Verhaal

van nachtmerrie naar droom

Categorie: Familie Geschreven op: 18-04-2014 Auteur: era Gelezen: 2970

Toen mijn ouders me vertelden dat Rick thuis zo komen was ik opgetogen. Ik had mijn broer al maanden niet gezien en was benieuwd naar zijn verhalen.

Die vrijdag was het zover. Ik zou thuis alles in orde maken voor een groots feestmaal terwijl mijn ouders hem zouden ophalen van het vliegveld.

De zenuwen gierden door mijn lichaam toen ik de auto de oprit hoorde oprijden. Even was ik in de war bij het zien van de jongen die achter mijn ouders naar binnen kwam. Dit was Rick niet. Waar was die lange slungel? Deze jongen was breed en gespierd en in plaats van het standaard legerkapsel waarmee Rick de deur uit was gegaan had deze jongen een wild stoer kapsel dat hem ontzettend aantrekkelijk maakte.

Mijn moeder bracht me terug op aarde door met haar hand voor mijn gezicht te zwaaien en ik zag dat hij ook naar mij stond te staren.

“Kijk maar eens goed naar elkaar, jullie zijn beiden een hoop veranderd.” mijn moeder liep lachend naar de keuken om het eten op tafel te zetten.

Rick trok me naar zich toe en knuffelde me. “Goed je te zien zusje.”

Ik kon geen woord uitbrengen. Ik voelde zijn gespierde lichaam door de lagen kleding heen. Hoe zou het eruit zien als hij geen kleding aanhad? ...Dacht ik dat echt? Ik voelde hoe het schaamrood me naar de kaken steeg en was blij dat er weinig licht was.

 

Tijdens het eten vertelde hij verhalen van zijn uitzending en wij van onze alledaagse leventje. Ik had moeite om mijn aandacht erbij te houden want ik was mateloos gefascineerd door zijn lichaam. Het was opwindend te zien hoe zijn borst rees en daalde bij zijn ademhaling. Hoe zijn spieren zich spanden en ontspanden als hij over de tafel reikte voor de ene of de andere pan. Ik kon het vreemde gevoel dat zich meester maakte van mij lichaam niet helemaal plaatsen. Ik herkende het wel, het gevoel van opwinding, maar niet dat mijn broer het object van die opwinding was.

 

Rick besloot vroeg naar bed te gaan. We woonden in een gigantisch huis en er zat een verdieping tussen die van mijn ouders en van ons. Zijn kamer lag naast die van mij en toen ik naar boven ging hoorde ik geen geluid. Waarschijnlijk sliep hij al.

 

Midden in de nacht werd ik wakker van een geschreeuw en ik vloog uit bed. Ik had nog net de tegenwoordigheid van geest om mijn kimono aan te trekken voordat ik de gang opvloog richting zijn kamer. Ik gooide de deur open. Hij lag te schreeuwen en te vechten tegen zijn dekens. Ik dook bovenop hem en spijkerde zijn polsen naast zijn lichaam. Dat was nog een hele klus want hij was veel sterker dan ik. Ik gebruikte mijn lichaam als extra tegengewicht en wist hem op zijn rug te houden. Ik boog me voorover en begon in zijn oor te fluisteren.
“Rustig maar, het is een droom. Word maak wakker dan zie je het vanzelf.”

Steeds weer herhaalde ik die woorden tot hij wakker schrok en me met verwarde ogen aankeek.

“Je had een nachtmerrie.” Ik liet zijn polsen los en richtte me op.

Plotseling leek hij te beseffen waar hij was en de gepijnigde blik in zijn ogen trof me in mijn hart.

Hij richtte zich op en ik trok hem tegen me aan. Zijn hoofd rustte op mijn borst terwijl ik zijn haar streelde. Ik hoopte dat hij niet zou merken hoe het me opwond om zo dicht bij hem te zijn, onze lichamen slechts gescheiden door het beetje stof dat ik aanhad.

Ik voelde zijn lippen op mijn borstbeen en een siddering trok door mijn lichaam. Hij greep me bij mijn haar en trok mijn hoofd achterover terwijl hij een spoor van ruwe hete kussen trok naar boven, langs mijn hals en kaaklijn. Zijn andere hand legde hij onder mijn billen en trok me dichter tegen zich aan. Ik voelde zijn stijve door zijn pyjamabroek en kreunde zachtjes.

Zijn vingers vonden zich een weg tussen mijn benen.

“O god, wat ben je nat.”

In één beweging gooide hij me op mijn rug en rukte mijn kimono open. Ik trok hem naar me toe en zoende hem wild. Hij schuurde met zijn stijve langs mijn kutje en ik duwde mijn heupen omhoog. Met een hand duwde hij me terug terwijl hij mijn borsten begon te kussen en aan mijn tepels likte. Hij beet me op zijn weg naar beneden en spreidde mijn benen.

Langzaam en speels begon hij me te likken en ik werd gek van begeerte. Ik kronkelde alsof ik me uit zijn greep wilde bevrijden. Deze reactie had ik altijd al gehad als ik geil was en zelfs met mezelf spelen was moeilijk hierdoor. Hij klemde zijn sterke armen om mijn benen zodat ik wel toe moest geven aan zijn tong die mijn kutje neukte.Terwijl zijn tong op mijn klitje lag bracht hij een vinger bij me naar binnen, en een tweede. Al die tijd lag ik vastgepind op bed en kon ik geen kant op. Het ene orgasme na het andere volgde.

