Verhaal

De stage week

Categorie: Eerste-keer Geschreven op: 06-05-2012 Auteur: ingrid86 Gelezen: 5895

Hallo ik ben een jongen van 15 jaar oud en woon in Zwolle dit is mijn verhaal Voor mijn vmbo t diploma moet ik stage lopen in een bedrijf. Ik had een erg lange zoektocht gehouden totdat ik een stage vond die mij erg leuk leek. Ik liep naar de receptie toe om te vragen of stage mogelijk was zat daar toch een geil wijf ik denk een jaar of 2930 cup maat C super slank en mooi lang golvend blond haar. Ik liep vervolgens met een goed zichtbare erectie naar die vrouw toe en vroeg of het mogelijk was om hier 4 dagen stagen te lopen Ze schreef mijn naam en telefoon nummer op en zei dat ze het door zou geven. Wat mij opviel was dat zij de hele tijd naar mijn kruis zat te kijken dit maakte mij nog geiler! Twee weken later belde er iemand op van het bedrijf waar ik stage zou lopen en zei dat het mogelijk was en dat ik nog maar een keer moest langskomen om kennis te maken.

 

Toen ik uit school naar het bedrijf toe ging hoopte ik natuurlijk dat die heerlijke receptioniste er weer was helaas was dit niet het geval. Er kwam een man in pak aan lopen en zei dat ik met hem mee moest komen toen ik mij aan hem voorstelde bleek dat zijn naam Pieter was en dat hij mijn stagebegeleider zou worden. Eindelijk was het zover dacht ik eindelijk kan ik die heerlijke 25+ zien. Ik ging sneller als ooit naar mijn stage ik was zelfs 20 minuten te vroeg. Gelukkig was de vrouw er.

 

We hadden elkaar effe voorgesteld ze heette Chantal en al gouw begon ze over mijn klokken spel mijn hoofd werd knal rood en verbaasde me het dat zij dit nog wist. Toen ik bij mijn begeleider aan kwam had hij een bespreking hij zij dat ik er bij moest komen zitten en goed moest luisteren ik zei is goed en droomde verder van Chantal. Plots ging de deur open en bleek het Chantal te zijn ze kwam bij de vergadering zitten. Ze keek me de hele tijd met een geile blik aan een mijn bos hout begon al te groeien ze had een geil strak shirtje aan en je kon goed haar borsten zien. Toen de vergadering afgelopen was ze mijn begeleider dat hij weg moest en dat Chantal mij voor de rest van de dag zal begeleiden.

 

Chantal zei tegen mij dat ik met haar mee moest komen naar haar kantoortje en dat ze me even wat wou laten zien ik zij oké want ik wou mijn stage goed afsluiten natuurlijk. Toen we binnen waren deed ze de deur op slot en ik vroeg waarom ze zei dat ze niet gestoord wou worden. Ze zei dat ik moest zitten en mijn jas uit moest doen ik deed dat braaf. Chantal had haar jas al uit maar trok tot mijn verbazing haar shirtje uit ze stond nu in haar beha mijn paal was alweer goed stijf en zij zei dat ik hem maar even wat ruimte moest geven ik zij toen brutaal dat zij dan haar rokje en bh uit moest doen. Ze deed dit en ik trok toen meteen ook mijn kleren uit.

 

Ze zei dat ik me moest ontspannen en haar borsten mocht aanraken ze ging voor mijn stoel zitten en begon zachtjes aan mijn Wiener schnitzel te likken ik merkte dat ik door al mijn geilheid al bijna klaar kwam en zei dat ze moest stoppen en dat ik haar wel wou beffen. Nu had ik pas een goed uitzicht op haar kutje wat was die mooi geen haartje en geen lipje stak uit heerlijk. Ik trok haar lipjes wat opzij en begon zachtjes het alfabet te likken rond haar natte klitje. ik hoorde haar zachtjes kreunen en leef daarom doorgaan. plots trok ze haar doosje weg en ging over het bureau hangen ze zei dat ik haar moest nemen en het liefst zo hard mogelijk.

 

ik stopte met haast mijn penis erin en begon hard te bonken in haar kutje terwijl ik mijn vinger in haar anus stopte en met mijn andere hand haar borsten bewerkte ik merkte dat ik zelf al bijna klaar kwam zij zei ook dat ze bijna kwam toen kwamen we klaar en kusten we nog even. Toen zei ze dat het 5 uur was en dat ik naar huis moest ik zei dag en kneep nog even gemeen in haar kont ze gilde zachtjes. En ik zei morgen nog zon dag te hebben. .

Reacties (1)