Verhaal

Sex met de buurvrouw

Categorie: Hetero Geschreven op: 26-11-2012 Auteur: Default Gelezen: 12703

Vorig jaar heb ik een geil avontuur meegemaakt met mijn buurvrouw, waarover ik me nogal schuldig voel. Ik woon samen met een hele lieve vriendin en ik wil haar voor geen goud kwijt. Ik ben blij dat ik het nu eens kan vertellen want ik kan dit aan niemand kwijt.

Mijn buurvrouw heet Berdiene, is 26 jaar en ziet er leuk uit. Ze is getrouwd en haar man vaart en is geregeld zo'n drie maanden van huis. Zo ook die keer. Ze had een kast gekocht en ik zette die voor haar in elkaar op zolder. Ik zag daar ook haar wasgoed hangen en ik was benieuwd naar haar slipjes. Er hingen een paar blauw gestreepte bikinislipjes en een paar witte tanga's. Ik pakte zo'n tanga, keek er naar en stelde Herdiene's kontje voor in zo'n slipje. Ik voelde er aan en mijn lul werd er helemaal stijf van. "Geil jij op slipjes?" hoorde ik ineens achter me, en ik schrok me rot. Ik had haar niet naar boven horen komen en daar stond ik dus onhandig met dat slipje in mijn handen. “Wil je zien wat ik nu draag?,

ik vind het wel geil om mijn slipje te laten zien en me door jou te laten betasten" zei ze. Voordat ik iets kon zeggen liet ze haar jeans zakken en ik zag dat ze een wit bikinislipje droeg. Ik werd er geil van door er naar te kijken maar ik wist niet wat ik nu moest doen “Ga je gang maar" zei ze.
“Voel maar aan mijn slipje en doe er maar mee wat je wil".
De verleiding was te groot en ik te geil. Ik knielde voor haar neer en begon haar slipje te betasten, door met mijn handen over haar lekkere kontje en kruisje te wrijven. Ze werd er ook geil van.
"Ga eens lopen voor me, dan kan ik je kontje zien bewegen", zei ik.
Ze liep heen en weer en het was een genot om naar te kijken. Ze ging op de rand ven het logeerbed zitten en trok haar t-shirt uit. Ik deed haar beha uit en een paar heerlijke tieten kwamen tevoorschijn. Haar tepels waren al hard. Ik begon aan haar tieten te zuigen terwijl mijn hand in haar slipje ging om haar schaamhaar te voelen. Ze was lekker behaard en haar kutje was al aardig vochtig. Wat genoot ik van het voelén aan haar schaamhaar.
"Ga voor me staan. Ik wil die paal wel eens zien" zei ze.
Ik trok mijn short uit en Berdiene zei: "Dat is een lekkere harde pik, zoiets heb ik allang niet meer gehad!"
Ze nam mijn pik in haar mond en zoog hem zowat tot aan de ballen naar binnen. Wat kon ze heerlijk pijpen. Ze ging op haar rug liggen en ze wilde dat ik haar slipje ging kussen en betasten. Ik sopte met mijn vingers in haar natte kutje en ze kreunde van genot. "Nu wil ik dat schaamhaar van jou wel eens zien", zei ik en ik trok de voorkant van haar slipje naar beneden en zag een grote bos donker schaamhaar. Ik voelde en beet erin, zodat het helemaal nat werd. Wat vond ik dat lekker en zij ook. Ze draaide op haar buik en ze smeekte me om haar over haar kontje en slipje te kussen en te betasten. Ik trok haar slipje naar beneden en begon haar prachtige billen te likken terwijl ik haar neukte met mijn vingers. ze maakte neukbewegingen met haar kontje. Toen ging ze in haar slipje voor de spiegel staan. Ik duwde mijn stijve lul tegen haar kontje en ging met mijn ene hand in haar slipje om haar genotsknopje te strelen terwijl ik met mijn andere hand teder in haar borsten en tepels kneep. Ze draaide met haar kont tegen mijn harde pik en ze kreunde van genot toen ze zichzelf zag klaarkomen in de spiegel. Ik knielde voor haar neer, trok haar slipje uit en zag haar heerlijk behaarde kut in volle glorie. Met mijn vingers in haar kutje begon ik haar te likken, terwijl ik in haar billen kneep. Weer kwam ze klaar. Ik dacht, wat nu gebeurt, is dat echt of niet? Ik wilde haar neuken, maar dat vond ze te ver gaan. Dit was toch al geil genoeg? Ik was het eigenlijk wel met haar eens maar toch ... ! "Ik ga je pijpen en dan spuit jij maar lekker over mijn kontje" zei ze. Ze nam mijn lul weer in haar mond en niet lang daarna spoot ik mijn sperma over haar heerlijke kont. Ik dacht dat ik explodeerde! Ik heb nog nooit zoiets geils meegemaakt. We hebben dit nog een paar keer overgedaan. Ze vond het zelfs een keer geil om dit in haar bikini te doen. Of ik moest haar uitkleden en betasten terwijl ze zogenaamd sliep. Bloedgeil warden we ervan, maar neuken deden we nooit. Alleen maar geile spelletjes.

Berdiene heeft het eens verteld aan een 21 jarige vriendin en die wilde ook wel een keer met mij spelen. Het is een mooie meid maar ik heb nog geen "ja" gezegd. Dat gaat me eigenlijk te ver. Berdiene probeerde me wel over te halen. Ze verteld hoe het kontje en het schaamhaar van die vriendin er uit zag en gaf me een slipje van haar. Daarop heb ik me al twee keer gemasturbeerd, me haar kontje voorstellend in dat slipje. Berdiene stelde zelfs eens voor om met z'n drieën te spelen. Lijkt me lekker, maar waar is de grens? Is het nu abnormaal of ziekelijk dat ik, 36 jaar, zo geil op kontjes, slipjes en schaamhaar? Bovenstaand verhaal komt misschien wel over als een fantasie, maar toch is het echt gebeurd. We voelen ons allebei schuldig tegenover onze partners, maar spijt hebben we er niet van. Ook niet als het nog vaker gebeurt. Onze partners weten van niets en houden ook niet van die geile spelletjes, maar wij wel! Wat vinden jullie er nu eigenlijk van.

Gebeurt dit wel vaker en vinden jullie dit niet supergeil? Graag wil ik jullie mening horen. 

Reacties (1)