Verhaal

Een verrassende avond.

Categorie: Groepsex Geschreven op: 22-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4845

Mijn naam is Hans en mijn vrouw heet Clair,  wij delen de moderne mening over seks in het huwelijk dus hadden we ook wel eens een andere sekspartner. De  avond van dit verhaal begon toen mijn vrouw aangaf dat zij haar vriendin Gaby had uitgenodigd voor een drankje en een hapje in ons bubbelbad, waarop ik vroeg of ze ook verteld had dat wij er altijd naakt in gingen, ze zei lachend “Daar zal ze geen bezwaar tegen hebben” en liep naar de keuken om wat lekkere snackjes te maken. Een half uurtje later arriveerde Gaby en werd ik verrast door haar verschijning , mijn Clair was een slanke vrouw met mooie lange benen en kleine fiere vooruitstekende borsten maar Gaby  heel andere vormen ,zij was klein van stuk met een paar grote borsten en een flink achterwerk , maar ze had best wel een slanke taille.

Clair keek ondeugend naar mij en zei dat ze alles al buiten had gezet, dus liepen we gelijk naar de whirlpool waar ik voor de meiden wat inschonk, snel mijn kleren uitdeed  de bubbels in ging en afwachtend omhoog keek. Clair volgde mij vrij snel en gleed naast me maar Gaby deed er wat langer over,  gaf mij goed de tijd om haar borsten en billen te bewonderen, zette daarna  een been op de rand van het bad waardoor ik tussen haar benen even haar kutje kon zien, en kwam aan de andere kant naast mij zitten. Terwijl we even stilletjes genoten en wat dronken  vroeg mijn vrouw  aan Gaby hoe de  seks met haar laatste afspraakje was verlopen, voor ik verbaasd door die vraag naar Clair kon kijken antwoordde haar vriendin smalend ”Nou over de lengte van zijn  pik is niets gelogen maart de rest  was bepaald niet  alles hoor, hij stopte  zijn paal veel te snel in mijn vagina en toen hij klaar kwam na veel recht toe recht aan bewegingen  zei hij vol  trots dat ik nu maar eerlijk moest toegeven dat dit echt  mijn lekkerste beurt was”. Ik voelde dat Clair terwijl ze met elkaar aan het praten waren met mijn pik begon te spelen, en  ineens  vroeg ze aan Gaby of ze weleens in haar kont geneukt was waarna  die zei { met een apart lachje op haar gezicht]  dat ze dit nog nooit gedaan had maar er wel  voor open stond.

Nu keken de dames me aan en terwijl ik langzaam begon te beseffen dat er tussen hun beiden een afspraak was gemaakt om mij deze avond  als seks speeltje te gebruiken liet mijn jongeheer weten zeer blij te zijn met dit vooruitzicht en stak  snel zijn kop omhoog . Clair vroeg  mij met een onschuldige blik of ik Gaby misschien kon helpen, want als ik dit wilde dan kon zij nu ook eens goed  van  zeer dichtbij toekijken , omdat  als we zelf bezig waren met verschillende standjes  in de slaapkamerspiegels meestal mijn achterhoofd er voor zat. Zo onverschillig stond ik op en terwijl ik zei dat we dan maar naar de slaapkamer moesten gaan want  daar kon ik proberen om  aan hun wensen te voldoen, waren zij al uit het bad en begonnen zich snel af te drogen, waarna ze naar binnen richting slaapkamer liepen. Toen ik na daarna aankwam  voerden  ze op bed al een geil showtje op door met gespreide benen aan elkaars kutje  te likken, Clair riep” Blijf niet te lang kijken lieverd want we zijn er klaar voor “ en stak haar hand naar me uit. De dames duwden mij met zachte drang op mijn rug, waarna Gaby naar snel mijn pik greep en met haar tong over zijn kop begon te likken en te zuigen alsof het een lolly was terwijl  Clair haar kutje langzaam op mijn gezicht liet zakken en die zachtjes heen en weer haalde. Ik duwde haar wat omhoog  vermaakte mij  door mijn tong  in en haar warme opening te halen en op haar lekkere opgezette schaamlippen te sabbelen. 

