Verhaal

Camera Geil

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 27-11-2012 Auteur: Default Gelezen: 3529

Marga, het dochtertje van de drogist, kwam elke donderdagochtend in het foto atelier met de chemicaliën die ik besteld had. Ik mocht haar graag. Ze was een lief en aardig ding, net 18 geworden en iets in haar ogen dat mij, ouwe rot in het fotovak, vertelde dat er wel iets met haar te beginnen zou zijn.

Twee kleine rondingen waren zichtbaar onder haar T-shirtje en daar was ik nieuwsgierig naar. Op die donderdagochtend had Marga het over nieuwe l.p.'s die bij de platenhandel in de etalage lagen en dat ze helaas een chronisch geld gebrek had om zoiets te kopen. Daar zal wel een mouw aan te passen zijn,' zei ik erop ingaande. Ze kwam wel vaker helpen en ook nu was ze graag bereid.

Ik was van plan , nu eens een kansje te wagen. Ik had de indruk dat het mij nu wel zou lukken haar voor de lens te krijgen, vooral met het oog op de kostbare l.p.'s. ,Zal ik dan weer om een uur of twaalf komen?' vroeg ze. Zo werd afgesproken en even na twaalf uur kwam ze terug.

Kom maar Marga, ik heb wat foto's nodig voor een maandblad. Laat ik eens wat proefopnames maken. Ik sloot de winkel en naam haar mee naar het atelier. Kom maar eens hier meisje.' Ze kwam bij me staan in de grote lampen. Wat voor foto's worden het?' Prachtige modelstudies. Let maar eens op. Per foto betaal ik je tien gulden, oke?' Ik begon zonder aarzelen haar T-shirtje uit te trekken, haar hemdje zat in de weg en ook dit verwijderde ik. Ze zei niets en scheen het niet erg te vinden, ook niet toen ik haar borstjes beet greep en in kneep tot het bol stond. ,Je borstjes zijn nog wat erg klein,' zei ik. Ik weet het niet hoor.' zei ze giechelend . Voor de foto moeten ze wat harder zijn, weet het goed gemaakt. Ik ga je borstjes wat kietelen, ze worden dan wat steviger en dan knip ik de foto.' Ik streelde de tepeltjes, nam ze tussen duim en wijsvinger, rekte het uit.wreef erover met de hand en knipte de eerste foto! Zo je eerste tientje heb je al, vind je het eng?' ,Nee hoor,' zei ze. Het ging wel helemaal door me heen en ik heb mijn eerste tientje al! ' Moet je luisteren Marga,' zei ik. Alsje zoveel geld blijft verdienen vragen ze thuis hoe je dat allemaal zo snel verdiend hebt. Wat ik dus doen zal, ik schrijf op wat je met fotograferen verdiend en elke week kom je dan langs en geef ik je wat je nodig hebt voor die plaat of iets anders. Hoe vind je dat?' ,0 ja. Dat is een goed idee, ik heb na tien foto's al honderd gulden... ‘. Je kunt erg veel verdienen, maar denk erom geen woord erover tegen wie dan ook, he?’ , Vanzelf,’ zei ze.

Nu maken wij foto's van wat hier zit.' Ik stak mijn hand onder haar rokje. ,Dat mag eigenlijk niet,' ,maar ik vind het niet erg hoor, zei ze zonder meer. Ik tilde haar rokje op en trok haar slipje omlaag. Zij hield zelf het rokje omhoog, terwijl ik haar kleine kutje betastte. Ik maak wat kleuren foto's van ons beiden, hoe vind je dat. Hier heeft niemand iets mee te maken, alleen jij en ik weten ervan he?' Ik kleedde mij bliksemsnel uit, draaide mij om en toonde Marga het hele zaakje. Mijn lul stond natuurlijk goed stijf. Marga staarde naar mij: ,Zo zien mannen eruit lekker diertje.' Pak hem beet net als ik jouw kutje gevoeld hebt.' , Ik weet niet hoe het moet... ik heb immers nog nooit een echte mannenlul gezien' antwoordde ze. Ze aarzelde nog even, maar toen sloten haar vingers om mijn kloppende lul. Het was een heerlijk gevoel dat mijn lul de eerste was die ze in haar koele vingers had, ik wist nu, dat ik haar makkelijk verder zou krijgen. Ik bukte me en zette mijn mond aan een klein tepeltje. Ze liet me alles doen zonder protest. Ik verwijderde haar rokje en slipje nu geheel. Mijn 18 jaar oude Marga had ik naakt! Nu greep ik mijn kans en exploiteerde het jonge kutje, ik vingerde erin heen en weer, drong ver door, ze werd tamelijk nat. Mijn lul stond op knappen en een beetje haastig zei 'ik, wrijf met die lul van mij heen en weer over je kutje, dat is zalig.

