Verhaal

Aan elkaar prutsen

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 28-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 5377

Hoi, ik ben dus Bart en dit verhaal gaat over mijn eerste keer met Dorien. Ik ben 16 jaar, 1. 75m,62kg en heb halflang donkerbruin haar. Jorien is 18 is ongeveer even groot als ik, heeft lang blond - bruin haar en heeft geen kleine borsten (geen meloenen maar ook geen mandarijntjes). Ik ken Jorien al sinds ik 7 of 8 jaar was doordat mijn vader samen met de vader van Jorien graag met zijn bootje op het kanaal gaat vissen. Omdat dit maar een 200 tal meter van ons huis is gebeurde het vroeger regelmatig dat Jorien bij ons langskwam. Maar sinds ze 17 was is dit ook geminderd, waarschijnlijk door al haar vriendjes enzo. Een paar weken geleden waren mijn vader en haar vader weer gaan vissen. En tot mijn grote vreugde zag ik dat Jorien erbij was en ze zag er weer ongelofelijk geil uit in haar blauw - witte zomerjurkje waarin de vorm van haar borsten wel zeer goed tot zijn recht kwam. Nadat ik een kwartiertje naar de hyper saaie bezigheden van mijn vader had zitten kijken zei ik dat ik naar huis ging.


Jorien zei dat of dat ze mee mocht want ze moest voor haar school een werk maken over "industrie en wetenschappen in België" en omdat ze thuis geen internet had en wij thuis wel vroeg ze of ze dus mee mocht komen. Dit voorstel kon ik niet weigeren en een 10 tal minuten later zaten we samen in mijn kamer wat ik toch zeer tof vond. Ik zette de computer op en wees haar men bureaustoel aan, ik zou wel op een krukje gaan zitten. Toen ze ging zitten ging haar jurkje een beetje omhoog zodat ik nog een beter zicht kreeg op haar bruingebrande billen. Ik vertelde haar hoe ze moest werken en kwam naast haar zitten om haar in het oog te kunnen houden (vooral om naar haar te kunnen geilen). Ik zij dat ze altavista moest openen, Omdat haar computerkennis beperkt was vroeg ze of ik dat wou doen. Omdat het moeilijk is om van schuin naast je toetsenbord iets te typen, ging ik achter haar staan en boog ik me over haar schouders. Ik had nu een perfecte inkijk in haar bloesje en zag dat haar borsten gehuld zaten in een wit sportbh'tje. Ik werd bij het aanblik van dit zo verschrikkelijk geil dat men lul precies men broek wou doen scheuren. Omdat ik nog steeds Alta Vista niet had geopend merkte ze dat ik in haar jurk aan het kijken was en vroeg ze me of ik het mooi vond. Ik kon niks anders over men lippen krijgen dan "ja tuurlijk".

Ik ging even op men bed zitten en zij draaide de bureaustoel om zodat ze mij zag zitten, na een eindeloze stilte van 10 seconden begon ze me seksuele getinte vragen te stellen. Eerst vroeg ze me of ik maagd was en of ik me soms masturbeerde, waarop ik alle twee ja antwoordde. Nu het ijs toch een beetje gebroken was vroeg ik aan haar of ze nog maagd was en of ze soms masturbeerde. Na deze vraag kreeg ze een stoute blik in haar ogen en begon te vertellen over hoe haar eerste keer was, alle details vertelde ze me. Ik werd gewoon bloedgeil van al die verhalen en had een verschrikkelijke tent staan. Ze zag dit en vroeg of dat ze me ergens mee kon helpen. Ik wist wat ze bedoelde en ging rechtstaan. Zij stond ook op en op gevoel af ging ik haar en onze lippen vonden elkaar. We begonnen heftig te zoenen terwijl ik haar mee naar het bed leidde. Eens op het bed vroeg ze of ik haar wou helpen. Ik zei niks en begon mezelf uit te kleden, dit deed Jorien ook toen we alle twee naakt waren zag ik voor het eerst haar mooie ronde borsten met bovenaan op elke borst een sappige roze tepel.

Ze zij dat ze niet wou dat ik men lul in haar grotje stopte omdat ze geen pil gebruikte en nog niet zwanger wou worden. Ik begreep haar standpunt en nam haar in men armen en we begonnen weer aan zo'n kus marathon terwijl onze tongen een zware worstelwedstrijd doormaakte gingen mijn handen over haar billen naar haar poepgaatje, door de bilspleet naar haar poesje en dan weer over haar billen. Toen ik haar poesje aanraakte voelde ik hoe nat ze was en toen zei ze dat ik haar moest beffen. Ik vond dat ik een beter idee had en dat we in een 69 moesten gaan liggen. Omdat we ongeveer even groot waren was dit niet zo moeilijk ik ging onderaan zijn bovenaan. Ik voelde hoe ze eerst een beetje met men ballen speelde en hoe ze daarna mijn lul in haar mond nam en met ritmische bewegingen op en neer ging met haar hoofd. Ik was ondertussen al volop bezig met haar poes te verwennen, eerst likte ik er even aan en daarna stak ik er eerst 1 vinger in, dan 2 dan drie en vingerde ik haar door, ze begon te kreunen en ik zag de sappen over haar kutlippen stromen. Na een 5 tal minuten voelde ik het zaad door men eikel naar boven spuiten, ze schrok even maar likte mooi alle sperma van me af. Ik bleef haar vingeren tot haar onderlijf nogal vreemde bewegingen begon te maken en haar dijspieren samentrokken zodat het kutvocht bijna uit haar poes spoot. Ik likte ook al het vocht op en ze ging van me af. Ze zei dat ze nog nooit zo'n orgasme gehad had en dat ze me ooit wel zou neuken.  Voor de rest die dag hebben we nog samen op het bed gelegen en nagenoten van wat er gebeurt was.

Reacties (1)