Verhaal

EEN VIJFHONDERD EURO KLUS

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 29-02-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4576

Zo te zien voelde Frieda zich wel op haar gemak, maar ik was een beetje onzeker in de nabijheid van de man, die ik amper een paar uur kende en waarmee Frieda en ik aanstonds de liefde moesten bedrijven. Hij zag er prima uit hoor, goed verzorgd en heel aardig, maar toch hing er om hem heen een andere sfeer, dan bij de mannen met wie ik eerder had geneukt. George was lid van de Strong Fellows, een club van jonge gefortuneerde zakenlui, die één keer in de maand een clubavond hielden, waarbij ook jonge vrouwen werden uitgenodigd.

Van die meiden werd verwacht dat ze voor 500 euro de nacht met een van de clubleden gingen doorbrengen. Mijn collegaatje Frieda had me naar de clubavond meegenomen en me verteld wat er van me werd verwacht. Dat kwam, omdat ik altijd liep te zeiken dat ik met mijn geld niet rond kon komen. "Ga dan een keer met me mee naar de avond van de Fellowclub," had ze gezegd. Ze had mij wel eens verteld hoe ze aan haar bijverdienste kwam, maar ik had daar nooit veel aandacht aan geschonken. Neuken deed ik graag, geen lul was me te groot of te driftig, maar neuken voor geld?

Dat was nieuw voor mij. Maar ik kon het geld goed gebruiken en had tenslotte toegehapt. Ik was nu graag bereid om voor de toegezegde vijfhonderd euro mijn flamoes beschikbaar te stellen. Voor zoveel geld mocht zo’n zakenknul vrolijk met zijn lustpaal in me komen rampetampen. Ik zou hem niet teleurstellen. Ik had op voorstel van Frieda mijn leukste lingerie aangetrokken en mijn parfum geurde naar Parijse nachten. Olala! De clubavond was gezellig verlopen. Door de drank was er een lacherige sfeer ontstaan. Omdat het mijn eerste keer was vroeg Frieda of we samen konden blijven. Dat bleek voor geen enkel clublid een probleem.

Aan het eind van de avond gooiden de mannen hun autosleutels in een schaal, waarin nog de laatste zoutjes lagen. Nadat de voorzitter de sleutels in de schaal door elkaar had geschud, moesten de meiden om de beurt en met gesloten ogen een sleutel pakken. Frieda, die een sleutel greep, zag aan het gezicht van de eigenaar dat hij tevreden was. Wat zou hij anders willen dan twee lekkere meiden om mee te neuken.

De eigenaar van onze autosleutel heette George. "Tevreden?" fluisterde Frieda me in het oor. Ik knikte, maar ik was stront benieuwd wat me boven het hoofd zou hangen. Ik kreeg natuurlijk niet zomaar 500 euro cadeau. Ik zou gauw merken wat er van ons werd verwacht. George, die gescheiden bleek, bewoonde in zijn eentje een klein buitenhuis. We kregen wat te drinken en ouwehoerden over koetjes en kalfjes. Ik vroeg me af hoe we moesten beginnen. Zouden we een striptease voor hem doen of meteen zijn jongeheer met kloten en al uit de broek peuteren en hem als opwarmertje afzuigen? We bleken helemaal geen initiatief te hoeven tonen.

Nadat hij zijn glas leeg had stond George op en kwam op me af. Frieda ·keek glimlachend toe. George trok me omhoog. Zonder een woord te zeggen begon hij me uit te kleden. In rap tempo stond ik in mijn blote moesje voor hem. Hij zoog aan mijn tepels en voelde met een vinger in de spleet tussen mijn benen of ik daar al nat genoeg was. Hij drukte me aan mijn schouders omlaag en trok zelf de gesp van zijn broek los. Frieda kwam naast met knielen en ritste zijn gulp open, Samen sjorden we zijn broek omlaag.

