Verhaal

Surprise, surprise.

Categorie: Groepsex Geschreven op: 04-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2753

Op onze zaak was een verdomd lekker stuk komen werken, die eruit zag alsof hij de sportschool dagelijks bezocht, en een zware sexy stem had  die me al gek maakte toen hij alleen maar zei” Hallo, aangenaam kennis met je te maken ik heet Marco”. Gelukkig zie ik er zelf ook niet slecht uit , en ben gezegend met een paar flinke jongens , waardoor de mannen vaak met begerige blik naar me kijken en aangezien gek op seks ben en dus altijd op jacht naar nieuw wild, hadden we al snel een leuke maar vrije seksrelatie.

Kortgeleden hadden  we weer afgesproken en terwijl we in ons barretje elkaar{ na de nodige drank] al een poosje stiekem  tussen de benen aan het strelen waren, wisten we dat het de hoogste tijd was om op te stappen en bestelden een taxi naar zijn huis . We waren op weg naar zijn slaapkamer al bezig onze kleren uit te trekken, half uitgekleed keken we elkaar hongerig aan en gooide Marco de deur open, bleven daarna stomverbaasd staan, want op bed lag een best wel leuke  compleet naakte griet die met gespreide benen  geile blik zei, dat het erg lang geduurd had voor we er waren  en ze zich maar alvast uitgekleed had.

Ik vroeg wat ze verdomme hier deed, waarop ze antwoordde dat Marco en zij elkaar al heel lang kenden en ze herhaaldelijk moest horen hoe geweldig  ik er uitzag en dat hij nu eindelijk eens zonder gezeur kon  neuken met  een lekker geil wijfie dat overal zonder schaamte van genoot. Dit had haar zeer nieuwsgierig gemaakt, en misschien was hij expres vergeten, om mij te vertellen  dat zij hier ook zou zijn als wij weer seks hadden. Marco zei lachend dat dit Angie zijn lesbische vriendin was die het heerlijk vond om  af en toe ook eens mee te genieten van een lekker vrouwtje, het echt was vergeten maar dat ze wel weg ging als ik dit niet leuk vond. 

Terwijl  ze beiden aan het praten waren was ik met een uitgestreken gezicht al geil aan het worden bij het idee om weer eens een het naakte lijf van vrouw te voelen, want daar had ik na de vele logeer avondjes bij vriendinnen tijdens mijn schooljaren niet meer aan gedacht. Ik schoot in de lach en naar het bed lopend vertelde ik hun op te houden met die lul praatjes, het tijd werd om lekker te gaan genieten  en ging liggen. Angie ging gelijk in de aanval, greep mijn borsten begon ze stevig te masseren liet haar tong langs mijn tepels  kronkelen en beet er zachtjes in.

Marco had zich over mij heen gebogen, en met beide handen gleed ik een paar keer over zijn pik voor ik hem in mijn mond stak, en met stevig gesloten lippen zoog ik hem eerst zo diep mogelijk naar binnen en begon toen met lange halen zijn lul in en uit mijn zuigende mond te bewegen. Angie had mijn benen open getrokken, was met haar gezicht tussen mijn benen gekropen, en terwijl ze aan mijn schaamlippen lag te zuigen , bewoog ze haar vingers zachtjes over mijn klit, stopte ze daarna  in mijn kutje en begon ze heen en weer te halen.

Na een tijdje toen ik behoorlijk geil begon te worden en een aardige natte kut had gekregen stopte ze, ging naast me liggen, Marco ramde nu met zijn paal in mijn hete gleuf en terwijl hij flink diep in mijn kutje lag te stoten en hard in mijn opgezette tepels kneep, liet Angie haar hete natte kutje op mijn gezicht zakken en kon ik met veel genoegen na jaren weer eens aan een lekker natte poes zuigen en kwam er achter dat ik dit nog steeds lekker geil en opwinden vond.

Toen Marco mij na een tijdje omdraaide  mijn kont  omhoog trok om daarna zijn paal nog dieper in mijn kutje te kunnen pompen ,  ging Angie  snel onder me liggen,  en terwijl ze haar benen spreidde trok ze met haar vingers haar spleet open en duwde die naar me toe. Ik begreep haar onmiddellijk  en begon nu op mijn beurt,  haar hete uitnodigende hete flamoes met mijn vingers  te verwennen  en bekeek ondertussen  met veel genot ons wellustig bewegende triootje. Ik kreeg een geil pijnlijk gevoel en dacht dat Marco aan het proberen was  om ook zijn ballen bij me naar binnen te krijgen, kort daarna stak ik mijn kont zover mogelijk omhoog , en voelde ik, terwijl  mijn orgasme kwam, dat Mark zijn paal er uit trok en zijn zaad over mijn rug spoot. 

Daarna begon ik al zoenend  met mijn bezweette lichaam  over Angie heen te kruipen  trok haar toen dwars tussen mijn benen, waarna ik met mijn zeiknatte kutje  hard tegen die van haar begon te wrijven, tot  ze ook met een schreeuw  liet weten dat ze haar orgasme kreeg  .Toen we na een tijdje, gezamenlijk naar de badkamer liepen, wisten dat dit niet een eenmalig gebeuren was geweest. 

Reacties (0)