Verhaal

Ontmaagd op school

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 28-04-2012 Auteur: stampertje Gelezen: 13653

Het was weer maandag ochtend en de school is weer net begonnen. Het eerste uur verzorging das pas erg. Ik baalde er weer echt van. Ik keek even wat rond in de klas en alle leuke meisjes waren ook weer aanwezig. Monica was er ook.


Ik heb de laatste tijd altijd een geile bui als ik haar zie, want ze heeft een lekker rond mooi kontje en mooie tieten voor haar leeftijd. En ze had die dag weer een leuke broek aan. Een broek die doorscheen. Dus ik in de volgende lessen die daarop volgen goed kijken of ze een string aan heeft. En ja hoor ze had er een aan en dat zag ik bij Aardrijkskunde.

Na Aardrijkskunde hebben we altijd grote pauze dus ik dacht laat ik nu maar eens mijn slag slaan. Dus toen de bel ging, ging iedereen naar buiten en ik zorgde dat ik achter Monica liep. Ik aaide heel zacht met allebei mijn handen over haar kontje en er volgde een reactie van Monica: ze keek achterom en zag dat ik het was.(Monica was al lang verliefd op mij dus ze vond het niet erg.)

Ik fluisterde in haar oor: Kom over 5 minuten naar de wc's op de bovenste verdieping. Zo gezegd zo gedaan en ze was er mooi op tijd. Ze liep de wc's binnen en ik wachtte al op haar. Ze kwam naar me toe en voordat ze iets kon zeggen pakte ik haar vol op der mond. Ze vond het niet erg want ze zoende volop mee. We gingen samen een wc hokje in en met de deur een seconde op slot kleedde we ons al uit. Met het uitkleden stond ze met haar kontje naar me toe.

Ik had al een flinke stijve paal gekregen. Dus meteen toen ze haar stringetje had uitgedaan ramde ik mijn harde lul in haar lekkere kontje. Even kwam er een kreet naar buiten bij Monica maar daarna waren het leuke kreunen die eruit kwamen ik naaide flink door en kwam al best gauw klaar. Dat was een heerlijk gevoel al dat warme spermazaad naar binnen spuiten.

Monica draaide zich om en zei: Nu wil ik die grote lekkere lul ook in mijn vagina hebben. Haar vagina zag er best lekker uit. Het was een licht behaard poesje die heerlijk rook. Ze ging iets met haar benen naar buiten en ik ging te werk. In het begin kreeg ik hem er met moeite in maar als je er eenmaal inzit dan loop het vanzelf. Met korte en snel veeg naaide ik Monica en ze vond het lekker want ze kreunde goed. Terwijl ik haar ontmaagden ging ik op zoek naar haar borsten en nam ze een voor een in mijn mond.

Ze had al stijve tepeltjes en daar was ik lekker op aan het zuigen. Maar toen voelde ik dat ik moest klaarkomen dus ik ging me weer even concentreren op wat er moest gaan gebeuren. Met lange halen kwam ik klaar en het was een eindeloos geweldig gevoel. Na de naaipartij heeft Monica mij nog afgetrokken en ik heb haar gevingerd. We hadden ons weer snel aangekleed want de bel ging weer en we moesten naar de volgende les.

Met een sappige tongzoen gingen we allebei een naar een andere cluster. En dit allemaal is in 25 min. pauze gebeurt

Reacties (2)