In zijn bonte short zag ik zijn leuter onstuimig bewegen. Frieda stroopte behendig het broekje omlaag. Een knoepert van een harde lul sprong ons dankbaar tegemoet. George nam nu Frieda onderhanden en toen we alle drie naakt waren zei hij: "Kom, ik zal jullie mijn kelder laten zien. Naakt liepen we achter elkaar de trap af. Daar schrok ik me rot. De kelder stond vol met vreemde apparaten en er hingen glimmende pakken, maskers en kettingen aan de muren. Zonder verder commentaar beval hij ons een pak uit te zoeken.

Ik zag Frieda een beetje bedremmeld kijken en voelde me zelf ook onzeker. Toch zochten we wat kleren uit en al gauw herkenden we George niet meer. Hij had een zwart latex pak aangetrokken en zijn hoofd was met een kap bedekt, waarin alleen zijn ogen, mond en neus waren te zien. Ik vond het een sinister gezicht. Frieda koos ook voor een zwart masker en ik trok een roodzwart latex bloesje aan en gooide een paar kettingen rond haar nek. Ik zag hoe ze met de ketting langs haar kut schuurde.

Frieda gaf me een knipoog en keek naar de voorkant van George's pak. Ik schoot in de lach. In het pak van George zat aan de voorkant een klein gat en daar stak zijn stijve leuter uit. Het was een kaal gezicht want zijn ballen waren in het pak achtergebleven. Ik bukte me en likte aan de trillende paal. Met mijn tong draaide ik rondjes langs de opgefokte eikel en toen ik de leuter in mijn mond nam hoorde ik George zuchten. Frieda stak ter bemoediging een duim omhoog.

Omdat ik geen houvast aan zijn ballen had legde ik mijn handen op zijn gladde latex-billen en drukte zijn lul tot ver in mijn keel. Veel hoefde ik verder niet te doen. George begon mijn mond ritmisch te naaien. Frieda trok opeens zijn pak open en ik kreeg nu alle gelegenheid om me met de inhoud van zijn forse zak bezig te houden. Hij had een paar gloeiende teelballen aan zijn buik hangen en in mijn handen wilden ze maar al te graag aantonen hoe potent ze waren. Naar mijn gevoel moesten ze barstensvol zitten met het heerlijke sperma, waar ik zo verzot op ben. Een man kan me geen groter genoegen doen, dan zijn de hele voorraad ballensmurrie in mijn mond te spuiten.

Het genot van een flinke kwak sperma is voor mij vergelijkbaar met de smaak van het hoofdgerecht in een Michelin restaurant. Dus bij de gedachte aan al dat lekkers werd mijn moesje druiperig geil en voelde ik de eerste druppels langs mijn benen lopen. Frieda nam het werk van me over en van de manier waarop zij pijpte kon ik nog wel wat leren. George kreunde van genot en terwijl Frieda zoog en zoog rammelde ik met zijn kloten. Nadat wij George genoeg had gepijpt, of eigenlijk, nadat hij ons voldoende in de mond had geneukt, wilde hij meer.

Hij drukte mijn lichaam omlaag en trok gulzig mijn benen uit elkaar. Met een ervaren beweging gleed zijn lul bij me naar binnen en na enkele verkennende bewegingen pompte hij er lustig op los. Frieda kwam boven mijn gezicht hangen en ik zag hoe hij met zijn mond op haar openstaande schaamspleet dook. Voor hij zijn tong uitstak om haar te gaan likken, hijgde hij: ''Alle donders Nancy, wat heb jij een natte poes." Omdat hij die woorden zo enthousiast had uitgesproken voelde ik me een echte vrouw en begon als dank nog harder te sijpelen.

Hij stak twee vingers in de kut van Frieda en neukte mij liggend, steunend op één hand. Tijdens de bewegingen die we met ons drietjes maakten rammelden de kettingen vergelijk. Wat eigenlijk de bedoeling van de verkleedpartij was begreep ik nog steeds niet, want van sm was tot dan geen sp:rake. George zal wel op die gladde pakjes geilen dacht ik. De man roste er in mijn kut stevig op los en ik hoorde hoe Nancy onder de heftigheid van zijn mond en vingers steunde. Hij wilde zeker nog meer geil in ons opwekken. Ik denk dat het hem nauwelijks lukte. Geiler kon haast niet. George bleek een echte liefhebber.

