Verhaal

Een avondje met mijn vrienden.

Categorie: Groepsex Geschreven op: 08-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4747

Hallo ik heet  Debby voor m’n drie speciale vrienden Deb, en bij hen ga ik nogal graag op bezoek, om mijn seks leven weer een beetje op te krikken  . Over een van deze bezoekjes gaat mijn verhaal.

Ik werd bij aankomst zoals altijd met kusjes en knuffels door  Mike  naar binnen gebracht, en op de bank zaten John en Hans die me ook blij begroetten. De een vroeg of ik koffie wilde en de ander trok me op de bank naast hem en zei “ Zo meisje dat werd tijd ik heb er weer echt zin in”, waarop ik hem  lachend antwoordde ” Nou ik ook  wel “, John  bracht  mijn koffie en ging naast Mike op de andere bank zitten. Een uurtje  en  ook aardig wat wijntjes later ,vroeg Hans of ik al naar boven wilde en liep richting de trap naar boven ,ik stond  op en volgden hem  ik voelde een prettige lichte alcohol roes van de wijn waardoor er in mijn hoofd al wat lustige beelden passeerden.

Toen we in de slaapkamer kwamen hoorde ik achter me John en Hans ook de kamer in komen ,  Mike keek me aan en vroeg of ik nu eens echt  wilde genieten en als dat zo was,  ik mij dan alleen maar aan hun over moest geven.  Ik voelde me door  die vraag al opgewonden  raken  want volgens mij ging het een lekker apart  seks spelletje worden ,dus zei ik “Kom maar op laat me dan maar eens voelen wat dat is”.  Ze begonnen mij uit te kleden en streelden en kuste elk bloot gemaakte deel van mijn lichaam, ik keek naar hun en dacht {Dit is toch niet te geloven, drie tegelijk ik droom dit},ze namen mij toen ik naakt was mee naar het bed en lagen me neer Mike ging naast mij zitten en nam bezit van mijn borsten, die hij zachtjes maar stevig  begon te masseren terwijl hij op mijn  tepels  zoog. John  was  ondertussen met zijn hoofd tussen mijn benen bezig met  mijn  clitoris te likken en  met zijn vingers ging hij in en uit mijn kutje. Hans  stond naast het bed knielde naar voren en bracht zijn pik in mijn mond, die hij op en neer haalde . Mijn blik ging van de een naar de ander en dit was zo geil om te zien, “ Ik keek niet naar een seks film maar beleefde het zelf”.

Nu trok John mijn benen  omhoog en ging met zijn vinger van mijn aardig nat geworden kutje nu afwisselend  mijn kutje en mijn sterretje in, ik greep in mijn andere hand de lul van Mike vast lag stevig mijn vingers er omheen  en bewoog  op en neer ,dit was hemels overal  waar ik ook keek zag  ik een man met mijn lichaam bezig zijn, Een pik in mijn hand een in mijn mond ,en{ Wouw} terwijl ik met die gedachten bezig was gleed daar nu ook een pik mijn kutje in . John  begon  zijn pik  in mijn natte kutje heen en weer te halen  en met zijn vingers in mijn sterretje te roeren  waardoor er  een golf van genot door mijn lijf gierde bij het idee dat mijn hele lichaam gebruikt werd als lustobject door mijn vrienden , maar dat ze wisten dat ik er zeker net zo van zou genieten . Mark kwam nu overeind  John nam zijn pik uit mijn sterretje en Hans trok  zijn lul uit mijn mond ,ik keek verbijsterd omhoog en wilde al heftig gaan protesteren toen Hans op bed ging liggen mij over hem heen trok, en zijn pik in mijn kutje schoof, Mark kwam achter me zitten boog voorover en gleed voorover mijn nu uitnodigende sterretje in en toen begonnen ze tegelijk hun dikke palen heen en weer te halen , ik werd nu overstroomd met geile genotsgevoelens  en kreunde en gromde dat het een lust was, ik gilde ”Ja, ja, dieper meer ,meer, en kreeg  toen de pik van John in mijn mond die zei dat hij mijn bevel graag uitvoerde en begon zich aan het ritme van de andere twee aan te passen ,terwijl hij in mijn keihard geworden tepels begon te knijpen.

Toen al mijn gaatjes gevuld  waren en de mannen het  tempo begonnen op te voeren verloor ik  het laatste stukje controle over mezelf en riep ‘’ Ga door doe wat jullie willen maak me gek ‘’ en gaf me gillend over aan dit bijzondere  ontzettend geile neuk partijtje  Mijn lijf begon te schokken ,John trok zijn pik uit mijn mond  duwde  hem tussen mijn borsten  en  grommend spoot hij een dikke straal zaad over mij heen.  Nu  drukten alsof het afgesproken was Mike en Hans hun heupen strak tegen mijn  lichaam ,   klemden zich vast en spoten met veel gekreun en knijpend in mijn billen en heupen  mijn kutje en mijn sterretje vol  met een flinke lading sperma . Dat was het laatste wat ik nog waarnam, want nu terwijl  de sappen mijn lichaam vulde, verloor ik mijzelf in een alles overweldigend orgasme en zakte daarna volledig ineen . Na een tijdje  kwam ik overeind en keek nog wat verbaasd naar mijn vrienden, die mij lachend aankeken en Hans me vroeg of het  lekkerder was geweest  dan alleen met een van hen ,ik keek hem aan en zei dat ze me nu zo verwend hadden dat ik het misschien nooit meer anders wilde  We stonden op en liepen naar de douche,{wie weet zit er nog een  beurtje voor me in},dacht ik stiekem.                                                                                                                         

Reacties (0)