Verhaal

Eerlijk delen

Categorie: Groepsex Geschreven op: 13-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2675

Hoi mijn naam is Jos mijn beste vriend heet Johan, dus noemt iedereen ons de Jo Jo`s, en altijd gaan we  het weekend de kroeg in lekker drinken en ouwehoeren  met wat andere maten en onderwijl op zoek naar een lekker mokkeltje. Op Woensdag avond lag ik languit op de bank een geil filmpje te kijken en een beetje met mijn pik te spelen toen de telefoon ging, mijn vriend  vroeg zachtjes wat ik aan het doen was. Na mijn antwoord siste hij daar meteen mee te stoppen en om weer bij de les te komen een koude douche moest nemen, daarna binnen de kortst mogelijke tijd bij hem aan de deur te bellen. Ik wilde vragen waarom, maar hij had de hoorn er al weer opgelegd, zeer nieuwsgierig zoefde ik de douche door kleedde me snel aan en reed naar zijn huis. Voor ik belde ging de deur al open en trok Johan mij naar binnen en tot mijn verbazing trok hij me naar de slaapkamer,{als ik hem niet zo lang had gekend was ik nu weer op weg naar de buitendeur}.

Hij gooide de deur open mijn mond viel wijd open toen ik op bed twee lekkere grietjes zag die totaal naakt zonder een greintje schaamte met elkaar lagen te spelen  Mijn blik gleed van de een naar de ander en tot mijn stomme verbazing kreeg ik nu ook door dat deze meiden er exact hetzelfde uitzagen, ik keek nu mijn vriend aan en zei” Droom ik of is dit echt”, waarop hij lachend flink in mijn arm kneep .De tweeling onderbraken hun seksspelletje met elkaar en bekeken mij keurend waarop ze tegen Johan zeiden dat ze aangenaam verrast waren met een nieuw speeltje en hoe lang het nog duurde voor we uitgekleed waren. We gooiden in record tempo onze kleding door de kamer en liepen naar het bed waarna de meiden zonder aarzelen de gene greep die in haar grijpveld stond en naar zich toe trok. Mijn pik werd een warme mond in gezogen en met twee handen werden mijn ballen en mijn pik bewerkt, onderwijl zag ik dat mijn vriend dezelfde behandeling kreeg wat me nog meer opwond.

Nu vond ik het tijd worden om me met haar kutje te gaan vermaken dus trok ik mijn ondertussen aardig stijf geworden pik uit haar mond  duwde haar achterover trok zachtjes haar benen wijd  duwde mijn gezicht tegen haar hete kut en begon met mijn tong haar al flink opgezette klit en schaamlippen te bewerken afgewisseld met zuigende zoenen op haar vagina ,aan haar geluiden te horen beviel haar dat zeer goed. Na een tijdje was zij het nu die zich terug trok, ik wachtte gespannen af  op wat komen ging ze draaide haar rug naar mij toe en kwam geknield met haar kont omhoog mijn richting uit, Ik greep er naar en werkte supersnel mijn paal naar binnen .We begonnen ons traag en kreunend te bewegen en ik zorgde dat mijn ritme gelijk liep met het hare, terwijl ik steeds dieper en harder stootte en steeds geiler werd  trok ze zich verdomme al weer terug .Verdwaasd keek ik op  zag naast mij mijn vriend ook nogal vreemd kijken want de meiden riepen “Wisselen”, en ruilden van plaats.

Toen ik protesteerde en zei dat dit geen verschil maakte omdat ze een tweeling waren was het antwoord “Maar jullie niet en wij delen altijd alles waarop ze weer hun kont omhoog brachten en vroegen waar we bleven , ik pakte de andere griet beet en stootte mijn lul in haar nu zeer natte poes naar binnen waarop ze haar kont wat hoger bracht en riep dat ze hem nu in haar andere gaatje wilde, dus trok ik me terug haalde een paar vingers snel  in en uit haar vagina smeerde haar sap goed over mijn paal en duwde hem naar binnen. Het was een zeer geil  gevoel om je lul in zo een krap kontje heen en weer  te halen ,ik begon nu afwisselend in beide gaatjes te stoten  voelde mijn orgasme naderen maar hoorde alsof het in de verte geroepen werd “We gaan weer wisselen”.

Ik trok haar razendsnel stevig over mijn lul, lag twee handen om haar en stootte mij zover mogelijk bij haar naar binnen. Terwijl mijn orgasme zich naar mijn gloeiend kloppende  paal begaf ,riep ik met onvaste stem  dat dit nu even niet ging gebeuren en begon mijn zaad in haar geile kutje te lozen,  ze protesteerde nog  even maar gaf zich toen ook over aan mij en ik voelde haar warme vocht zich met het mijne vermengen. Nahijgend liet ik haar nu los we gleden languit op bed waarna ze zei dat ze me  toch een spelbreker vond , lachend vertelde ik haar dat als de spelregels mij bekend waren geweest ik me meer onder controle had gehouden als ze beiden zin hadden in een volgende afspraak  wilde ik dit bewijzen. We keken nu naast ons waar het nu ook zeer luidruchtig werd en waarachtig terwijl zij klaarkwamen wilde mijn jongeheer zich alweer in positie brengen ,het grietje schoot in de lach en zei dat ze dus niet op de volgende afspraak hoefde te wachten maar slechts een klein kwartiertje. We hebben die avond nog veel genoten en Johan zei laat in de nacht lachend tegen mij” Ook vrienden delen eerlijk ‘’.

Reacties (1)