Verhaal

schoolkamp

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 28-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 5385

Het is nu alweer 4 jaar geleden dat ik op schoolkamp ben gegaan naar de Biesbos. Ik zat in de 4e en we gingen op kamp naar de Biesbos. Ik vond er niks aan alleen de avonden waren wel leuk een beetje slap lullen en bier drinken in je eigen tent (we sliepen daar met z'n 11en er sliepen alleen maar jongens). Maar voor de rest was het echt saai. Op een avond gingen we een spel doen. Het was een spel waarbij je in het donker met een groepje van 5 in het bos ging. En dan moest je je tent weer terugvinden. Toen we eenmaal met z'n vijven diep in de bossen waren gingen we uit elkaar om het nog leuker te maken. Ik was als eerste weer terug in mijn tent. Toen ik terug liep en in de tent nog ff en biertje wou gaan drinken was ik per ongeluk in de verkeerde tent gelopen.

Het was de tent van de meisjes van de 3e klas. Ik zag daar dan ook nog 1 van de meisjes uit de derde helemaal naakt, ze wou net haar badjas aantrekken en gaan douchen. Ik kende haar ook. Jolanda heette ze. Ik had haar in de 3e steunlessen gegeven met economie. Ik vond het altijd al een lekker geil wijf en ze zag er ook niet onaardig uit. Ik kreeg meteen een stijve en ik schaamde me dood. Dit zou nu op mijn hele school bekend worden. Toen ik mezelf om wou keren en weg wou rennen naar mijn eigen tent zij ze "wacht". Ik draaide me om en ze lachte naar me. Ze keek toen naar mijn paal en ze liep naar me toe. Ze ging voor me op haar knieën zitten. Ik keek snel nog even naar buiten en toen ik niemand zag greep ik mijn kans. Ik deed mijn broek uit en zij mijn boxer. Ze begon me te pijpen. Ze had mooie rode lippen en ik genoot er optimaal van.

Ik was al bijna klaar gekomen maar gelukkig kon ik mezelf nog maar net inhouden. Toen vroeg ze of ik haar wilde beffen, dit hoefde ze geen 2e keer te zeggen en ik begon haar meteen te beffen. Toen zei ik dat ik haar eens flink zou nemen en stak mijn toch al 24 centimeter lange paal in haar natte kutje. Dat had ze ook lekker geschoren zeg! Vlak voordat ik klaar kwam haalde ik mijn penis eruit en spoot alles in haar mond. Zij slikte ook alles door. Na die avond heb ik haar maandenlang genegeerd. Nu heb ik al acht maanden met haar en ik denk erover haar binnenkort ten huwelijk te vragen.

Reacties (2)