Verhaal

Ik ben ontmaagd!

Categorie: Hetero Geschreven op: 26-11-2012 Auteur: Default Gelezen: 6235

Ik ben ontmaagd!

Ik ben Simone, 18 jaar oud en sinds afgelopen weekend een echte vrouw... en nou zal ik jullie eens vertellen hoe het allemaal gegaan is want ik zit er nog 'vol' van!

'Nu pas ontmaagd?' zul je misschien verbaasd denken maar dat heeft zo z'n achtergrond.

Ik heb (toen ik nog thuis woonde) heel vaak in het buitenland gewoond want mijn vader heeft een internationale baan waarvoor hij elke keer weer in een ander land moet werken. Zodoende woonde ik altijd maar een jaar of twee op dezelfde plek en ik en mijn zusje kregen les van thuis-leraren. Door deze manier van leven heb ik maar weinig vriendinnetjes en / of vriendjes kunnen maken en ik zag sowieso niet zoveel andere kinderen door die thuisleraren en de beschermde opvoeding.

Toen ik een jaar of veertien was, bemerkte ik wel bij mezelf steeds meer interesse in jongens en mocht ik heel af en toe eens uit van mijn ouders maar je weet wel hoe dat gaat in het buitenland: oppassen voor vreemden met 'verkeerde' bedoelingen, ik moest altijd weer op tijd thuis zijn, ik werd door mijn vader gebracht en gehaald ... enfin, het zat er gewoonweg nog niet in voor mij!

Sinds mijn zeventiende woon ik op mezelf in Nederland. Het is mijn geboorteland en ik heb altijd gevoeld dat ik hier op mezelf wilde wonen. Ik heb een prachtige driekamerwoning in Leiden en daar zit ik nog een jaartje op school. Je kunt je wel voorstellen dat ik het afgelopen jaar flink de schade in heb gehaald qua stappen. Maar die vriendjes ... het wilde nog maar niet lukken. Ik merkte dat ik moeite had met de omgang met jongens, gewoon te weinig ervaring, wat voor mij betekende dat ik elke keer een kop als een tomaat kreeg en er eigenlijk heel erg onzeker van werd. Mijn vriendinnen praatten wel op me in 'dat ik een leuke meid ben' enzo maar dat hielp niet echt. Nou weet ik zelf ook wel dat ik een knappe meid ben om te zien, niet te dik, donker lang haar en ik heb best wel stevige tieten voor mijn leeftijd. Enfin, ik verloor dus wel zo'n beetje de hoop op een leuke verkering.

Tot die ene avond! Ik ging met een vriendin van me stappen in Delft en daar stond hij aan de bar... ik was meteen verkocht! Lang, breed, donker haar met van die lieve krulletjes, blauw-groene ogen en een lach!: om op te vreten!

Voorzichtig ging ik dicht bij hem staan en keek ik hem af en toe, heel even snel aan en op een gegeven moment lachte hij naar me en zei: "Ik ben Rob, wie ben jij?" ik dacht dat ik er nu wel uit zou zien als een paprika en dat klopte ook wel want hij zei: "Wat charmant, een meisje dat nog kan blozen." En toen raakten we aan de praat, tenminste hij praatte en ik hing aan zijn lippen. Hij vertelde dat de meeste meisjes tegenwoordig zo'n grote bek hadden en dat er echt niets meer was waarvan meisjes nog blozen, terwijl hij dat juist zo lief vond staan ... Hij was enorm geïnteresseerd in mijn verleden in het buitenland en al gauw stonden we met z'n tweetjes in een hoekje te praten en te lachen. En het was zo gek maar ik had het idee dat ik hem alles kon vertellen. We hebben het zelfs die eerste avond al over sex gehad en ik vertelde hem gewoon dat ik nog maagd was. Daar reageerde hij ook helemaal niet vreemd op maar juist heel leuk. Hij vroeg:"Hoe zou je ontmaagd willen worden?" Toen heb ik hem ook verteld van mijn strandfantasie: ik vertelde hem dat mijn ideale fantasie een ontmaagding in de branding van de zee was. Hij lachte me helemaal niet uit maar complimenteerde me juist met de 'geile' keuze.

Na die avond hadden we verkering en gisteren gingen we alweer vier maanden met elkaar. Maar ... tadaaa! afgelopen weekend is 'het' dus gebeurd. Rob had een weekendje aan zee in Zeeland geregeld, een heel weekend in een gehuurd huisje! Uiteraard wisten we allebei 'hoe laat het was' en zaterdagochtend was het stralend weer maar nog niet echt druk op het strand. Wij kozen een rustig plekje uit en daar begonnen we op ons handdoekje wat te zoenen en te voelen. Ik was vrij snel ontzettend opgewonden, Rob voelde tussen mijn benen en vroeg:"Ben je er aan toe?" Ik had hem altijd gezegd toch eerst wel een maandje of drie te willen wachten voordat ik met een jongen naàr bed zou gaan. "We kennen elkaar bijna vier maanden", fluisterde hij op lieve toon in mijn oren en ik voelde een overweldigend gevoel van liefde vóor hem en .... geilheid. Alles kriebelde daar beneden en mijn borsten voelden strak en stijf aan... Rob kwam even op me liggen en bijna als vanzelf kwam mijn bekken schokkend omhoog, het leek wel of mijn kutje gewoon aangaf ontmaagd te willen worden en dat gaf voor mij de doorslag: IK wilde het nu ook proberen! "Zullen we aan het water gaan liggen?", zei ik op hese toon en Rob moest lief lachen ... daar in de branding is HET gebeurd! We zijn nog net op het zand gaan liggen, op zo'n manier dat onze voeten in het woelende water lagen ... Ik word nou alweer geil als ik eraan terugdenk ... Rob ging zo half op me liggen terwijl zijn ene hand druk in de weer was bij mijn kutje en zijn andere hand masseerde mijn tepels. Eigenlijk wilde ik hem nog pijpen maar Rob vingerde me zo lekker dat ik niet langer kon wachten. Ik trok zijn warme lichaam bovenop het mijne en terwijl het koele water tegen mijn benen botste, voelde ik zijn stijve pik tegen mijn gaatje duwen. We deden allebei ons zwembroekje ver genoeg naar beneden en ineens, floep!, daar schoot zijn pik bij mij naar binnen!? Het deed totaal geen pijn, ik was dan ook supernat en glad, en ik kwam hem tegemoet door mijn bekken omhoog te duwen! Ik weet niet eens meer hoe lang we eingelijk zo gelegen hebben maar ik vond het hemels! Echt, zo'n lekker gevoel! Toen hij in me gespoten had zijn we nog lang in de branding blijven liggen en hebben we gekeken hoe het water het sperma uit mijn kutje spoelde .. .ik (en Rob ook) voelde me fantastisch!

En nu loop ik al dagen trots rond want ik ben een echte vrouw!

Reacties (2)