Verhaal

Een ander klusje

Categorie: Groepsex Geschreven op: 16-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 3020

Het was weer weekend de zon scheen al vroeg  mijn man was naar zijn kantoor om nog even wat dingen bij te werken ,dus trok ik mijn bikini aan en dook op mijn ligbed. Na een tijdje liet ik de jongeman binnen die af en toe in zijn vrije dagen onze tuin bijhield en na wat vragen en een kop koffie ging hij aan het werk .Ik ging weer liggen zette mijn zonnebril op en kon daardoor ongemerkt  zijn naakte bovenlijf weer bewonderen, want hij was het aanzien meer dan waard. De laatste tijd had ik doorgekregen dat mijn man hem ook nogal bewonderend begluurde als hij thuis was ,en aangezien wij beiden nogal vrije vogels waren op seks gebied {we houden van wisselende seks partners} hebben  we er wel  om gelachen.

Terwijl  mijn blik nog eens over hem heen gleed  begon ik er genoeg van te krijgen om deze lekkere bink steeds alleen maar te bekijken , want het was duidelijk  dat ik hem ook niet koud liet. Ik kwam overeind  deed  mijn topje af zette het bovendeel van mijn ligbed wat hoger en ging weer zitten ,mijn borsten staken nu brutaal naar voren wat hem zichtbaar van streek maakte want zijn pik begon opstandig te  worden. Na  een tijdje stond ik op zei dat het wel erg warm werd buiten  liep naar de keukendeur en riep ”Kom ook even binnen wat drinken daar is het wat koeler”, waarna hij alles neergooide en mij snel volgde. Ik gaf hem een koud biertje nam zelf wat vruchtensap  zag dat hij met begeerlijke blikken naar mijn lichaam keek  vroeg of wat hij zag hem beviel en deed een paar stappen naar voren waardoor ik met mijn borsten tegen hem aan prikte en wreef ze zachtjes  over zijn bovenlijf.

Hij verstarde even slaakte een diepe zucht greep  mijn borsten  duwde met zijn inmiddels hard geworden pik tegen mij aan en begon zich op en neer te bewegen wat mijn temperatuur aardig omhoog bracht ”Wat denk  je zullen we maar naar boven gaan?” vroeg ik, hij zei dat dit al een tijdje zijn wens was en volgde mij naar de trap ,we liepen de slaapkamer in  deden het  beetje kleren snel uit en lieten ons op bed vallen. Supersnel ging ik achterover liggen greep  zijn flinke paal en liet hem in mijn mond glijden waarna ik er op begon te zuigen alsof het een ijslolly was, wat hem van genot liet kreunen , hij trok zich even terug draaide naar standje  69 en begon terwijl zijn pik weer in mijn mond zat met zijn handen mijn kutje open te trekken en duwde toen zijn tong er in en uit te halen daarna zoog hij er aan duwde  zijn vingers er diep in  en begon snelle draaibewegingen te maken terwijl hij met zijn tong nu stevige likken over mijn klit haalde.

Mijn kutje begon nu zeiknat te worden ,en die paal van hem begon al aardig te kloppen dus draaiden we snel ,ging hij rechtop zitten trok me op zijn pik en begonnen we  ongecontroleerd met diepe harde stoten op elkaar in te raggen, wat mij niet hard en diep genoeg kon zijn want ik ben gek op een beetje ruige seks. Ik riep ” Nog dieper,  neuk me zo  hard dat ik je ballen tegen mijn kont voel”, en  na tijdje werden de genotsprikkels ons de baas en kregen we met harde kreunen en geile woorden  samen een orgasme.  We lagen elkaar terwijl we wat bijkwamen een beetje te strelen  zeiden dat dit wel erg snel was gegaan en dat het waarschijnlijk kwam omdat we er veel te lang mee gewacht hadden .Ik kwam overeind  en zei dat we het dan nog maar een keertje  over moesten doen , hij lachte bewonderend naar me pakte gelijk mijn borsten  begon  zachtjes in mijn tepels te knijpen  en te zoenen .

Met mijn ene hand nam ik zijn pik vast  en begon zijn ballen te kneden met mijn andere hand , toen zijn paal weer een aardige lengte gekregen had , vroeg ik of hij ook interesse had in mijn andere gaatje en draaide mijn kontje naar hem toe. Hij bleef even zitten keek er  naar en zei “ Ik ben gek op alle nieuwe dingen die met seks te maken hebben.”, en vroeg wat hij moest doen  waarop ik zei dat mijn kutje nog vol zat met vocht en hij eerst zijn pik daarin moest steken  daarna  kon hij in mijn kontje gaan neuken. Meteen ging  hij aan het werk en al snel gleed hij met  zijn lul tussen mijn billen ,hij riep dat dit gaatje  lekker strak aanvoelde en trok mij aan mijn heupen strak tegen zich aan. Ineens zie ik mijn man bij de deur  verlekkerd naar ons kijken, snel  draaide ik mijn hoofd naar de klusjes man en zei dat hij niet moest schrikken omdat wij het geil vonden om elkaar te begluren  en  vroeg daarna aan mijn man hoelang hij daar stond waarop hij antwoordde dat dit al een aardig tijdje was en het hem  veel genoegen had  gegeven maar of het een bezwaar was als hij ook meedeed .{ De jongeman zat onderwijl een beetje verdwaasd naar ons te kijken{ met zij pik nog steeds in mijn kontje} ik keek naar hem  en zei  ”Als het waar is dat je voor alles in bent  blijf dan waar je bent  en leer je  op nog een andere manier genieten”.

Hij keek ons aan en zei dat je in het leven alles een keer moest proberen, mijn man ging nu ook snel uit de kleren en dook  onder mij ,waar hij zich met mijn borsten  begon te vermaken . Achter mij hield de klusjesman zich weer bezig met mijn kontgaatje  en begon  ik onderwijl voorzichtig mijn lichaam wat naar beneden te brengen  en kroop mijn man met opgeheven pik naar mijn kutje stootte hem er in en zo werd en mijn beide gaatjes gevuld met harde palen ,en achter mij begon na een kleine onderbreking de jongeman zich weer te vermaken tussen  mijn wijd gespreide benen.  Na een tijdje kwam mijn man met zijn natte pik onder mij vandaan en ging achter de klusjesman zitten en begon voorzichtig in de opening van hem te duwen waar hij tot zijn verbazing vrij makkelijk in gleed.

De man keek met geile blik om  zei dat hij al wist dat dit op zijn tijd  ook lekker was  wisselde ondertussen van gaatje en stootte mijn kutje weer in. Mijn man greep zich nu stevig aan zijn heupen vast en hij aan  de mijne, er begon een soort geile cadans te ontstaan waar we ons geheel aan overgaven  terwijl  mijn kontje haast fijn geknepen werd en er na vele diepe stoten in mijn vagina kwam met veel gekreun en gehijg voor de tweede keer klaar. Nu voelde ik dat mijn kutje weer  gevuld werd door  het orgasme van mijn berijder  achter me en hoorde dat mijn man nu ook zijn orgasme kreeg ,ons treintje stortte ineen en uitgeput lagen we bij te komen. Wat later keken we naar elkaar en  begrepen zonder woorden dat dit niet bij deze ene keer zou blijven, want we hadden nog heel wat uit te proberen en volgens mijn had  de jongeman bepaald geen hekel aan deze klusjes.                                                   

Reacties (1)