Verhaal

Op bezoek bij mij schoonzus

Categorie: Familie Geschreven op: 27-02-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 29466

Anja en ik zijn samen bij haar zus Sybille en haar man Mark uitgenodigd. Toen we aankwamen, opende Sybille de deur. Mark was nergens te bekennen. We zaten in de woonkamer op de bank toen Mark vanaf de bovenste verdieping naar beneden kwam en ons begroette. Achter hem kwam een jonge vrouw van ongeveer 30 tot 35 jaar. Ze had lang bruin haar, lichte huid en een mooi gezicht. "Dit is Karin, een voormalig klasgenoot van het apothekers-programma" ,zei Mark. We schudden elkaar de hand en Mark en Karin kwamen naast ons op de bank zitten   Anja is in gesprek met Sybille en een aantal vrienden en familieleden en ondertussen lag Mark zijn hand op Karin's dijen en ging met zijn hand langzaam hoger, daar was haar plezier centrum ,de andere hand kroop omhoog naar haar

haar borsten. Zonder veel aarzeling trok Karin haar shirt uit , ze had een lieve kanten beha aan. Ik keek verbaasd toen Mark onmiddellijk de sluiting van haar beha opende en van haar lijf af liet glijden. Haar borsten waren middelgroot  met  mooie grote tepels op de voorgrond Ik keek eens naar Sybille, maar het leek haar niet te interesseren waar haar man mee bezig was . Hoe dan ook, ze praatte met Anja, die zag er erg in de war uit en kon niet echt concentreren op het gesprek. Ik had het gevoel alsof  mijn lul zich langzaam begon te roeren ,en ik kreeg een raar gevoel tussen mijn liezen. Karin had intussen de tijd gekregen om haar hand in zijn spijkerbroek te steken. Onder haar slipje, zag ik haar venusheuvel op doemen en in Mark's broek zag ik een machtig beukende opwinding. Hij trok haastig haar slipje naar beneden en haar licht behaarde maar o zo nette venus heuvel verscheen .Het korte   schaamhaar krulde een beetje en ik zag dat zij haar benen opende en haar schaamlippen onthulde. o Mark trok met een ruk het shirt van zijn lichaam en behendig knoopte hij zijn jeans los, seconden later viel het op de grond .

Toen trok hij zijn onderbroek uit  en zonder aarzelen met brandende opwinding sprong hij op Karin die al met haar benen wijd en een zichtbaar nat kutje gereed lag. Hij stootte zonder aarzelen zijn kloppende penis in  haar. Eerst duwde hij haar langzaam, daarna sneller en sneller. Beiden lagen te   hijgen van opwinding. Ik keek verbijsterd naar het neukende paar en het leek. Sybille nog steeds niet te storen, dat haar man wilde seks had met een oud-klasgenoot van haar M ijn pik was nu keihard geworden en ik streelde mijzelf ,Anja keek ondertussen verbijsterd toe en gaf me een vernietigende  blik’’  Ik wil ook’ ’zuchtte ik ,maar Sybille  zei tegen haar kom Anja we gaan de koffietafel klaarzetten dan kunnen onze mannen ondertussen genieten van een beetje seks  Sybille en Anja verplaatsten zich naar de keuken Mark had Karin onderwijl omgedraaid en ze  knielde op handen en voeten op de bank en hij bracht zijn gezwollen lid nu vanaf de achterkant in haar vagina en draaide heftig rond .Ik kon precies zien hoe zijn penis herhaaldelijk in en uit stootte .

