Verhaal

Lekker roeien

Categorie: Groepsex Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2494

Ik doe mijn best om in vorm te blijven en daarom train ik elke dag op mijn roeimachine. Soms doe ik dat naakt, maar meestal draag ik een speciaal wedstrijd roeipakje. Het bestaat uit één geheel en heeft een strak kort broekje, een hesje zonder mouwen en is gemaakt van zachte, rekbare, dunne stof. Als je een roeipakje draagt hoeft een ander niet meer te raden naar je lichaamsvormen en ik moet eerlijk toegeven dat ik het dragen van een roeipakje soms stiekem wel een beetje opwindend vind, vooral als ik het buiten draag met lekker weer. Vandaag was het warm en was ik een beetje aan het treuzelen voor de training. Ik was alvast omgekleed maar had nog geen zin om te beginnen. Daarom ging ik op de bank liggen. Even relaxen! Ik streelde over de zachte stof van mijn pakje en ik voelde mijn door het dagelijkse roeien getrainde spieren. Ik voelde me mooi, sterk en sexy.

Ik streelde over mijn borsten en voelde mijn tepels hard worden. Ze werden zichtbaar door het pakje. Ik begon te fantaseren en daarbij gleden mijn handen voorzichtig tussen mijn benen, die ik een beetje spreidde. De dunne stof van mijn roeipakje voegde zich perfect naar mijn lichaamsvormen en zo kon ik mijzelf lekker strelen op alle fijne plekje terwijl ik lag te fantaseren. Ik fantaseerde dat ik op het water aan het roeien was en dat ik plotseling ingehaald werd door een snelle wedstrijdroeiboot met vier aantrekkelijke, sterke roeiers. De mannen ontvoerden mij naar een afgelegen plek. De grootste roeier had een prachtig gespierd lichaam en scheurde mijn pakje los. Hij drukte mij tegen de grond en spreidde daarbij mijn benen. Meteen drong hij diep in mij. De andere roeiers hielden mijn armen en benen wijd op de grond gedrukt. Het lukte me niet om me te verzetten tegen de sterke, gespierde mannen.
Terwijl ze moesten wachten op hun beurt zag ik dat de drie overige roeiers enorme bobbels in hun pakjes kregen. Ook bij een man verhult een roeipakje heel erg weinig. Ik werd met krachtige halen genomen. Zo kregen alle roeiers een beurt en voelde ik hoe ik vol en natgespoten werd. Ik vond het heerlijk. Tijdens het fantaseren voelde ik dat ik een grote natte plek in mijn pakje had gekregen. Mijn normaal toch goed verstopte klitje was door het pakje heen te zien als een dikke natte bult. Ik streelde mijzelf en net als bij het roeien werd 't steeds ritmischer en lekkerder. Ik voelde hoe mijn getrainde spieren hard werden en begonnen te trillen. Plotseling kriebelde het in mijn buik en probeerde mijn klitje zich te verstoppen voor het strelen. Al mijn spieren stonden strak tot in mijn tenen, ik werd moe en ik voelde dat ik snel zou moeten gaan ontspannen.

Toen ik dat toeliet voelde ik enkele heftige en ongecontroleerde scheuten. Ik kon het niet meer tegenhouden. Een krachtige dikke warme straal liep in mijn roeipakje en hield pas op toen ik weer helemaal ontspannen was. Een intens lekker gevoel trok door mijn lichaam en ik voelde hoe mijn onderlichaam warm en nat werd. Toen ik bijkwam uit mijn fantasie voelde ik tranen prikken en schaamde ik mijzelf heel erg. Ik had de controle over mijzelf verloren en was zo heftig klaargekomen dat ik daarvan heel erg in mijn roeipakje had geplast. Het was helemaal nat. Ik sprak mijzelf vermanend toe:"Hup, onder de douche, droog pakje aan en als de wiedeweerga op de roeimachine! De tien kilometer moet je doen! Foei! " Maar toen de zakelijke cijfertjes over de hartslag, snelheid, afstand, stroke-rate en dergelijke voorbij kwamen op het scherm van mijn roeimachine voelde ik een kleine na-siddering.  Het was toch wel een heerlijke fantasie, en gelukkig heb ik meer dan één roeipakje. Laat die roeiers nu maar 's echt voorbijkomen!

Reacties (1)