Verhaal

Sex in de bergen

Categorie: Hetero Geschreven op: 26-11-2012 Auteur: Default Gelezen: 4617

Ik ben Jamie, 21 jaar. Mijn vriend heet Peter en is 25.

Onze vrienden die we vorig jaar op Kreta ontmoet hebben zijn Simone (20) en Patrick (26).

Vorig jaar hebben we samen zo'n geweldige vakantie gehad dat we besloten om dit jaar weer naar Kreta te gaan, maar nu met z'n vieren. De afspraak was dat we in het zelfde appartementencomplex zouden logeren zodat we veel samen konden doen, maar wel ieder een eigen appartement zodat we ook onze privacy hadden.

In het vliegtuig zat ik naast Simone en de roddels waren niet van de lucht. Hoe dichter we in de buurt van Kreta kwamen hoe warmer ik het kreeg. Simone trouwens ook want ze kreeg de wildste ideen. We moesten vanaf het vliegveld nog zeker een half uur met de bus mee dus we hadden nog tijd zat om wat wilde plannen te bedenken waar we de heren mee konden verleiden. Dat was meestal niet zo heel erg moeilijk maar een beetje variatie kan natuurlijk nooit kwaad.

Patrick en Peter waren druk in gesprek over Voetbal enzo dus die luisterden niet eens naar wat we zeiden. Ik vertelde Simone dat het me wel spannend leek om de heren eens flink te shockeren. Op Kreta wordt de vrouw nog gezien als braaf en gehoorzaam aan haar man, met als enige recht, juist daar waar de spoelbak zit, het aanrecht.

Dus het leek ons niet al te slim om dat in het openbaar te doen. Maar Simone is super creatief, dus die bedacht het volgende: We zouden 's avonds met z'n vieren gaan eten en als we dan terug liepen naar het appartement dan zorgden wij ervoor dat we ieder met onze eigen vriend naar het huisje zouden gaan en dus gewoon sex hebben met onze eigen partner. We besloten dat wij die avond wel eens dominant wilde zijn en dat we dus de mannen op het bed vast zouden binden en blinddoeken. Dan zou Simone flink hoesten en als ik dan terug zou hoesten dan waren we klaar (we hadden aangrenzende appartementen dus we konden elkaar wel horen hoesten.) zo gezegd, zo gedaan. We kozen een dag uit halverwege de eerste week. We gingen eten bij het mannetje, zo noemde we hem. De eigenaar was een heel klein mannetje die niets anders deed als rondlopen om te vragen of alles naar wens was. We hadden een hele leuke ober en Simone vroeg mij nog eens of we verandering in het plan moesten aanbrengen. Maar ik had heel de week al met dat plan rondgelopen en was er daardoor telkens weer supergeil van geworden en daarom wilde ik nu dus per se bij het oude plan blijven. Na het eten dronken we op een terrasje nog wat en om een uurtje of 11 liepen we terug naar onze appartementen. Ik loog dat ik behoorlijk moe was en morgen toch wel weer vroeg naar het strand wilde, dus het leek me beter om naar bed te gaan. Simone deed of ze moest gapen en vond dat wel een goed idee. De heren vonden het wel jammer maar deze avond hadden ze eens pech gehad, dachten ze. In ons appartement aan gekomen gaf ik Peter meteen een lekkere tongzoen en duwde hem richting bed. Ik zei dat ik vanavond de baas was en dat hij mij moest gehoorzamen. Ik zei hem zijn kleren uit te trekken en op bed te gaan liggen. Ik pakte wat sjaaltjes en panties uit mijn koffer en bond hem vast op het bed. Met een andere sjaal blinddoekte ik hem want anders was de grap er zo van af. Peter vond het super geil want zijn paal wees recht naar boven. Ik zei hem dat ik vanavond met condom wilde neuken want dat was makkelijker (helemaal niet waar, maar hij trapte er in.) Ik had Simone ondertussen ook al geleerd hoe je met je mond een condoom aan moest brengen dus dat zou geen argwaan wekken. Ik hoorde Simone hoesten en ik kuchte terug. Ik stapte van het bed af en zei tegen Peter dat ik even naar de badkamer ging om wat massageolie te pakken. In plaats van de badkamerdeur opende ik de buitendeur en ik ging het appartement van Pat en Simoon binnen en Simone liep op Peter af. Tot zover was ons plan geslaagd.

Ik weet dat Simone niet graag anaal geneukt wordt maar dat Patrick dat heerlijk vind dus ik liet hem niet alleen mijn kutje likken maar ook mijn kontje. Heerlijk vond ik dat, terwijl Patrick verbaasd maar vol overgave meedeed. Ik pijpte langzaam een condoom over zijn lul en ging in een keer boven op zijn paal zitten. Ik neukte hem langzaam terwijl ik mijn kutspieren goed samen trok. Hij genoot, maar ik ook. Al die tijd hadden we nog geen word gewisseld en ook bij Peter en Simone was het behoorlijk stil. Patrick stond op het punt om klaar te komen dus ik stopte met neuken en drukte mijn natte poes op zijn gezicht. Hij likte me naar een heerlijk orgasme. Ik moest proberen geen geluid te maken, ik kan je ver zekeren dat dat moeilijk was. Daarna kwam de "grote" verrassing voor Patrick. Ik draaide me om en ging met mijn rug naar hem toe zitten, voorzichtig liet ik zijn pik door mijn spleetje glijden en zette hem voor mijn rozetje. Patriek had goed in de gaten wat er gebeurde en hield zijn adem in. Langzaam drukte ik door en zijn lul verdween tot aan de stam in mijn kontje. Dit moet voor Patrick wel een onbeschrijfelijk gevoel geweest zijn, want binnen enkele seconden kwam hij klaar. In het andere appartement ging het er nu ook wild aan toe want ik hoorde Peter kreunen. Zo zijn we nog zeker een uurtje of twee doorgegaan, maar toen was ik dus echt "gaar". Patrick lag ook voor pampus en ik maakte voorzichtig alle sjaaltjes en riempjes waar hij mee vastgebonden was los. Als laatste deed ik zijn blinddoek af.... Je had zijn gezicht moeten zien toen hij mij zag in plaats van Simone! Ik zei dat hij stil moest zijn omdat ik niet wist of Simone en Peter al zover waren. Ik ging dicht tegen Patrick aan liggen en hij streelde me heel lief. Door alle inspanningen van die nacht zijn we in slaap gevallen en precies hetzelfde gebeurde bij Peter en Simone.

De rest van de vakantie hebben we nog heel veel gesexed en veel lol gehad met z'n vieren en als het aan ons ligt blijven we vrienden voor het leven.

Reacties (1)