Verhaal

Avontuurtje op het naaktstrand

Categorie: Buiten Geschreven op: 28-04-2012 Auteur: jenny Gelezen: 15129

Het was op een mooie warme zomerdag in juni 2005, toen ik besloot naar het naaktstrand in Scheveningen te gaan. Daar gekomen waren er nog maar weinig mensen, tsja het was 10:00 uur in de morgen en het zand voelde nog koel. De heledag heb ik rond liggen kijken en er zaten zat mooiemeiden op het naaktstrand, om het uur liep ik het hele strand af op zoek naar avontuur, maar nee, helemaal niks. Of ik had geen lef genoeg om een meisje te benaderen of er viel echt niks te beleven dan alleen maar kijken naar die heerlijke naakte vrouwenlijven. Desondanks had ik het best naar mijn zin, mooi weer, mooie meiden enfin, het was een heerlijke dag.

Zo rond een uurtje of 16:00 uur had ik het wel gehad, ik klede mij aan en besloot huiswaards te gaan, lichtelijk teleurgesteld dat ik niks had mee gemaakt, maar goed, mooi weertje en al het vrouwelijkschoon maakte er toch nog een fijne dag van. Toen ik ineens een vrouw zag liggen,ze was wel gevormd, mollig, grote borsten, en een leuk smoeltje. Ik keek vol verlangen naar haar en zij merkte mij op en begon te glimlachen, mijn hart bonsde in mijn keel van verlangen. Geen moment twijfelde ik om in de buurt te gaan liggen,en trok mijn kleding uit. Ze bleef glimlachend naar mij kijken en we raakte in gesprek, 'kom naast mij liggen' zei ze uitnodigend.

Na een half uur gebabbelt te hebben over koetjes en kalfjes,besloten wij de zee in te gaan. Na wat gesetter en gespatter in de zee zei ze:"ben je een groentje of zo dat je zo ver van mij afstaat?"Ik wade naar haar toe en toen ik voor haar stond, zei ze: "ben je soms bang van mij?"En ik ging om haar heen waden en pakte haar van achteren voorzichtig vast in en omhelzing, ik voelde mijn pik stijf worden en begon zachtjes tegen haar bilnaad aan te rijen, ze kreunde zachtjes en let het gewoon toe, toen pakte ik voorzichtig haar borsten en masserde die heel teder en ze lag haar hooft achterwaards op mijn rechter schouder en ze kreunde in mijn oor, het wond mij erg op,"zullen wij weer op het strand gaan liggen?" vroeg ik haar, en we rende terug naar het strand.

Daar aangekomen, masserde ik haar heerlijke volle lichaam en gebruikte wat zonnecreme om haar lekker in te smeren. Ik kon mij niet meer houden en ging langzaam over haar borsten masseren, haar tepels werden hard, voor ik het wist lag ik boven op haar en we tongzoende of het een lust was, en dat was het ook! Ik lag op haar ondebuik te rijen en plotseling greep zij mijn pik vast en stak deze in haar natte kut, ik gin eerst heel rustig op en neer, steeds sneller en sneller, haar tepels werden nog harder van de geiligheid en zij begon heerlijk te kreunen.

Ik zoog heerlijk aan haar nogal grote tepels, haar tepelhoven waren zo groot als een schotel van een koffiekopje, ik kreunde en trok mijn pik terug en spoor het zaad over haar borsten. Na wat na gevreen te hebben, beslotn we weer ieder zijn/haar weg tegaan, op weg naar huis. Sinds dien heb ik haar nooit meer gezien, vaak denk ik nog terug aan die heerlijke zomerdag in juni 2005.

Reacties (0)