Toen we allen  warm begonnen te lopen stonden de meiden ineens weer overeind  gingen achter over hangend en steunend op hun handen achterover op de rand van het bed zitten en spreidden hun benen. De aanblik van die twee  verschillende maar zalige lichamen benam me even de adem  en met een hete geile blik bewonderde ik hun borsten waarvan de harde tepels  mijn richting heen gestoken werden, “Kom op leef je uit we zitten klaar voor je en we willen eerlijk delen”. riepen ze, door deze lokroep liep  ik naar het  dichtstbijzijnde  openstaande kutje  duwde mijn hongerige paal naar binnen  en greep de  zware borsten van Gaby  vast en kneep met mijn vingers in haar tepels en begon tegelijk mijn pik met lange trage stoten heen en weer  te halen. Mijn vrouw was nu op het bed gaan liggen met haar gezicht vlakbij mijn pik en het kutje van Gaby en  riep dat ze nu eindelijk eens goed kon zien hoe een pik een kutje in en uit gleed,  en dat dit een heerlijk gezicht was . Ze greep met haar handen tussen haar benen en begon over haar clitoris te wrijven terwijl ze met geile ogen de bewegingen van mijn pik volgde, en ja hoor ik had het kunnen weten, want net  toen ik na een poosje mijn tempo verhoogde en dieper  begon te stoten trok  Gaby haar kutje weg en nam Clair haar plaats in ze keek  me geil aan en aan zei dat ze nu zelf ook mijn paal even nodig had . Ik  voelde nu dat  haar vriendin mijn pik beetpakte  hem bij Clair haar natte spleet bracht die hem grommend naar binnen werkte,  het was een bijzondere ervaring en zeer opwindend zoals de vrouwtjes met mij speelden, Gaby lag  met een paar vingers snel in haar kutje te roeren en met haar andere hand speelde ze met mijn ballen ,Clair begon nu  hard en ongecontroleerd te stoten en ik  duwde me  diep naar binnen  en drukte haar haar zo dicht mogelijk tegen mij aan en gaf  mezelf volledig over aan een orgasme. Clair volgde me daardoor al snel  maakte zich  los  bracht mijn natte pik naar haar mond en begon hem schoon te likken , terwijl ze hem weer langzaam weer aardig strak kreeg vroeg ze Gaby of ze nog steeds  mijn paal in haar kontje wilde voelen  liet mij los en ik zag dat ze dit wilde zien.

Gaby was  ondertussen zo geil van ons geworden dat ze snel  haar rug naar ons toe  keerde en met  haar lekkere kontje  omhoog  kwam . Clair begon haar vingers nat te maken  in haar kutje  smeerde het over de kop van mijn pik en trok voorzichtig de billen van Gaby uit elkaar ,daarna vroeg ze of ik voorzichtig mijn paal een stukje naar binnen wilde brengen omdat het voor haar vriendin de eerste keer was. Terwijl ik al een tijdje naar de lekkere billen had zitten kijken en nu heel graag met mijn pik in dit strakke gaatje wilde , probeerde ik eerst alleen een stukje met mijn kop bij haar binnen te komen maar voelde al snel dat ze best wel wat meer kon hebben . Ik ging langzaam dieper en hoorde Gaby roepen dat dit heel lekker voelde  en begon ze  haar kontje heen en weer te halen haar borsten wipten onderwijl lekker  op en neer  en Clair lag  met geile kreunen naar ons te kijken  terwijl haar vingers  snelle rondjes draaiden tegen haar clitoris, nu duwde  ik mij steeds  dieper in haar maagdelijke gaatje  en voelde ik dat Gaby begon te schokken  dus  gaf ik nog een paar diepe stoten in haar kontje en spoot mijn zaad naar binnen  en zeer hoorbaar kwam zij ook klaar. We keken nu naar Clair en zagen dat ze ons voor was gegaan en na wat  heen en weer gepraat liepen we naar de badkamer en toen de dames een afspraak wilden maken voor de volgende keer zei ik dat er  dan ook mijn vriend uitgenodigd werd want  dan werd het zeker nog leuker.

 

Reacties (1)