Ik greep hem bij zijn haar en trok hem naar me toe. Ik likte mijn eigen vocht van zijn lippen en onze tongen verstrengelden zich met elkaar. Ik gooide mijn lichaam in de strijd om hem achterover te duwen. Hij zat op zijn knieën. Ik kroop naar hem toe en likte plagend aan zijn eikel die fier vooruit stak, en nog eens. Ik nam zijn stijve pik in mijn mond en zoog eraan. Hij pakte mijn haar bij elkaar en keek genietend toe hoe ik hem pijpte. Hij spoorde me aan wat me alleen maar geiler maakte. Hij hield me vast bij m'n haar en begon langzaam met zijn heupen te stoten, steeds harder, steeds dieper. Ik kokhalsde en kreeg tranen in mijn ogen maar o god, wat was het heerlijk. Ik voelde hoe zijn pik opzwol en hij trok hem hijgend terug.

“O god.” was het enige wat hij uit kon brengen.

Hij trok me naar zich toe en begon me te zoenen en te strelen. Hij draaide me om en ik kromde automatisch mijn rug en duwde mijn billen tegen zijn stijve pik. Zijn ene hand lag om mijn keel en zijn andere hand vond weer zijn weg naar mijn drijfnatte kutje. Terwijl hij me in mijn hals zoende en speels beet begon hij me weer te vingeren.

Hij fluisterde in mijn oor hoe geil ik hem maakte en hoe graag hij me wilde neuken. In antwoord daarop duwde ik mijn billen weer tegen zijn pik aan. Hij duwde me voorover en duwde mijn benen uit elkaar. Ik stak mijn kont in de lucht en sidderde toen hij zijn pik langs mijn drijfnatte kutje streek. Hij ramde zijn pik bij me naar binnen en begon langzaam te stoten. Weer greep hij me bij mijn haar en trok mijn hoofd achterover. Ik kreeg bijna geen lucht maar dat leek de kick alleen maar te vergroten. Hij haalde zijn pik er bijna helemaal uit en ramde hem er weer in, steeds weer opnieuw.

Hij bereikte zijn hoogtepunt niet lang na dat van mij en hij kuste me op mijn rug toen hij zich uit me terug trok. Ik kon er niks aan doen maar ik bleef met mijn kont omhoog liggen. Mijn kutje was nog steeds gezwollen en drijfnat, klaar voor een laatste keer.

Hij legde zijn hand op mijn onderrug en streelde met de vingers van zijn andere hand langs mijn kutje waar zijn sperma ondertussen al uit droop. Hij duwde twee vingers bij me naar binnen en begon me weer te vingeren. Hard, diep, snel. Toen ik mijn hoogtepunt bereikte zakte ik in elkaar. Hij ging bij me liggen en trok de dekens over ons heen.

We spraken geen woord, maar genoten na van deze geweldige neukpartij.

 

De volgende dag zaten we aan het ontbijt. Mijn ouders leken niks in de gaten te hebben en babbelden er lustig op los. Op een gegeven moment kon ik er niet meer tegen en verzon ik een excuus waardoor ik van tafel kon gaan. Ik vluchtte naar de badkamer. Ik zette de douche aan en schopte mijn kimono aan de kant. Het warme water spoelde alle verwarrende gevoelens van me af maar kon niet voorkomen dat ik herbeleefde waar zijn lippen mijn lichaam hadden beroerd.

Ik droogde me af en ging naar mijn kamer. Daar zat hij te wachten in een stoel bij het raam. Hij liep op me af en greep me bij mijn keel. Hij duwde me tegen de deur die met een klap dichtviel en kuste de lucht uit me. Het wond me op.

“Ik kan vannacht niet vergeten.” hij fluisterde het in mijn oor waarna hij me zachtjes in mijn oorlelletje beet. “God, je maakt me zo geil.”

Ik voelde zijn stijve door zijn jeans heen en wreef mijn kruis erlangs.

Zijn hand lag nog steeds op mijn keel en met zijn andere hand maakte hij mijn kimono los. Hij maakt handig zijn broek los en bevrijdde zijn stijve pik. Hij liet me los en ik zakte op mijn knieën om zijn pik in mijn mond te nemen. Gulzig begon ik hem te pijpen. Hij greep mijn haar bij elkaar en begon te stoten. Ik voelde hoe mijn eigen geil langs mijn benen liep.

Hij trok me aan mijn haar omhoog en draaide me om. Hij duwde mijn benen uit elkaar en trok mijn kont naar achteren. Toen voelde ik zijn tong langs mijn sterretje glijden. Hij stak twee vingers in me en begon me te vingeren terwijl hij mijn sterretje bleef likken. Ik voelde hoe hij met een vinger voorzichtig wat druk uitoefende en hoe mijn kontje zich voor hem opende.

“God, wat ben je toch geil van me.”

Net als vannacht ramde hij zijn pik bij me naar binnen. Hard, diep, snel. Hij trok zich terug en draaide me om. Alsof ik niks woog tilde hij me op en sloeg mijn benen om zijn middel.

Ik voelde zijn pik weer naar binnen glijden en hij begon weer heerlijk diep te stoten.

Hij hield me vast toen hij naar mijn bed liep en op de rand ging zitten. Nu kon ik hem neuken. Ik duwde hem achterover en begon hem te berijden. Hij kneedde mijn borsten en bewoog zijn heupen mee op mijn ritme zodat hij nog dieper in me kon komen. Ik voelde hoe zijn pik zwol en met een gesmoorde kreun kwam hij klaar.

Dit zou zeker niet de laatste keer zijn dat ik met mijn broer zou neuken...

Reacties (1)