Verhaal

Klein kamertje

Categorie: Groepsex Geschreven op: 15-07-2012 Auteur: Default Gelezen: 4729

Al een tijd lang heb ik een fantasie om een keer met een onbekende avontuurtjes te beleven. Dit wilde ik dan ook een keer waarmaken. Het is mij dan ook zeker gelukt.

Zo liep ik een keer door een stad, met een twister-ijsje. Een langvormig ijsje waar ik lekker op kan zuigen. Doordat ik redelijk strakke hotpants droeg met daarboven een een strak wit shirtje kreeg ik veel bekijks. Mannen die me aanstaren en later nog eens een keer achterom kijken. Het was dan ook een erg warme dag. Je merkt met deze temperaturen dat mensen geil worden. Ik ook. Ik vind het dan erg leuk om mensen uit te dagen en zogenaamd ‘per ongeluk’ dingen te laten zien. 

Achter me liepen twee jongens die misschien twee jaar ouder dan ik waren. Toen viel mijn lippenbalsem op de grond. Ik bukte voorover waarbij mijn rokje kroop omhoog en ik merkte dat de jongens geïnteresseerd raakten. Toen ik verder liep bleven ze me volgen om hopelijk meer te kunnen zien. Ik had er geen zin meer in en bleef voor een etalage staan. De jongens kregen dit door en liepen vlak langs me heen. Een van hun handen dwaalden af en schoot over mijn kontje heen. Hij kneep er even in, maar de twee heren liepen snel verder. ‘Gelukkig’ dacht ik, ze lopen verder. 

Terwijl ik de etalage bekeek viel me ineens op dat ik een erotische warenwinkel bekeek. Een vriendelijke jongedame vanachter de toonbank wenkte me dat ik naar binnen moest komen. Mijn hart bonkte, ik ben best wel een vrije vogel wat jongens betreft, maar een sexwinkel inlopen vind ik best spannend. Ik keek om me heen om te kijken of iemand me zag, of misschien voor een ander excuus. Toch kreeg ik de moed om naar binnen te stappen.

‘Vind je het interessant wat je ziet?’ Vroeg ze. ‘Ik antwoordde heel eerlijk dat ik iemand probeerde te ontlopen. ‘Ach zo. Nou verstop je hier maar even hoor, het is toch niet druk. Als je vragen krijgt dan hoor ik het wel.’ Ik besloot hier maar gehoor aan te geven en keek de winkel rond.

Wat me opviel was de enorme collectie dildo’s en vibrators. Ik keek mijn ogen uit en verbaasde me over de vele soorten en maten. Ik grapte naar de kassadame: ‘Dit is toch niet op ware grote gebaseerd toch?’. ‘Het zal je verbazen’ antwoordde ze. ‘De meeste zijn namelijk gemaakt van een mal die gegoten is naar een echte penis.’ Ik stond even even stil bij dit antwoord en ik vertelde dat ik haar niet geloofde. 

‘Ik kan het je bewijzen’ was het resolute antwoord. Weer voelde ik een enorme geiligheid naar boven komen. Misschien was dat door het weer, of door het incident met de jongens, maar ik besloot hierin mee te gaan. ‘Nou laat maar zien dan’ antwoordde ik weer.

‘kom maar mee’ en ze deed een deur achter haar toonbank open en nodigde me uit mee te komen. ‘Johnny! Ik breng even iemand naar achteren! Let jij op de winkel?’ Schreeuwde ze naar achteren. Ik hoorde een okee ergens vanachter weg komen. Ik liep met haar mee door de deur heen. Hier bleek een lange gang te zitten met vele deuren. Wat daar allemaal achter kon zitten, liet zich allemaal te raden. Mijn hart klopte inmiddels in mijn keel en de spanning leek toe te nemen. Even raakte ik in paniek en ik wilde weer terug.

Of ze dit merkte of niet, ze stelde zich aan mij voor als Anniek. Dit leek mij weer een beetje te kalmeren. ‘Esther’ prevelde ik terug.

Ze deed een, voor mij willekeurige, deur open en ik liep een kleine kamer binnen. Deze leek ongeveer 2 bij 2 meter groot te zijn. In het midden zat een klein bankje. ‘Neem daar maar even plaats, dan laat ik je zulke mooie grote piemels als de collectie in de winkel zien’. Ik ging zitten en Anniek liep weer naar buiten. Ze deed de deur weer dicht en ik hoorde een klik. Ik vertrouwde dit niet en liep naar de deur toe om deze open te doen. op slot! KUT! ‘Laat me eruit! Ik wil dit niet! HELP! Wetend dat het niet veel zal helpen, gaf ze het alweer op. Misschien komt ze zo terug dacht ze.

Ze ging zitten op het bankje en keek het kamertje rond. Het was een vrij donker kamertje, maar wel luxe ingericht. Een beetje donkerbruin met rood aangekleed. Er hing 1 lamp die een grimmig sfeertje wist te creëren. Wat nog het meeste opviel waren de spiegels. Elke muur was ongeveer 120cm hoog met daarboven spiegels. 3 Muren waren zo bekleed behalve die waar de deur in zat. Wat ik dus niet wist, maar waar ik later dus achter kwam was dat de spiegels aan 1 kant doorzichtig zijn. Net als in de politiefilms, waar ze verdachten overhoren. Toen ik wat meer aan het licht gewend was, vielen mij de donkere gaten in de muur op. 6 gaten in totaal, zo groot als een vuist, op de hoogte van je heup ongeveer.

