Verhaal

Ons bezoek aan een paren club

Categorie: Groepsex Geschreven op: 05-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 6481

Mijn vriendin kwam weer eens langs  voor een kopje koffie en een gezellig praatje. We vertelden de laatste nieuwtjes aan elkaar en genoten ondertussen van een lekkere moorkop. Het gesprek viel even stil en toen vroeg Anne hoe het met mij ging was, ik ze ”O prima hoor ik ben nog steeds hartstikke gezond”. Ze keek me aan en zei toen dat dit klonk alsof er een {maar} achter moest komen, dus zei ze” Wat is er aan de hand kom op vertel’’. Nou ja begon ik, langzaam de laatste tijd  vind ik ons seksleven een beetje insuffen de spanning verdwijnt.  Ze  knikte en antwoorde dat dit met meerde stellen gebeurde als ze een tijdje getrouwd  waren  ook bij haar, maar dat ze daar een pracht oplossing voor gevonden hadden  door naar een parenclub  te gaan. 

Stomverbaasd keek  ik haar aan en zei” Dat meen je niet,  Jij naar een parenclub  echt niet!” .Sanne lachte en zei dat dit de beste beslissing van haar leven was geweest en dat ik dit ook maar eens moest proberen. Ik begon langzaam te geloven dat mijn normaal nogal preutse vriendin erg veranderd was, en werd nu zeer nieuwsgierig naar  deze club. Kort gezegd vroeg ik of we een keer mee  mochten  om een idee te krijgen of dit ook iets voor mij en Theo was  als hij er ook voor open stond  en eigenlijk wist ik al wat hij zou zeggen.  Zo gingen. we dus op een zaterdagavond { mijn Theo had natuurlijk ja gezegd} , naar de club ,de zenuwen gierden door mijn lijf maar ik liet niks merken en we babbelden over alles en nog wat. We kwamen aan en Bob de man van mijn vriendin  zette de auto weg terwijl wij  voor de deur bleven wachten. Anne drukte op de bel en even later werd de deur geopend door een  zeer aantrekkelijke heer, die naar onze vrienden keek en toen gedag zei en ons uitnodigde om binnen te komen. Daar werden we naar een zeer luxe ruimte met een grote bar gebracht en tegen de muur stonden diepe banken , de bar en  banken  waren druk bezet, met gelukkig voor mij geen naakte mensen. Wat mij al snel opviel was dat zowel de mannen als de vrouwen er van {gaat best wel} tot zeer aantrekkelijk uitzagen.  

Toen ik dat zachtjes tegen Anne  lachte ze en zei dat dit prioriteit nummer een was geweest bij hun keuze, want dat hielp wel mee  als je bezig was   Ik  antwoorde dat ik niet  zo snel  kon wennen aan het idee om me in mijn nakie tussen vreemden te bewegen,’’  die bewegingen komen vanzelf wel als je eerst in de kijkruimte bent geweest”.’’ Nou mooi  dat ik niet gaat staan gluren’’ antwoorde ik snel Mijn vriendin antwoorde rustig dat dit hier absoluut geen gluren was,  maar kijken omdat iedereen in de ruimte waar naar gekeken werd wist dat dit gebeurde en hun dit stimuleerde en nog geiler maakte, en dat het  voor mij en Theo een interessante avond  zou kunnen worden. We kregen ondertussen onze drankjes die de mannen besteld hadden ,en het viel mij nu op dat Bob en Theo  druk in gesprek waren dus kreeg ik de indruk dat hij  ook op de hoogte  gebracht werd . Theo keek nu met een beetje twijfelende maar vragende blik naar me en ik wist dat we allebei  nu te nieuwsgierig waren om nee te zeggen. Ik draaide me  naar mijn vriendin terug en zei dat we naar het kamertje wilden ze stond op en zei dat we hun snel weer zouden zien en sprak een dame aan, die vroeg vriendelijk of Theo en ik haar wilden volgen, ondertussen zag ik Anne en Bob de bar uit lopen.