Probeer het maar eens.' Ze deed het en ik begon op en neer te gaan, mijn lul drong binnen. Ik hield me nog in en trok hem terug. ,Was dat leuk of niet, Marga?' vroeg ik. ,Ik vind het wel fijn hoor,' antwoordde ze. Ik ook,' ,ga jij maar achterover liggen dan kom ik over jouw heen.' Ik was nu bloedgeil, ik wilde alleen nog maar mijn zware gezwollen lul zo diep mogelijk in dat jonge meisje begraven. Ze lag weerloos onder me, geen kant kon ze meer op. Ik drukte mijn lul in haar kutje. Ze duwde haar buikje naar mij toe. Ik drong dieper door! ,Je doet me pijn ,' hijgde ze, o, ik ben zo nat. .. auw! Je doet me zo pijn!' kreunde ze nu. Ik stopte met pompen. ,0, wat een raar gevoel was dat,' zei ze hees. Wel fijn ook.' Marga, je hebt zo'n schattig kutje en je bent zo lekker,' hijgde ik, ,zullen we stoppen? ' Nee, doorgaan, ik wil wel hoor, maar je hebt ook zo'n groot ding. Lijkt wel of ie steeds dikker wordt.' Oké, maar denk erom tegen geen mens iets zeggen hoor, want kleine meisjes als jij horen dat nog niet te doen.' Ik zeg niets. Ik vind het veel te spannend. Ik wil wel,' herhaalde ze. Mijn lul gleed heerlijk langs haar verse kleine kittelaar. Ik voelde hoe haar kutlippen over mijn lul gleden en zich eraan vast schenen te zuigen. Met beide handen onder haar billetjes drukte ik haar harder tegen me aan. Ik voelde dat ik moest komen en vergat dat ik geen plan had gehad om haar de eerste middag al te ontmaagden, maar ik liet me gaan. Ze kreunde en kermde .. . auw!! Nee doorgaan,' gilde ze. Er was geen houden meer aan en zij kronkelde en zij draaide zo hard onder me dat ik haar wel moest nemen. Mijn lul zwol op en het bonkte in mijn hersens, ik neukte als een bezetene, ze kermde. Nee, nee,' en toen was het gebeurd. Ik pompte al mijn sperma in haar kutje en liet haar buikje vol stromen. Het was voor haar een ware openbarring. Ze keek mij met grote blauwe ogen aan en fluisterde: . Vindt je het ook zo lekker?' ,Ik hoef het jouw niet te vragen, denk ik, je wist van geen ophouden . Ik heb nooit geweten dat het zo lekker was, ' stotterde ze. , Ik wil het nog wel eens met je doen en ik hoef er niets voor te hebben .. Je mag het altijd bij me doen als je wilt .' Ze bleef nog een aardig poosje bij me. Het spreekt van zelf dat ik veel foto's van haar lichaam maakte en ze bijzonder veel l.p.'s kon kopen dit jaar. Als ze kwam hadden wij uren lang plezier met elkaar. Ze slikt trouw de pil. Foto's maken wij niet meer. twee video camera 's nemen ons paringsspel op.

Mijn vriendinnetje zit er letterlijk en figuurlijk warmpjes bij, al is ze heel vaak naakt!

Reacties (0)