Verhaal

Een speciale meid

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 06-05-2012 Auteur: stampertje Gelezen: 4263

Weet je elke man heeft zo van die meisjes. Een vaste relatie of niet zo van die meisjes die toch speciaal zijn voor hem die net iets meer zijn. Zo van die meisjes waar hij wel eens over durft fantaseren. Ik noem ze zijn droommeisje. Mijn verhaal gaat over zo’n meisje. Ze woont hier maar een kilometer vandaan ze heeft lang blond haar is ongeveer even groot als ik. Ze is zo iemand die graag aan sport doet van voetbal tot basket. Daardoor heeft ze ook een figuurtje om u tegen te zeggen. We kennen elkaar nog niet zo goed maar al van de eerste keer dat we elkaar zagen hing er zo een soort spanning in de lucht.

Het klikte wel ze keek wel eens stiekem naar mij ik stiekem naar haar en daarop volgde dan altijd een ondeugende glimlach. Het toeval wil dat ze sinds dit schooljaar bij mij in het jaar zit. Nu maken wij elk jaar en studietrip naar Spanje. Op een van die avonden waren met een hele hoop op stap. Zwoele Spaanse muziek veel bier en tequila. Zij had een leuk topje aan zonder BH en een witte linnenbroek die niet kon verbergen dat ze een zwart stringetje aanhad. Ze zag er dus fantastisch uit. De hele avond hebben we gedanst met iedereen van de hoop.

Hoe later op de avond hoe losser iedereen werd(we hadden namelijk al wel wat op). En toen gebeurde het ik ging wat dichter tegen haar dansen zij wat dichter tegen mij. Ze nam me vast rond mijn middel en fluisterde in mijn oor dat ik er geweldig uitzag. Zo’n kans kon ik natuurlijk niet laten liggen en ik kuste haar zachtjes op haar wang en liet mijn handje over haar linnenbroek glijden. We begonnen elkaar heerlijk te kussen en na een vijftal minuutjes zei ze dat we maar beter naar buiten konden gaan. Dit liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen We wandelden al kussen naar het strand elkaar onderweg wat opgeilend en kussend. Eens aangekomen begon ze me te kussen en liet ze zich vervolgens helemaal naar beneden glijden om mijn schoenen uit te doen. Ze glijden met haar tong langs mijn benen. Ze kwam meer naar boven en nu was het mijn beurt om mijn handjes te laten gaan. Ik wreef over haar blote schouders naar haar onderrug en zo zachtjes naar haar kontje.

Ze genoot ze begon net iets harder te ademen. Ze trok mijn shirt uit en liet haar handen over mijn borstkas glijden zachtjes naar beneden. Ze knoopte een voor een de knoopjes van mijn broek los en liet deze op de grond zakken. Mijn lul was ondertussen al half stijf. Ik maakte de knoopjes van haar topje los en trok dit uit. Ze had twee prachtige borstjes niet te groot maar zeker ook niet te klein. Ik begon ze te kussen haar tepels werden stijver en stijver. Ik liet me verder afzakken terwijl haar handjes door mijn haar gingen.

Ik draaide haar om en trok zo haar linnen broek naar beneden. Hierdoor kreeg ik onmiddellijk een prachtig zicht op strak kontje in die string. Zachtjes gingen we naast elkaar in het zand liggen. Voelend strelend en kussend. Mijn lul was ondertussen helemaal stijf en klaar om bevrijd te worden. Dit had ik niet alleen door. Ze likt heel mijn buikje zachtjes naar beneden. Tot aan mijn onderbroekje daar liet ze haar hand in gaan en trok het uit. Ze nam mijn lul in haar handen en begon hem zachtjes af te trekken terwijl ze geil naar me keek. Vervolgens nam ze hem in haar mond.

Haar lippen omsloten mijn eikel en hier zoog ze zalig op. Ik kon alleen maar genieten. Ze nam hem steeds dieper en dieper in haar mond. Op en neer af en toe afwisselend op mijn ballen zuigen en me af trekken. Dit was te mooi om waar te zijn. Ik kon me niet meer houden en waarschuwde haar dan ook. Tot mijn grote verbazing glimlachte ze hierbij even en begon me nog wat heviger pijpen. Op het moment dat ik klaarkwam nam ze mijne hele lul in haar mond zo dat ik haar mondje helemaal volspoot.

Dit vond ze blijkbaar heerlijk want ze likte men hele lul mooi. Nu was het mijn beurt. Ik ging met mijn tongetje naar beneden en bevrijdde haar van haar stringetje haar kutje was helemaal kaal geschoren en ‘glimde’ me toe. Ik begon haar zachtjes te likken. Draaide cirkeltjes vingerde haar terwijl. Ze begon zachtjes te hijgen en maande me aan om verder te doen. Ik likte haar klitje nu steeds heviger en vingerde haar terwijl. Ze kreunde harder en harder haar lichaam spande zich op en wat zich liet volgen was een geweldig orgasme. Haar gezichtje was zo geil dat mijn lul er ook weer wat meer zin in begon te krijgen. Om hem weer helemaal in topvorm te krijgen nam ze hem weer in haar mond.

Dit tot hij weer helemaal hard was. Ze duwde me op de grond en kwam boven op me zitten ritmisch neukte me ze. Haar kutje omsloot mijn lul zo zalig. Terwijl streelde ze haar zalig borsten en genoot. Ze begon steeds harder en vlugger te gaan. Omdat het reeds mijn 2e orgasme zou worden kon ik er wel een tijdje tegen. Ze ging steeds vlugger en vlugger ze begon steeds meer en meer te kreunen. Ze ging helemaal uit me en wou haar langs achteren laten nemen. Ze zette haar op handen en knieën en ik duwde mijn lul langs achter in haar sappige kutje.

Zo stootte ik lekker diep in haar. Vervolgens heften ze haar handen van de grond zo dat har lichaam tegen het mijne steunde. Dit bracht ook met zich mee dat ik haar borsten en klitje kon aaien. Dit werd voor ons beiden te veel en al kreunend spoot ik haar kutje vol. Ook zij hield er een enorm orgasme aan over. Na een uurtje in elkaars armen gelegen te hebben zijn we weer gekeerd naar het hotel en hebben we nog een schitterende reis gehad..

Reacties (1)