Verhaal

Lekker genieten.

Categorie: Groepsex Geschreven op: 20-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 3633

 

Mijn vrienden belden me gisteren en vroegen of ik zin had om zo snel  naar een feestje te komen van een zootje lekkere geile meiden. Ik stond zowat nog sneller als het geluid voor de deur van het opgegeven adres  belde aan en toen de deur openging  zag ik een bloedmooi wijf in een zeer sexy jurkje die mij naar binnen trok , ”Jezus dat begon al goed” dacht ik en liep snel achter haar aan. De behoorlijk grote  kamer waar ze mij naar toe bracht was gevuld met drinkende en dansende mensen en langs de muren op  kussens verspreid over de grond lagen jongens en meiden zich met elkaar te vermaken.

 

Nadat ik eens goed keek zag ik een paar van mijn vrienden er tussen  liggen  drong de bekende wietlucht mijn neusgaten in en wist meteen dat het een zeer gezellig avondje ging worden. Iemand duwde een biertje in mijn handen en gaf zijn joint ,na een flinke haal bood ik hem aan de knul naast mij en hoorde  een van mijn vrienden roepen en wenken bij de deur. We gingen een trap op , daar gooide hij een deur open en zei “ Wat dacht je hiervan is dit lekker of niet ?”,ook hier waren kussens maar daarop lagen alleen maar een paar naakte meiden die met geile blikken met hun vingers in elkaars kut lagen te roeren.

 

Nu hoorde ik vaak dat studentes de beste  wijven voor  een seksbeurt waren  maar dit was te gek ,mijn vriend riep terwijl hij zijn kleren door de kamer gooide dat ik niet te lang moest blijven kijken omdat deze meiden een pik in hun lijf wilden ,en met een grom dook hij tussen een paar openstaande benen en duwde zijn lul haar natte kutje in  en begon haar een vette beurt te geven Een van de andere meiden trok met haar vingers haar kut wijd open en terwijl ze met haar kont uitnodigend omhoog kwam kon ik  zien dat hij behoorlijk nat was, mijn pik kwam nu plaats te kort in mijn broek ik trok snel mijn kleren zakte tussen haar benen en zij greep mijn kloppende lul vast en met een geil lachje werkte ze hem naar binnen ,kneep haar  kut spieren samen  gooide daarna haar benen en armen om mij heen  wiegde  snel een paar keer heen en weer  en draaide zich met de laatste beweging bovenop mij.  

 

Verbaasd keek ik omhoog en voelde hoe zij  nu rechtop zittend  over mijn paal heen en weer  gleed terwijl haar borsten met priemende tepels  op en neer deinden  naast mij kwam met een schreeuw het grietje van mijn vriend klaar en tot mijn verbazing rolde zij snel weg  en greep de volgende meid zijn pik  stopte hem naar binnen en begon aan haar beurt .Ik kreeg door dat mijn vriend dit vaker meegemaakt had want hij neukte gewoon weer lekker verder ,mijn  hersens  probeerden het maar niet meer te begrijpen,{ dit was geil, dit was lekker, dit was geen natte droom.} Het grietje op me begon nu ook te schokken en te stuiteren dus wist ik dat ze haar orgasme naderde maar toen ik voelde dat zij  klaarkwam schoot ik omhoog,  knelde mijn armen om haar heen en hield mijn pik diep in haar kutje tot ik zelf mijn zaad in haar loosde en daarna lachend zei dat ik zelf besliste in welke poes ik mijn pik duwde. Dit was de eerste ronde en terwijl ik die avond door het huis dwaalde gaf ik mijn pik tussen de drankjes en haaltjes door aan nog wat  uitnodigende kutjes. Mama Mia is dat is nog eens genieten.


Reacties (1)