Even later werd er op de deur geklopt. ‘Als je alles goed doet, verdien je je vrijheid terug en houd je er ook nog eens 50,- aan over.’ Werd er verteld van de andere kant van de deur. ‘LAAT ME ERUIT’ schreeuwde ik terug. Maar ik werd genegeerd. Niet veel later hoorde ik gerommel achter de muren en enkele stemmen. ‘HELP ME!’ 

Toen drong het tot me door dat die gaten bedoeld waren om grote piemels te verwennen. Ik zat in een sexshop, waar mannen betalen om verwend te worden, en ik zit hier opgesloten om die taak te vervullen. Stomme naïeve trut! Dacht ik bij mezelf. En ja hoor, de eerste piemels verschenen door de gaten heen. Deze waren groter dan ik voor mogelijk hield. Ik denk dat de grootste ongeveer 20cm is. 

Ik moet hier weg, en ik rende alweer naar de deur. De deur zat nog steeds op slot en ik bonkte erop los. ‘LAAT ME ERUIT!’ ‘tut tut, eerst je klusje klaren, dan mag je weg’ antwoordde een stem achter de deur.

Ik deed een stap achteruit en ik kwam per ongeluk tegen een piemel aan. Ik schrok, want deze was best warm. Ik keek er nog eens naar, en ik zag een glimmende paarse kop bovenop. Deze had er zin in, zag ik. Ik besloot eens een beter kijkje te gaan nemen. Tegen beter weten in pakte ik de piemel beet. Deze was hard en reageerde bij het aanraken. Hij begon een beetje te schokken. 

Hoewel ik best wat ervaring met jongens heb, is het aftrekken en pijpen mij nog onbekend. Ik begon de piemel te masseren. Al snel begon deze te reageren en kwam deze met schokken klaar. Ik begon het net leuk te vinden. Mijn droom begon uit te komen. Ik vond het idee om onbekende mensen te plezieren enorm opwindend en keek alweer naar de volgende piemel. Deze was van een neger, dat zag je gelijk. Zwart, lang, maar vooral erg dik. Ik had moeite om deze in de hand te houden dus ik besloot deze met twee handen te bewerken. Op mijn knieën kon ik er beter bij en ik trok de huid naar voor en naar achter. Steeds sneller en sneller. Deze had meer tijd nodig merkte ik, want deze kwam niet zo snel klaar. 

Ik kreeg het steeds warmer, van opwinding, maar ook omdat ze de temperatuur omhoog hadden gedaan. Ik besloot mijn shirt uit te trekken. Ik keek omhoog en zag de spiegels daar weer. Ik kreeg het idee dat de mannen daarachter mij konden zien en besloot ze wat meer te plezieren. Ik trok ook mijn BH uit en daar sprongen mijn cup B tietjes uit. Ik wende me weer tot de negerlul en zag dat deze bijna op knappen stond. Nog een paar bewegingen en deze spoot de inhoud met dikke stralen over mij heen. Mijn gezicht en mijn borsten zaten eronder.

Ondertussen was de eerste alweer vervangen door een nieuwe en zag ik nog enkele andere klaar staan. Ik besloot om er twee tegelijk te helpen. Met beide handen elk een lul beet begon ik ze af te trekken. Ik zweette ervan en ik kreeg al een lamme hand. Zou ik het durven om er eentje in mijn mond te doen? Net op het moment dat ik een in mijn mond wou doen, begon deze al te spuiten. Deze schoot recht in mijn mond en door de schrik slikte ik het door. De rest kwam weer over mijn gezicht heen, en ik begon al een beetje te plakken. De tweede dan maar, en deze stopte ik in mijn mond. Het warme vlees was een aangenaam gevoel en ik begon te zuigen terwijl ik mijn hoofd ritmisch over zijn staaf bewoog. Mijn tong masseerde ondertussen deze lul, en dit was genoeg om hem klaar te laten komen. Met stralen schoot die weer in mijn mond en deze slikte ik niet door. Ik leegde deze op mijn hand en ik masseerde mijn borsten ermee. 

Ik besloot een kleine show te geven voor de 4 piemels die nog stonden te wachten. Langzaam ging ik op het bankje in het midden dansen terwijl ik mezelf een borst massage gaf. Het idee dat die mannen mij zo bezig zagen maakte me enorm geil. Ik maakte de rits van mijn kleine broekje open en trok deze over mijn kont heen. tegelijk trok ik mijn onderbroek mee en toen stond ik daar naakt te dansen. Helemaal alleen, maar door meerdere mannen bekeken. Ik vingerde mezelf en er was niet veel moeite voor nodig om mezelf klaar te laten komen. 

