey, ik zal me even voorstellen, ik ben Tom, 16 jaar en ging dit jaar naar 4 HAVO. Ik heb een beetje donkerblond/bruin haar, 1.83 meter lang en ik ben best wel gespierd door mijn zwemtrainingen 3 keer per week, wat vaak een goeie indruk achterlaat op meisjes. Ik namelijk ook erg sociaal en kan het met iedereen wel vinden. 

Het begon met de introductiedag op mijn nieuwe school waar ik HAVO ging volgen. Onze mentor had bedacht om een soort speed date te houden, twee kringen, een buitenste en een binnenste, en de binnenste draaide steeds door, zodat je bijna iedereen te spreken kreeg. 

Na een paar minuten duppe vragen te hebben gekregen en gesteld, stond ik voor een meisje dat me eerder niet was opgevallen. Ze bleek Lynn te heten en nog 15 te zijn. Het boeide me niet wat voor hobby’s ze had en half luisterend begon ik haar is goed in me op te nemen. Haar gezicht was prachtig, alles de juiste maat en op de juiste afstand met twee heerlijke lippen. Ze was net iets kleiner dan ik, maar ze had twee heerlijke c-cups in een door haar witte hemdje zichtbare BH zitten. Onder het shirtje stak een hotpants die overging in twee heerlijke gebruinde benen. Voordat ik met haar kon flirten echter moesten we al weer doordraaien. Nadat ik was doorgedraaid kon ik van de zijkant een lekker kontje naar achter zien steken. Deze heerlijke dame kon ik niet te laten zitten. 

Na de speed-date moesten we tafelgroepjes gaan maken en begon het “formele” gedeelte. Ik koos mijn plek naast Lynn, die naar me glimlachte. Het groepje stond achter in de klas, een beetje in de hoek met een muur zonder ramen achter en naast ons. Aan ons groepje zaten twee stuudjes met puistenkoppen die erg goed oplette toen de mentor zijn saaie verhaal afstak. Lynn zat ook wel te kijken maar er kwam duidelijk erg weinig van wat de man zei bij het knappe meisje binnen. Ze leek afgeleid te worden door mijn been, die ik langzaam tegen de hare drukte. Ik hield me stom toen ik haar ogen op me voelde en deed alsof er niks was. Maar mijn hand gleed van de tafel op mijn been. En toen naar de hare. Ik hield me nog steeds onnozel terwijl mijn hand over haar been omhoog gleed. Ze liet mijn gang gaan en al snel bereikte mijn hand haar broekje en met nog even een blik door de klas duwde ik mijn vingers door een broekspijpje tegen haar kutje. Ze begon een stuk heftiger te ademen maar niemand merkte het. Ze kon zich gelukkig ook in houden toen ik een vinger, met een stukje stof er tussen dat een string moest zijn, in haar duwde. Ik kwam niet ver omdat haar broekje dat belemmerde dus ik ging opzoek naar haar klitje. Toen haalde ze m’n hand weg. Ik keek naar haar en aan haar hoof te zien moest ze zich heel hard inhouden om niet te kreunen, iets dat erg akward zou worden midden in de klas. 

Ik liet het even gaan en toen de mentor klaar was met zijn preek vertelde hij ons dat we naar een strandje in de buurt konden gaan en dat hij zo ook zou komen. Ik stond op toen Lynn vroeg: 

“He Tom! Kan ik bij je achterop? Ik ben met de bus.” 

Dit was duidelijk mijn geluksdag en ik antwoorde natuurlijk instemmend. We fietsten de verkeerde kant op, naar een bos waar ik wist dat er een stukje was waar je niet kon komen omdat het omgeven werd door meters brandnetel. Er was een plekje dat ik met vrienden had ontdekt waar je via een tak over een niet zo breed stukje heen kon zwaaien. Met een lange broek zou je er opzich wel door kunnen, maar dat was natuurlijk veel minder leuk. We hadden hier twee oude matrassen neergelegd onder een open plek samen met een kampvuurtje, en gingen daar altijd chillen. Nu leek het erg nuttig voor andere doeleinden. Ik wist zeker dat niemand ons zou missen. 