De vrouw bracht ons door een zacht  verlichte gang naar een deur, gaf ons een sleutel en zei vriendelijk “ Veel plezier”. en liep terug. Theo deed nu wat gretig de deur open  trok me naar binnen en sloot snel de deur .We zagen gelijk voor ons een raam dat ons een kamer liet zien waar van alles gebeurde ,verbijsterd keek ik naar mijn man en die stond met open mond en zijn verbaasde ogen schoten van links naar rechts  “Kunnen ze ons nu echt niet  zien” vroeg ik, hij zei dat ze wel wisten dat ze bekeken werden maar niet door wie. Nu stapte ik naar voren en begon nieuwsgierig eens  goed te kijken wat er daar allemaal gebeurde Ik zag overal hoopjes kledingstukken liggen, en op een vloer met dikke vloerbedekking lagen naakte mensen elkaar op allerlei manieren te bevredigen ,ook   zag ik een man op een stoel zitten met een vrouw op zijn schoot die op en neer stootte en hem  bereed alsof ze op een volbloed paard bezig was ,met iedere stoot gooide ze haar hoofd achterover en duwde haar stevige borsten met sterk naar voorstaande tepels  naar zijn mond. Op de grond lag een vrouw met haar benen wijd open en twee mannen waren gretig met haar bezig, de een was haar een flinke beur aan het geven ,en de andere  lag  naast haar stevig haar tieten te kneden  en aan haar knoppen te zuigen.  Nu verwisselden ze van plaats en begon de andere man een paar vingers in haar kutje heen en weer te halen, om daarna weer met zijn pik  naar binnen te glijden. Ik kwam ogen te kort , nu gleed  mijn blik naar een dame die geneukt  werd  en met  verheerlijkte blik een pik leeg probeerde te zuigen van een man die naast haar zat . 

Weer ergens anders lag een man met zijn hoofd tussen een paar opgetrokken benen  aan een clitoris te likken en aan haar opgezwollen schaamlippen te zuigen ,ze lag te kreunen en te kronkelen en je zag de sappen haar kutje uitlopen Links gleed een man net een heet kutje uit en spoot zijn lading over de buik van de vrouw  Waar ik ook keek overal waren ze volop aan het genieten De  aanblik van al deze dingen en ook zeker de geluiden er van, begonnen me nu wel erg te prikkelen waar ik ook keek het krioelde van genietende mensen Terwijl ik steeds geiler werd  voelde ik ineens  de handen van Theo in mijn billen kneden en zijn harde lul tegen mij aanwrijven .[Jezus ik was zo geboeid aan het kijken dat ik hem gewoon even vergeten was } Hij zei zachtjes  dat niemand ons kon zien ,en trok snel mijn slipje naar beneden en duwde mij een klein stukje voorover zodat we  wel konden blijven kijken ,maar tevens kon hij nu lekker met mijn kutje spelen. Hij gromde en zei dat mijn kutje  kletsnat was  en kneep zachtjes in mijn opgezwollen schaamlippen, het was een ongelooflijke geile ervaring  om te kijken naar al die neukende  mannen en vrouwen ,die als  ze klaarkwamen  zich gelijk naar een ander kutje of lul begaven  die hun uitnodigend  toe werd gestoken. Hier  kon je zien dat ze gewoon even terug gingen naar hun  oer instinct ,geen regels maar genieten als je geil bent en nemen wat er aangeboden word  tot je er bij neervalt Ik hoorde nu mijn man achter me het aardig benauwd krijgen terwijl hij over mijn schouders stond te kijken en ik dook weg van zijn vingers, gooide mijnkleren in een  hoek en deed een greep naar zijn kleding die hij snel zelf uitdeed. 

We keken elkaar aan en zagen dat we beiden  sinds lange tijd  niet meer zo geil waren geweest Theo draaide me weer naar het raam en terwijl we de hete kreten en  gillen hoorden en zagen  spreidde ik mijn benen boog wat voorover en vroeg mijn man om te doen met me wat hij wilde ,hij knalde zijn pik mijn natte hete roos in en  ik gaf een gil van opluchting omdat er eindelijk een paal in zat, ik begon  te knijpen en achteruit te stoten dat het een lieve lust was ,keek de massa weer in en zag dat er nieuwe mensen kwamen  de vrouw blikte omhoog en ik zag dat het Anne was die me een knipoog gaf en met  Bob tussen de mensen ging liggen en aan hun deelneming begonnen. 

Theo zag het ook en we wisten dat we hun voor deze avond zeer dankbaar waren , ik kon ondertussen door alles niet meer op mijn benen staan van geiligheid ,en gleed naar beneden .Theo trok me omhoog ,tilde me op heuphoogte en stootte zijn lul weer in mijn kutje en terwijl we samen tegen de ruit gedrukt  bleven kijken en het gevoel kregen dat we er tussen stonden, kregen we tegelijktijdig zo  een ontladend orgasme dat we gelijk naar de grond gleden  en  hijgend elkaar aankeken waarop ik zei dat dit eindelijk weer eens een zalig orgasme was Toen we uitgerust waren  en onze kleren weer aandeden vroeg mijn man voorzichtig  wat ik er van dacht om dit vaker te doen, maar dan aan de andere kant van het raam .Ik zei dat ik blij was met die vraag en dat mijn antwoord volmondig ja was, daarna gingen we de sleutel afgeven en in de bar wat drinken en op onze vrienden wachten.

Reacties (2)