Eenmaal bij gekomen liep ik naar de volgende lul, en deze was helemaal stijf van hetgeen wat hij net gezien heeft. Ook deze had niet veel moeite nodig om over me heen te laten komen, letterlijk. Dikke stralen schoten over mijn naakte lichaam en mijn lichaam was besmeurd met zweet, sperma en ander lichaamsvocht. Het was smerig, maar ook heerlijk. Het was heerlijk smerig. Nog 3 te gaan en ik ben 50,- rijker. De volgende twee werden bediend door hand en mond. Ik pijpte en bewoog mijn hand en hoofd ritmisch langs deze heerlijk grote piemels. om en om stopte ik ze in mijn mond. De eerste kwam klaar in mijn mond en ik besloot de tweede tegen mijn kut te laten spuiten. Toen ik merkte dat deze bijna kwam, stond ik op en draaide ik me voorover om zo tegen mijn kut te laten spuiten. Dat gevoel was hemels en ik masseerde mijn klitje terwijl de stralen langs mijn schaamlippen dropen. 

Ik liet de piemel los en vingerde mezelf nog even. Ik had alleen niet door dat de lul vervangen werd door een hand en met een ferme duw werd mijn kutje gevuld door twee dikke mannen vingers. Ik werd stevig gevingerd en met zijn duim masseerde hij mijn klitje. WAUW! Dat ik dit mocht mee maken. Ik duwde mijn kont en kutje naar achter tegen de muur en daarbij tegen het gat aan. De vingers bleven stevig op en neer gaan, maar de duim hield ermee op. Deze werd al snel vervangen door iets anders. Iets nats en flexibels. Dat moet wel zijn tong zijn. Er kwam een opwelling vanuit de tenen, die langs de benen opkroop tot diep in mijn kutje. Ik kwam intens klaar en viel bijna van uitputting op de grond.

Nog een dikke piemel te gaan, en ik besloot er iets speciaals van te maken. Ik likte deze met mijn tong, en deze sprong met kleine schokjes steeds hoger en stijver. Tot hij echt heel erg stijf was. Ik nam hem in mijn mond en hand en ik bewerkte hem alsof mijn leven eraf hing. Dit hield ik 5 minuten vol, tot ik merkte dat hij niet zo snel klaarkwam. Dan maar zwaarder geschut. Ik klopte de piemel tegen mijn mooie borstjes aan en probeerde deze ertussen in te klemmen. Zo masseerde ik hem verder. Mijn hele lichaam bewoog mee op het ritme. Op en neer, op en neer en er verscheen wat voorvocht. Dit gebruikte ik om hem meer in te smeren.

Ik zelf was ook aardig nat alweer, maar hij kwam niet klaar. Ik Was klaar om weer gevuld te worden, maar deze keer worden het geen vingers. Dit keer word het een lul. Ik draaide me weer om en boog voorover. Ik plaatste mijn schaamlippen tegen zijn dikke lul. Zijn dikke lul zou normaal veel moeite hebben gekost, maar door de vele vloeistoffen in en om mijn kut, gleed hij er met gemak in. Ik voelde me enorm gevuld, en dat was ik ook. Ik bewoog me heen en weer en mijn kutje masseerde zijn grote staaf. Nu merkte ik dat hij mee bewoog en ik drukte mijn lichaam naar achter tegen de muur aan.

Wat ik toen ging ervaren was puur genot. De grote lul ging helemaal los. Dat gevinger van net was er niks bij. Op het randje van pijn in combinatie met genot ervoer ik een stase zoals ik die nog nooit gevoeld heb. ‘HARDER! HARDER!’ riep ik uit. Ik begon te tranen en ik wist dat ik klaar ging komen op deze grote, harde, stevige, pompende, grote, op spanning staande staaf! Het leek net of hij hem er helemaal eruit haalde om hem er weer helemaal in te stoppen. Zijn ballen kletste tegen mijn klitje aan, waar ik mijn vingers heen bracht. Ik masseerde mijn klitje weer om tot een grote explosie van een orgasme te komen. Terwijl ik het uitschreeuwde van genot greep ik zijn ballen vast welke zich samenknepen om een uitbarsting te veroorzaken. Zijn vulkaan van sperma drongen tot diep door in mijn buik en deze stromen veroorzaakten bij mij opnieuw een opwelling van genot. Ik kwam nog een keer klaar en ik bleef maar komen. Tot 2 minuten langen bleven we zo staan. Ik lekte sperma uit mijn kut en mijn lichaam was ermee besmeurd. 

Ik voelde me smerig, heerlijk smerig. Ik liet me zakken en ik ging zitten op de grond, uitgeput van alles wat ik net heb meegemaakt. De deur ging open en Anniek stond klaar met een grote handdoek. Ze gaf deze aan mij en pakte mijn kleren op. Ze liep met me mee naar een douche waar ik me kon opfrissen. 

Uit de douche gestapt kwam ze naar me toe en gaf mij de 50,-. ‘Hier deze heb je verdiend. Als je meer wilt verdienen, ben je van harte welkom! Ik heb je bezig gezien en je bent een natuurtalentje. Dat is niet alleen mijn mening, maar ook die van mijn baas’ Versuft nam ik de 50,- euro aan en ik liep aangekleed naar buiten.

Reacties (1)