Onder het fietsen praatte we over koetjes en kalfjes terwijl ze zich onnodig stevig aan me vast hield en met haar heerlijke tieten tegen me aan schuurde, tot dat we er aan kwamen. Ze had al die tijd nog niks gezegd over de rare plek waar we heen fietste, dat niet echt op een strand leek, maar nu keek ze een beetje ontoepasselijk naar het bos. Blijkbaar vond ze seks in het bos niet zo’n goed idee. Ik vroeg haar om mee te komen het bos in en gooide mijn fiets in een struik daar zodat hij niet op zou vallen. Zwijgend liepen we een stuk verder en ze vroeg zich duidelijk af waar dit heen ging. Bij de brandnetels tilde ik haar op en liep door het dunnere stukje naar onze plek. Ik legde haar neer op het matras en nog steeds niks zeggend liet ik me naast haar vallen. Ze draaide zich om en zoende me op mijn mond terwijl haar hand aarzelend naar beneden gleed. Ze was ondanks haar uiterlijk duidelijk een beginner. Ik was ondertussen haar lichaam aan het afzoeken, mijn hand geel onder dat hemdje en vond de bh er onder. Haar tepels drukte in mijn hand toen ik over haar bh heen gleed en ze kreunde zachtjes. Ze was duidelijk erg geil. Ik deed het hemdje over haar hoofd heen uit en nam ook meteen haar korte broekje mee, waardoor ze bijna verlegen onder me lag in een bh met een bijpassende string waarin zich een natte vlek had gevormd. 

Ik besloot de stilte even te verbreken om voor de zekerheid te vragen om ze nog maagd was. Toen ze instemmend antwoorde vroeg ik haar of ze ooit een vriendje had gehad, wat niet zo bleek te zijn. 

“Maar ik ben wel aan de pil!” 

Ze keek me aan en ik had het niet meer. Ik maakte haar bh los en dook op haar prachtige tieten. Ze kreunde harder toen ik aan haar gevoelige tepels begon te sabbelen en zachtjes beet. Na een tijdje gleed mijn mond naar onderen, ze leek al bijna klaar te komen. Ik drukte met mijn tong op het natte plekje op haar string en ze slaakte een gilletje. Ik deed de string uit en een prachtig jong, geschoren kutje lag voor me. Haar buitenste schaamlippen stonden een klein beetje open en waren wat roder dan normaal en het was duidelijk dat ze nooit iets verder gedaan had dan een beetje met zichzelf spelen. Ik begon haar lipjes te likken en nu begon ze aan een stuk door te hijgen en te kreunen wat voor mij een aanmoediging was om met mijn tong haar lipjes open te duwen en haar klitje te likken. Bij elke aanraking van mijn tong kreunde ze hard en toen ik een vinger zachtjes bij haar naar binnen duwde werd het te veel. 

JA TOM! OOOH

Ik liet haar een beetje tot rust komen terwijl ik mezelf ook uitkleedde. Mijn lichaam leek haar te intrigeren en mijn lul was gelukkig ook niet de kleinste als hij keihard stond zoals nu. 

“Moet ik die nu ook likken? “ 

“Je moet alleen doen wat jij wilt, schatje” zei ik. 

Dit leek haar aan te moedigen en een beetje aarzelend ging ze op haar hurken voor me zitten. 

Ik heb dit wel is gezien op internet maar je moet zeggen wat ik moet doen, oke? Zei ze. 

Ik zei niks maar drukte mijn eikel tegen haar mondje die ze opende. Mijn lul gleed een stukje haar mond in en ze trok een vies gezicht. Ik lachte 

“Als je een tijdje likt gaat die vieze smaak ook weg hoor.” 

