Verhaal

Een geluk bij een ongelukje

Categorie: Groepsex Geschreven op: 04-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4146

Mijn vriend Ruud en ik gingen  er weer eens op uit met de caravan, en hadden een leuke camping tussen een berggebied met veel fietspaden en bossen gevonden  waar we samen de nodige tochtjes op onze fietsen  konden maken  om weer wat in conditie te komen , want dat was na onze vele  vreet en zuippartijtjes wel nodig. Naast onze plaats stond toevallig een caravan van een sexy uitziend wijfie die direct naar ons toeliep ,  zei ‘’Hallo ik ben Janet, wat  leuk om weer even met Hollanders te praten’’, waarna, we al snel met een  biertje , chips en  wat  snacks  gezellig  met haar zaten te praten en ze vertelde dat ze vakantiewerk in het dorp deed.   

De volgende dag scheen de zon al vroeg dus pakten we onze fietsen bespraken de route en de kilometers die we wilden maken, en gingen met een goed gevulde picknickmand  op pad. Na behoorlijk wat kilometers en de nodige tussenstops waren we met een flink tempo  weer op weg naar de Camping toen Ruud met een schreeuw ineens  onderuit ging en met zijn fiets tegen de rotswand kwam, hij stond gelukkig weer snel overeind bekeek zijn fiets en zei ‘’Verdomme mijn wiel is hartstikke krom, dus de rest van de tocht word het lopen.’’. Ik keek om ons heen,  wees naar beneden en stelde voor om via  de grasvelden tussen de bomen naar beneden te lopen omdat dit een stuk korter was en we begonnen  aan de rest van onze terugtocht.

We konden eigenlijk nu pas echt  de prachtige omgeving  zien, kregen het ondanks de pech goed naar ons zin en genoten met veel  plezier onder het luid zingen van oude wandelliedjes van de natuur, toen we ergens  water hoorden stromen liepen we tussen de bomen door op het geluid af  zagen in de verte  een  grasveldje en er  langs stroomde een beekje en zeiden dat we daar even een poosje gingen rusten  . Onderweg er naar toe stond Ruud ineens stil , trok me aan mijn mouw achter de bomen en fluisterde zachtjes’’ Ssssssst niet te geloven kijk daar is’’, fluisterde en tussen de bomen naar een open plek wees.

Ik was  nieuwsgierig  wat hem zo opwond  en zag tot mijn stomme verbazing dat Janet ons vriendinnetje van de camping daar op een plaid bezig was zich uit te kleden, ze had haar shirt al uit maakte nu haar beha los, ging staan en kneedde zachtjes haar borsten, daarna trok ze haar rokje naar beneden  stapte er uit waardoor ze  alleen nog maar een piepklein tanga slipje aan had . Ze rekte zich uit stak even haar behoorlijke grote maar stevige borsten met vooruitstekende tepels uitdagend naar voren , trok het slipje uit en ging liggen, snel lagen we onze fietsen neer , kropen  zo stil mogelijk achter wat bosjes  en bewonderden  met gretige blikken  haar geweldige lichaam. Janet liep naar het beekje liet zich in het water zakken wat net halverwege  haar strakke buikje kwam en bewoog haar lichaam op en neer terwijl ze met haar handen water  over haar borsten gooide, kwam daarna het water uit en ging weer op haar plaid liggen en begon met haar handen tussen haar benen te wrijven.

Ik hoorde mijn vriend zachtjes kreunen van genot  en even keken we naar elkaar en zagen we dat we allebei  in de  broekjes  onze  pik  vast hadden en behoorlijk geil werden. Janet spreidde haar benen (waardoor we nu haar spleetje in keken), en begon  haar vingers heen en weer in haar kutje te halen en kneep met haar andere hand  hard in haar tepels. Ze begon opwindende bewegingen met haar lichaam te maken en gooide steeds haar kontje omhoog waarmee ze ons zo geil maakte en we  de neiging kregen om haar te bespringen. Plotseling stopte ze ,keek onze richting uit en riep ’ Blijven jullie daar met je pik spelen of kom je mij er mee verwennen ?’,  waarna ze weer met geile blik haar lichaam streelde  en lachend vertelde dat ze ons in de verte al had horen aankomen en  het plan kreeg  om ons naar haar toe te lokken voor een lekkere  seksbeurt , maar dat we veel te lang bleven zitten en nu maar moesten komen  dan konden we  eindelijk  gaan genieten.

We lieten haar geen seconde langer wachten  liepen  naar haar toe gooiden onze kleren uit en voor we het wisten greep ze onze pik vast en begon er snel  beurtelings op te zuigen, liet ons los draaide zich om en stak haar kontje omhoog en riep dat ik mijn paal maar lekker  diep  in haar kutje moest duwen,  ik begon te stoten en zij stopte Ruud zijn lul weer in haar mond en probeerde ze hem  zo ver mogelijk naar binnen te zuigen. Toen ik op stoom kwam trok ze haar heet en nat geworden kutje terug ,liet de lul van Ruud los duwde hem achterover  klom op zijn paal en  riep naar mij ‘’Duw Je pik vlug in mijn andere gaatje want ik wil graag mijn beide gaatjes helemaal gevuld  hebben,” Even aarzelde ik  maar was te geil en wist dat veel van mijn vrienden het te gek vonden, dus begon ik voorzichtig mijn kop er in te steken maar kreeg al snel door dat dit toch best gemakkelijk ging en het lekker geil aanvoelde om met mijn  lul in dit strakke gaatje te stoten.

Janet bleef even wachten tot ik er goed in zat  riep dat ik haar goed vast moest houden en niet moesten bewegen want dat  deed zij wel ,en begon tussen ons in haar kontje ritmisch omhoog en naar beneden te duwen  waardoor ze  bij iedere beweging  een paal zo diep mogelijk in een van haar gaatjes kon duwen. De gedachte dat zei de touwtjes in handen had  over het gebeuren maakte me nog veel geiler en terwijl ik begon te voelen dat  het bij mij  niet lang meer zou duren , hoorde ik dat  Ruud kreunend net iets eerder bezig was zijn zaad in haar kutje te lozen. Janet hield zich even stil terwijl Ruud uit haar spleet gleed en onder haar weg kroop, en  duwde  haar kont eerst zo dicht mogelijk tegen mij aan en  begon toen razend snel op en neer te raggen wat door  dit super strakke  gaatje zo geil was , dat ik nu compleet uit mijn dak ging en haar na nog een paar snelle stoten op mijn lul vasthield  een knots van een orgasme kreeg  en terwijl ik onder mijn pik  haar sappen uit haar kutje zag lopen kwam Janet ook klaar.

We waren alle drie een tijdje van de wereld , maar voelden ons na een koud  bad in het beekje weer prima gingen  , en terwijl mijn vriend zich weer naar haar toekeerde en haar borsten begon te strelen, dook ik tussen haar  benen terwijl ik zei dat ik  het nu wat rustiger nog eens over wilde doen ,begon ik haar kutje te likken en riep Ruud dat hij nu ook het andere gaatje wel eens wilde proberen. Toen we na lange tijd en weer een verkoelend bad in het water onze fietsen  pakten  , en gezamenlijk naar de camping liepen zei ik lachend tegen Ruud’’ Wat een geluk dat je fiets stuk ging.”                

Reacties (1)