Verhaal

Onze pokeravond.

Categorie: Groepsex Geschreven op: 04-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 3712

De afgelopen Zaterdag was het mijn beurt om de maandelijkse pokeravond met mijn stapmaten te verzorgen, dus had ik de broodnodige chips, bier en  flessen whisky in huis gehaald. We hadden al een tijdje zitten spelen en zuipen toen een van hen lachend vroeg of mijn geile buurvrouw nog langs kwam, zij had er namelijk de vaste gewoonte om als het mijn pokeravondje was steevast een poosje op visite te komen om (zogenaamd )ons van drankjes en hapjes te voorzien, maar begon altijd  na zelf ook het nodige gedronken te hebben, aardig handtastelijk te worden, waar wij natuurlijk totaal geen bezwaar tegen hadden.

Hij zei dat hij lid van de onderzoekertjes was geworden en zin had om haar nu  eens goed te onderzoeken. We brulden even van het lachen, keken elkaar toen aan en gaven toe dat het tijd werd om gewoon te kijken wat er dan zou gebeuren. Mijn buurvrouw kwam inderdaad niet lang daarna, en had weer een zeer kort rokje aan waardoor je goed haar sexy lange bruine benen op hoge naaldhakken kon  zien, ze begroette ons vrolijk en zei terwijl ze naar de keuken liep dat ze ons even snel met wat lekkers ging verwennen. Harry lag zijn kaarten neer en vroeg of ze dat echt meende want dan hoefde  ze niet in de keuken te zijn maar bij ons, ze stond gelijk stil, draaide zich om stapte op hem af, trok zijn stoel achteruit, zette haar voet op zijn schoot waardoor haar rokje heel ver omhoog schoof en wij vrij uitzicht kregen op haar blote billen met daartussen het koordje van haar tangaslipje en hij tegen haar bolle kutje aan zat te kijken, en zei dat ze het een prima idee vond.

Hij keek haar verrast aan en vroeg of ze al gezien had dat er zes mannen zaten, waarop ze lachend rondkeek en zei dat ze wist dat het er maar zo weinig waren maar er al heel lang zin in had eens lekker met ons van bil te gaan. Ze veegde de kaarten van tafel klom er op, begon geil bewegend zich tergend langzaam uit te kleden, spreidde haar benen en begon daarna met zwoele blikken haar heerlijke stevig rechtop staande borsten en haar kutje te strelen Ik was behoorlijk geil aan het worden kwam overeind pakte haar beet zette haar weer op de grond  en terwijl ik mijn kleren uittrok en mijn vrienden me snel volgden gingen we met onze stijve palen om haar heen staan en zei ik dat ze ons aardig geil had gemaakt en benieuwd waren hoeveel van lullen  ze deze  avond naar binnen kon hebben en we het vermoeden hadden dat er een paar van ons allen het bij toekijken moesten laten.

Ze knielde op de grond pakte Hans zijn paal stak hem haar mond in begon er flink aan te zuigen, greep nog  twee andere palen en liet beide handen er snel op en neer  overheen gaan. Terwijl ze bezig was stak ze haar billen uitnodigend omhoog , snel stapte ik naar voren, greep haar vast duwde mijn pik haar kutje in  , en begon met diepe lange halen in haar te stoten. na een paar minuten haalde Hans zijn lul uit haar mond en  met veel genot spoot hij zich  leeg over haar gezicht, waarna ze stopte, haar kutje van mijn paal trok met haar vingers het zaad van haar gezicht haalde en dit tussen haar benen door in haar sterretje smeerde, duwde zich weer naar mij toe, riep dat ze ook in haar kontje geneukt wilde worden, daarna  vroeg ze weer een ander om onder haar te gaan liggen dan kon haar kutje ook gevuld worden.

Ze kreeg  een pik in haar mond gestopt waar ze gelijk weer aan begon te lurken en terwijl ik steeds harder stotend in dit strakke gaatje om me heen naar dit opwindende  geile gedoe keek  en ook zag  dat er een paar met geile blikken aan hun paal trokken , hield ik het niet meer ,spoot mijn zaad over haar rug en terwijl ik mij liet vallen na dit zalig orgasme stak een van hen snel zijn lul in het vrij gekomen gaatje en begon daarna met veel genoegen ook in te rammen. De buurvrouw hoorde ik steeds luidruchtiger worden  en onder haar werd na een tijdje ook gewisseld ze begon te roepen dat als we echte bikkels waren er pas mee mochten stoppen als we allemaal op zijn minst twee keer al haar openingen gebruikt hadden, want ze wilde hier zolang mogelijk van genieten en vaak klaarkomen, waar we geen moeite mee hadden, want als een van ons even toekeek naar dit geile gebeuren terwijl hij  bij lag te komen na een orgasme kreeg  al snel  zin om weer  mee te doen aan een volgende beurt. Na lange tijd lagen wij mannen uitgeteld op de vloer elkaar met verbazing  aan te kijken, toen de buurvrouw  opstond  zei dat ze wel van ons genoten had, maar hoopte dat we haar de volgende keer nog meer konden laten genieten ,en terwijl ze haar kleren aantrok vroeg wat we wilden drinken .      

Reacties (1)