Ze glimlachte en nam nog meer van mijn lul haar mondje in. Ik weet niet of ze heel veel porno had zitten kijken of dat ze een geboren talent was, maar ze begon me te pijpen zoals de beste hoer ter wereld haar niet na zou kunnen doen. Haar tong ging in top-speed over mijn eikel die steeds verder naar binnen gleed, terwijl ze zoog alsof haar leven er van af hing. Ik legde mijn handen op haar hoofd en begon met haar ritme mee te duwen. Uiteindelijk schot mijn lul haar keelgat binnen en weer uit dat haar deed kokhalzen maar ze ging dapper door. Kreuntjes ontsnapten me en toen ik voelde dat er een einde begon te komen aan deze heerlijke pijpbeurt waarschuwde ik voor het aankomende sperma. Toen kreeg ik een van mijn beste orgasmes die ik ooit had meegemaakt. Mijn ex had dit niet voor elkaar gekregen, dacht ik terwijl eindeloze scheuten in haar keeltje spoten. Uiteindelijk gaf ze op om de hoeveelheid proberen door te slikken en het sperma droop langs haar mondhoeken over haar kin. Toen het eindelijk stopte, slikte ze het overige door en likte mijn lul schoon. Die bleef op oorlogssterkte staan toen ze weer overeind kwam. Een straaltje sperma liep over haar borsten en ik likte mijn eigen zaad van haar af. Het smaakte op zich niet slecht. 

Je bent een natuurtalent! Zei ik, weer overeind komend. Plotseling weer verlegen keek ze me aan. Ik tongde haar weer en proefde nog meer van mijn eigen zaad, waarna ik haar op het matras duwde en op haar ging liggen. Mijn eikel drukte tegen haar kutje en begon langzaam bij haar naar binnen te duwen. Toen, zonder waarschuwing stootte ik bij haar naar binnen. Ze kreeg tranen van pijn in haar ogen maar uit ervaring wist ik dat dit de beste manier was. Ik liet haar even wennen en begon toen langzaam op en neer te bewegen. Ze leek er weer van te genieten en toen ze begon mee te bewegen veranderde ik van standje. Terwijl ik in haar bleef zitten begon ik haar in doggie-style verder te neuken. Steeds harde en sneller stootte ik in haar en haar tieten bengelde mee op het ritme. Ik greep er naar en masseerde ze terwijl ik door bleef stoten. Na dit heftige orgasme ging ik nog lang niet komen en ik voelde haar strakke kutje om mijn lul sluiten elke keer dat ik naar binnen kwam en er kwam een combinatie van gillen en kreunen uit haar mond bij elke stoot. Ze leek op een andere wereld te zijn. Toen kwam ze weer. Haar kutspieren spanden zich strak aan om mijn lul en ontspanden weer. Dit ging een tijdje door terwijl ik door bleef neuken. Niet veel later kwam ze voor de derde keer. Dit meisje was onverzadigbaar. Na een tijdje voelde ik toch mijn zaad opborrelen en ik stopte even. Er liep geil langs mijn lul uit haar kletsnatte kutje. Haar opgezwollen schaamlippen drukte tegen mijn ballen. Ze hijgde terwijl ze op handen en knieën voor me zat. Ik begon haar weer te neuken en ze bewoog tegen mijn ritme in waardoor ik met enorme kracht in haar strakke kutje boorde. Mijn balzak kletste tegen haar kutje en toen ze voor de vierde keer kwam spoot ik me leeg in haar. 

Na wat uit hijgen op het matras en nog wat zoenen kleedde we ons weer aan, al deed ik haar string in mijn zak. Het leek haar niet veel uit te maken en ze deed haar broekje aan. 

“ik vond het lekker om je te pijpen.\\\\\\\"zei ze. \\\\\\\"Ik wil het vaker doen! Ik hou er van hoe je smaakt als ik je heb schoongelikt en ik hou van de smaak van je sperma” 

Ik was hier ongelofelijk genoeg weer hard van geworden en dicht tegen dit prachtige geile meisje aan liepen we terug naar de fiets om naar het strand te gaan. Dit beloofde een erg leuk jaar te worden.

Reacties (2)