Verhaal

Mijn geile job

Categorie: Hetero Geschreven op: 26-11-2012 Auteur: Default Gelezen: 4507

Dit is een heet berichtje van jullie fan Yvette. Ik ben 26 en een halfbloed Indonesisch sletje uit Den Bosch. Ik ben klein, superslank en superheet. Ik ben uitzendconsulente en draag graag mooie, uitdagende en sexy kleding. Gisteren kwam een jong meisje binnen van maar net 18! Ze zag er lekker "sletty" uit door haar veel te strakke broekje en haar tieten die ze uit haar truitje liet puilen.

Ik werd zo nat van haar dat ik mijn slipje op de w.c. uit moest trekken, zo doorweekt was het van mijn vele kutgeiL Ik kwam terug en ging voor haar staan. Op dat moment was ik (gelukkig) alleen met haar. Linda (zo heette de blonde jonge vrucht) was zo aangetrokken door mijn ontblote bovenbeen dat ze me streelde tot aan mijn o-zo-natte kruisje. Ik kreunde dat ik haar vingers wilde voelen en haar tong kwam tussen mijn ranke dijen. Oh, ik hield het niet meer uit Deze jonge tiener maakte me klaar. Ze bracht twee vingers in mijn natte hol en met haar andere hand bewerkte ze haar eigen kut. De vingers dreven in mijn honing, mijn kut stond in vuur en vlam. Hijgend en nog steeds gepenetreerd door Linda's vingers kwam ik lang en hevig klaar. Linda kon haar orgasme niet meer inhouden, en ze maakte haar broekje vol met haar sappen. Net op tijd want mijn collegaatje kwam terug op kantoor.

Ik bracht Linda naar achteren en zoende haar vol op de mond. Linda's tong drong direct door tot in de mijne. We zoenden wel een kwartier lang. Ik begon haar natte slipje te likken wat Linda helemaal gek maakte. Ze tilde haar volle tieten uit haar truitje en liet me haar jonge, grote vruchten likken. Ze smaakte zoet. "Kon ik maar de hele nacht bij je zijn!" klonk het in mijn oor “Niets liever dan dat" zei ik zacht, “maar ik wil je voelen klaarkomen. NU!”.
"Kom dan", hijgde mijn Linda “Doe het NU". Heftig als een wervelstorm kracht 12 begon ik het witte doorschijnende slipje van Linda te likken. Ik voelde dat haar kut en klitje in haar broekje echt warm werden door mijn likkende tong. De strakke jonge gleuf rook als honing zo zoet. Ik voelde hoe Linda haar spieren spande en zich overgaf aan mijn tong. Zacht kreunend en zich krampachtig vasthoudend kwam ze in haar broekje klaar. Haar orgasme was zo heftig dat haar kutje helemaal open stond toen ze het slipje tergend langzaam uitdeed, en het me gaf. "Tot vanavond, mooie Yvette" zei ze, en gisteravond hebben we gevreeen, tot diep, heel diep in de nacht!

Reacties (1)