Verhaal

Slappe tietjes

Categorie: Hetero Geschreven op: 31-07-2012 Auteur: Default Gelezen: 4584

Als kunstenaar heb je wel eens open atelier dagen en komen er erg veel mensen op bezoek. De volgende dag werd ik gebeld door een vrouw die vroeg of ze nog even langs mocht komen, ik zei ja, omdat ik dacht dat ze een schilderij wilde kopen. Ze kwam en ik zag direct dat ze een beetje nerveus was. Ik dacht: een glaasje wijn doet wonderen. Ik ging naast haar zitten op de bank, klinkte met haar en vroeg haar wat ze mij wilde vragen. Ik ben begin zestig en zij was zeker tegen de zeventig. Wat aarzelend vertelde ze mij dat ik nogal indruk op haar had gemaakt. Ik zag dat ze zelfs begon te blozen. Het vertederde mij dat ze bloosde en stamelend zei dat ze wel beter met mij kennis wilde maken. Ik wist nog steeds niet waar ze heen wilde maar ik begon er wel een idee van te krijgen. Ze keek mij schalks aan, en zei: "Maar ik ben zeker niet aantrekkelijk genoeg voor je". Ik was behoorlijk verbouwereerd, maar bgreep onmiddellijk wat ze bedoelde. Ik legde een hand om haar middel en vroeg haar of ze met mij wilde vrijen. Ze kuste mij op mijn mond en ik beantwoorde haar kus met een tongzoen. Op zo'n moment neem ik het initiatief over, "Wil je met mij vrijen?"

Ze werd onzeker en zei dat ze dat juist graag wilde, maar dat ze zich schaamde voor haar slappe tietjes. meteen pakte ik met mijn hand een tiet en voelde natuurlijk haar bh. Zonder enige aarzeling trok ik haar truitje over haar hoofd en vroeg haar om haar bh los te maken. "Wil je ze echt zien?", ze had gelijk dat het dunne slappe tietjes waren. Toch werd ik er zo geil van, dat ik mijn schoenen uit trapte en voor haar neus mijn broek en slip in een ruk uittrok. Van mijn overhemd sprong zelfs een knoopje af zo snel stond ik piemelnaakt voor haar. "Nu jij" en naakt zaten we op de bank. Ik had zelf haar slipje naar beneden getrokken en was verbaasd over de enorme bos kuthaar die haar neukspleet verborg. Ik beet er zachtjs in en rook haar heerlijke kutgeur. Een behaarde kut ruikt veel lekkerder dan een kale kut. Ik maak regematig een sexdate en kom nooit meer vrouwen tegen met een zwaar behaarde kut. Ik spreidde haar benen en zag dat uit haar open kut kutvla droop. Ik likte alle geil uit haar kut, heerlijk vind ik dat, daar kan geen sausje van een chefkok tegen op! Ik likte haar liezen, haar lipjes en sabbelde op haar clitje. Stak mijn vingers in haar kut en wreef over haar g plekje, ze kwam echt gillend klaar. Toen ze wat tot bedaren was gekomen greep ze mijn half slappe lul die in een keer op sterkte kwam. Ik voelde haar warme zuigende mond om mijn eikel. Niets kan een man gelukkiger maken dan een vrouw die aan zijn pik zuigt. Mijn handen grepen haar slappe tietjes die wel beschouwd toch een lekker handje vol waren. Ik legde mijn lul in het straatje van Parijs en sloot dat zachte tiet vlees eromheen en begon haar heftig te neuken. Het geil droop uit mijn lul en zij likte het voorvocht van mijn eikel.

Ik vind niets heerlijkers dan met mijn stijve lul een geile natte kut in te gaan. Vrouwen hebben toch echt een hemeltje tussen hun benen. Wat is het toch heerlijk om lekker te neuken, bij iedere stoot wordt het gevoel heftiger. Tot je het niet meer kunt tegenhouden en je volle zak kolkend leegspuit in haar geile natte doos.

Mijn vingers wreven nog even over haar heerlijke kut, ze kwam weer klaar. Haar en mijn geil dropen op het laken. Wat is sex toch goddelijk lekker. We namen samen een heerlijk douche en terwijl ze zich weer aankleedde vroeg ze of ze nog even mijn atelier mocht zien. Ze kocht een schilderij en ze vroeg mij of ik dat bij haar thuis wilde ophangen omdat ze geen boormachiene had. Ik ben de dag later met twee boormachines naar haar toegegaan, een in het koffertje en een in mijn broek...

Reacties (1)