Ik trok zo snel als ik kon ook snel mijn kleding uit. Met keiharde stijve penis en piepende adem stapte ik op het neukende  paar af  Ik bukte en masseerde de borsten van Karin en kneep in haar harde knoppen  Haar borsten voelden heet aan mijn pik dreigde te exploderen. Mark trok eindelijk zijn lul uit   Karin's vagina en stapte opzij. "Je kunt ook," zei hij, tot mij. Zonder denken  liep ik naar haar achterkant  en keek naar Karin mooie welgevormde kont. Toen nam ik mijn penis aan de onderkant van de as en drong zonder condoom in het met lichte druk. Karin leek de haan variëteit  zeer te waarderen, want ze kreunde van genot. Anja en Sybille arriveerden weer in de kamer want de eetkamer was in dezelfde ruimte als huiskamer want  de eetkamer was in dezelfde ruimte als de woonkamer. Ik zag dat Anya naar me keek terwijl ik klaar kwam in Karin's vagina. Ze keek een beetje zuur, maar Sybille sprak sussend tegen haar .Op dat moment interesseerde mij niets anders als het  super geile kutje van Karin want ik beukte haar razend snel en voelde me geweldig dus kon ook Anja mij niet bereiken. Mark trok mij opzij en zei dat het nu zijn beurt weer was ,ik trok met spijt mijn lul terug en Karin stond op van de bank  Mark ging zitten en zij kwam onmiddellijk over hem heen op zijn stijve lul zitten en begon meten te rijden .Genietend gingen ze helemaal op in elkaar Sybille kwam en vroeg “Wat wil je drinken? koffie of rooibos thee” , als ik klaar ben kan ik wel een kop sterke koffie gebruiken zegt Mark buiten adem. Wat moet jij vraagt  ze aan Karin  “ik wil graag thee  zei deze met een onderdrukte kreun ,want Mark drukte net op dat moment zijn penis zeer diep in haar kutje .. Sybille wendde zich vervolgens tot mij ,ik stond poedelnaakt voor haar en mijn stijve penis stak haar richting uit . Ze keek naar mijn stijve penis en haar ogen leken te schitteren ‘’ik heb ook thee te drinken ”zei ik snel. "Nou," zei ze lachend, " dan is de theepot  wel interessant en tegelijk streek ze over mijn lul en knipoogde naar me,draaide zich om en verdween in de keuken. Met deze woorden liep ze mijn hand over mijn penis schacht, draaide zich om en verdween in de keuken. Toen ik draaide me om naar het neukende paar, ik zag hoe gespannen Mark was zijn orgasme kwam er aan. . Karin duwde haar lichaam weg, zodat zijn penis uit haar vagina gleed.  Kreunend spoot hij het sperma tegen haar.

schaamlippen, buik en mond en viel toen uitgeput op de grond .Toen riep hij ‘’Sybille kan je even snel wat zakdoekjes brengen? ze kwam vervolgens met wat zakdoekjes naar de kamer  en veegde Marks sperma van Karin haar lichaam  Ze pakte daarna Mark zijn inmiddels slappe lul in haar mond en likte hem schoon, daarna keerde zij terug naar de keuken om de taart voor bij de koffie te gaan snijden . Karin liep nu snel naar mij en nam me mee  naar de bank, ze ging liggen en trok me over haar heen pakte mijn lul en stak hem snel in haar vagina .Ik begon gelijk te rijden als een waanzinnige want zij hadden mij onderhand bloedgeil gemaakt, ze  was nog natter dan voorheen du s ik voelde het orgasme al snel  stijgen in mij. Karin besefte hoe gespannen ik was, en wilde naar boven schuiven , zodat mijn penis uit haar vagina zou glijden Maar ik nagelde haar zo vast dat zij niet weg kwam en op hetzelfde moment loosde ik een enorme lading sperma in haar geile kutje. Eerst keek ze me boos aan, maar toen begon ze te ontspannen en aanvaarde zij mijn zaad .Daarna drukte zij mijn lichaam van haar af en gleed mij n sperma haar kutje uit en liep langs haar benen naar beneden .Sybille kwam lachend aanlopen met nieuwe zakdoekjes en maakte Karins vagina weerschoon greep snel naar mijnj pik en stak hem in haar mond om hem lekker schoon te likken Zo zei ze nu is het tijd voor koffie en thee met gebak We gingen allemaal aan tafel zitten en drie van ons clubje zat nog steeds naakt waaronder ikzelf .Het begon nu pas tot mij door te dringen wat ik allemaal gedaan had in het bij zijn van Anja, voorzichtig keek ik haar kant op en tot mijn stomme verbazing bekeek zij me met een super geile blik. Ik kreeg gelijk door  dat zij alles had gezien en nu ook aardig opgewonden was geworden .Het werd tijd dat ik naar huis ging want dan kon ik het lekker nog eens dunnetjes overdoen met mijn eigen wijfje .Wat is mijn leven toch mooi dacht ik.                                                     

 

Reacties (1)