Verhaal

Geile belevenis met mijn moeder

Categorie: Familie Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 32112

Op een dag toen ik nog bij mijn ouders woonde, ik was een jongen van negentien toen, vond ik in een lade van mijn moeders bureel, enkele brieven die weggemoffeld waren onder enkele cd's. Mijn nieuwsgierigheid was dan ook snel gewekt. Ik ging zitten in de zetel en begon de brieven te lezen. Groot was echter mijn verbazing toen ik merkte dat het geen gewone brieven waren, maar eigenlijk een vorm van een soort sex contract tussen haar en haar vriend. Zo ging ze ondermeer bij elke reis naar het buitenland op verschillende plaatsen met haar borsten bloot lopen of zelfs helemaal naakt en eventueel mensen die daar rondliepen en geïnteresseerd waren , es lekker pijpen met haar pijp mondje.

Eénmaal aangekomen zou zij zich bv. Ook als een echt sletje gedragen door bij het uitgaan in discotheken haar kleren uit te trekken en enkele mannen oraal te bevredigen. Op dezelfde plaats waar ik de brieven heb gevonden, lagen ook een stapeltje foto's die moeten bewijzen dat ze deze zaken ook daadwerkelijk heeft gedaan. Na het lezen en bekijken van alles wat ik gevonden had, besloot ik ze maar terug te leggen op de plaats waar ze thuishoorden, nl. In de lade.

Ik was dus in de veronderstelling dat ze er nooit ging achterkomen dat ik alles bekeken had. Op een dag echter riep ze me bij zich en vroeg me wat ik ervan vond, van die brieven en foto's. Mijn hoofd werd bloedrood en ik kon niets zeggen. "Wel", zei ze "Komt er nog wat van?" Ik antwoordde dat ik ze gewoon vlug had bekeken maar direct weer had terug gestop. Ze zei dat ze er niets van geloofde en dat ik waarschijnlijk alles rustig had gelezen en foto per foto had gezien.

"Ik ben niet kwaad hoor, zei ze, integendeel, want nu is het aan jou om es bekeken te worden. " "Jij bent zo onbeleefd geweest om mijn zaken te bekijken, nu ga ik jou es bekijken, of je nu wilt of niet! "Voor ik het goed en wel besefte, trok ze mijn short uit waardoor mijn pik zichtbaar werd. "Zo" zei ze "Moeder heeft een kaalgeschoren kutje, maar zoonlief heeft ook een kaalgeschoren pikkie en geschoren ballen". "Kleed je nu maar helemaal uit, zodat ik je es goed kan bekijken! " Ik begon mij dus uit te kleden en stond volledig naakt voor haar.

"Trek je af! ", beval ze. Ik aarzelde echter maar door de dreigende blik in haar ogen besloot ik toch maar haar bevel op te volgen. Ik begon aan mijn inmiddels roodgloeiend hete pik te trekken. Ze lachte toen ze me bezig zag. "Aangezien je toch zo geil word van me mag je es op mijn borsten spuiten. Na enkele minuten kwam ik schokkend klaar en mijn lading warm sperma spetterde op haar grote borsten. "Goed", zei ze "Trek je kleren maar weer aan, we gaan naar het naaktstrand"

Ik stamelde "Daar wil echt niet heen hoor" Waarop ze zei "Had je maar eerder moeten bedenken voor je in mijn persoonlijke spullen begon te snuffelen! "Toen we op onze bestemming aankwamen, beval ze me mijn kleren uit te doen, waarna ze ze in een grote plastic tas stak samen met de hare. "Er zijn hier iets te veel ooggetuigen, kom mee, dan gaan we naar een plekje waar zelden iemand komt" Na enkele minuten wandelen kwamen we op een plekje op het strand dat mooi werd verborgen door de omliggende duinen en begroeiing. Ze ging liggen op een handdoek in het warme zand en beval me haar borsten te likken, wat ik dan ook deed.

Haar bruine tepeltjes stonden stijf van verlangen en mijn jonge pik ook. Ze nam hem vast en begon hem af te trekken. "Genoeg met dat puber gedoe" zei ze " Het is tijd voor het echte werk" "Neuk me maar es goed" beval ze. Ik stak mijn kale stijve pik in haar gladgeschoren kutje en likte haar tepels voort terwijl ik met harde stoten haar poesje begon te verwennen. Ze begon te kreunen en kronkelen van plezier terwijl ze hard in mijn kont begon te knijpen.

Reeds na een kwartiertje was het zover, ik kon mij echt niet meer bedwingen, dus loste ik mijn sperma op haar dikke borsten en zelfs in haar aangezicht. "Dat was geil", zei ze. "Vinger mij nu maar klaar" ik begon haar dus te vinger en wreef zachtjes maar snel over haar grote klit. Ze genoot er echt van en kwam hard kreunend klaar. Daarna gingen we naast elkaar liggen waarop ze zei "Dat was lekker hé?" "Ja" antwoordde ik. Daarna gingen we terug naar huis, en praatten we er nooit meer over het avontuurtje.

Het enige wat ze zei toen we thuiskwamen, was " en voortaan niet meer rond snuisteren in mijn spullen hé?

Reacties (2)