Hij lebberde en smakte aan Nancy's de schaamlippen, dat het een lieve lust was en ik wist dat hij in staat was mij op zijn neukritme snel een orgasme zou bezorgen. Maar zover kwam het niet. Hij kwam tussen mijn benen vandaan en met een druipende lul zei hij: "Nu wil ik Frieda neuken." Ik bleef met gespreide benen liggen en wachtte op de dingen die zouden gebeuren. ''Aan de achterkant," commandeerde hij Frieda. Ik dacht dat hij haar als een teef zou nemen, maar hij liet blijken dat hij haar poepgaatje te grazen wilde nemen. Daar schrok ik van. Als een teefje geneukt worden vond ik wel opwindend, maar zo'n dikke leuter tussen je billen was andere koek. Hij zag Frieda aarzelen.

"Liever niet?" vroeg hij. Frieda vertelde hem dat een man dat nog nooit bij haar had gedaan. Hij was vol begrip en drong niet aan. George bleek een lieve man, die, niet alleen aan zich zelf dacht. "Kom dan maar," zei hij, "dan doe ik hèt gewoon als een hondje in je poes. Dat wil je toch wel?" Om aan te geven dat zij dat standje wel wilde, ging ze in de goede houding liggen. Even streek hij met zijn hand langs haar natte poes om de vochtigheid te meten. Daarna zag ik hoe hij bij haar binnendrong en haar als een fel reutje begon te berijden.

Ik kroop naar hen toe en keek :naar zijn slingerende ballen. Bij elke stoot die hij Frieda toebracht sloegen de kloten tegen haar billen. Al snel stroomde het orgasme gevoel door mijn lichaam. Ik liet zijn ballen schieten en verplaatste mijn hand naar mijn klitje. Door het kijken naar de leuter van George en mijn strelende vingers kwam ik even later schreeuwend klaar: "Gottegot, ik kom ... ik kom ... jaaaa ... ik kom .... ooh .... jaaa!" Ik liet me :vermoeid plat op mijn buik zakken. George en Frieda staakten hun bewegingen en keken me lachend aan.

"Nou meisje," glimlachte George, "dat was zeker lekker hè?" George trok zijn leuter uit Frieda's kut en wilde nu door ons beiden gepijpt worden. Onder onze lippen werd zijn jongeheer steeds harder en uiteindelijk nam ik hem zuigend in de mond. Vol overgave speelde mijn tong weer met de gloeiende eikel. Plotseling kreunde hij en stootte wild zijn leuter in mijn keel. Snel trok ik zijn lul uit de mond en net op tijd sproeide hij zijn goddelijke ambrozijn in onze gezichten. Wij slikte en smakten zoveel mogelijk alles naar binnen en ik sloot mijn ogen om optimaal van de Michelins smaak te kunnen genieten.

Toen ik mijn ogen open deed hing de leuter tussen onze gezichten. "Jullie zijn nog niet van me, hoor, ik wil jullie vannacht nog een paar keer laten genieten." We neukten nog twee keer die nacht en ik moet zeggen, dat zelfs de tweede en derde keer ~iet onder deden voor de eerste. Waar de man zijn kwak allemaal vandaan haalde zal wel altijd een raadsel blijven, maar ik had in mijn leven nog nooit een nacht meegemaakt waarin ik zo bezig was geweest. Met moeite kregen we onze latexpakken uit. Onze lijven waren nat bezweet. In de vroege uurtjes bracht George ons keurig naar huis. We moesten immers op tijd op ons werk zijn. Ik zou 's middags, na het werk, van het verdiende neukgeld het leuke setje kopen, waar ik al een paar weken naar had gekeken. Tegen Frieda zei ik dat ik de volgende keer weer graag mee wilde en dat ik het dan op eigen benen wel aankon.

Reacties (1)