Verhaal

Studentes!

Categorie: Buiten Geschreven op: 30-09-2015 Auteur: wimpie Gelezen: 2375

Het was op een warme augustusdag. Ik had een vrije dag en had al bedacht hoe ik die dag ging indelen. Eerst een lekker stukje hardlopen door het bos, daarna lekker douchen en de middag in de tuin liggen. Maar dat liep toch anders....

Toen ik het bos inliep zag ik een aantal groepen studenten die in verband met hun introductieweek een zekere groepsopdracht moesten uitvoeren. Gelukkig ken ik goed de weg en besloot ik een gedeelte van het bos in te lopen waar normaal gesproken weinig mensen komen en wat minder goed toegankelijk is. Inderdaad was het hier een stuk rustiger en ik kon lekker doorrennen. Ondertussen was het al aardig warm geworden en na een kwartier stevig doorlopen besloot ik toch iets rustiger aan te doen. 

In de verte hoorde ik gegiechel, duidelijk een vrouwenstem. Ik liep in die richting, want is was benieuwd wat er aan de hand was. Plotseling zag ik een paar meter van het pad 3 jonge meisjes. Aan hun shirtjes kon ik zien dat het ook studentes waren van de introductieweek. Misschien waren ze verdwaald of moesten ze daar hun opdracht afronden. Een van de meisjes zat gehurkt met haar broek op de enkels en de twee anderen zaten haar te plagen. Ze was aan het plassen en als ik goed mijn best deed kon ik haar kutje zien. Toen ze bijna klaar was trok een van de andere meisjes, die een rokje aanhad, deze omhoog en ik zag dat ze geen slipje aanhad. Ook zij ging nu door de knieën en liep haar plas heerlijk lopen. Het derde meisje leek nu op de uitkijk te staan en ook een beetje overrompeld. Ik deed een paar stappen opzij en stapte op een tak. Deze kraakte hard en de drie meisjes keken in mijn richting. Ik was betrapt.....

Het eerste meisje trok direct haar broek weer omhoog en schaamde zich dood, maar de tweede studente, die duidelijk wat minder verlegen was, liep op mij af, nog steeds met haar rokje omhoog. Ze vroeg een tikkeltje bazig of ik ervan genoten had. Ik kwam niet uit mijn woorden en zoch naar excuses. In mijn sportbroekje was echter heel duidelijk een erectie te zien en ze vroeg of ik geil was. Dat was ik natuurlijk wel, maar ik zocht nog steeds naar de de juiste woorden. 

Plotseling duwde ze mij bij mij schouders omlaag en zette haar kutje op mijn mond. Er zaten nog wat druppels urine op, waardoor mijn gezicht direct nat werd. Likken, commandeerde ze. Langzaam begon ik weer wat bij mijn positieven te komen en ik begon dat heerlijke, jonge kutje te likken. Het was de introductieweek van de nabijgelegen hogeschool, dus ze waren vast 17 of 18. Ze begon al snel lekker drijfnat te worden en haar kutsappen vermengden zich met het zweet op mijn hoofd. Wat was dat lekker zeg.

Ik zag de andere twee meiden dichterbij komen, maar ze keken alleen maar toe. Nummer twee, zoals ik haar maar even noem, stond op en vroeg de andere twee meisjes hun broek uit te trekken. Zoals ik eerder zei had ze wat bazigs in haar stem dus ze durfden haar niet tegen te spreken. Onwennig deden ze wat er gevraagd werd. Daarna zei ze dat die meisjes ook hun kutje in mijn gezicht moesten drukken. Ik was ondertussen van de schrik bekomen en botergeil, dus ik begon ze lekker te likken. In het begin waren de meisjes nog een beetje voorzichtig, maer het warme weer en de omstandighden zorgden ervoor dat ook zij lekker geil en nat werden. Hierdoor kreeg ik nog meer kutsappen op mijn gezicht en ik begon ook steeds meer te zweten. Langzaam werd mijn shirt dan ook steeds natter. Nummer twee zorgde door de meisjes op hun billen te drukken dat mijn gezicht helemaal door die kutjes werd bedekt. De kutjes van nummer een en twee waren helemaal kaal, maar nummer drie, die mij seksueel ook duidelijk het minst ervaren leek, had haar schaamhaar alleen een beetje bijgeknipt. Dit bosje haar veranderde steeds meer in een natte spons en zoiets in je gezicht krijgen vond ik ook een ontzettend geile ervaring. Dit ging door tot de meisjes duidelijk vermoeider leken.

Nummer twee vroeg mij vervolgens mijn broek uit te trekken en de drie meisjes gingen gehurkt naast elkaar zitten. Mijn pik was natuurlijk lekker stijf en ze namen hem heerlijk in de mond. Nummer een en drie deden eerst nog wat voorzichtig, maar nummer twee gaf het goede voorbeeld. Ik mocht mijn pik helemaal achter in haar keel drukken en ze vroeg mij dit ook bij de andere meisjes te doen. Ik werd steeds geiler en toen ik het niet meer hield spoot ik mijn zaad heerlijk in het rond. Ik zag dat mijn sperma ook op hun shirtjes terecht was gekomen, die ze niet hadden uitgetrokken. Nummer een en drie schrokken en probeerden de vlekken eruit te vegen, terwijl het nummer twee kennelijk niet kon schelen. Ze ging zelfs met haar shirt langs mijn pik om zelfs de allerlaatste druppels op te vangen. 

Wat ik had gemist toen ik nummer een en drie aan het beffen was, was dat nummer twee stiekem de andere twee slipjes had gepakt en ook nog kans had gezien haar telefoonnummer op een blaadje te schrijven. Toen ik mijn broek weer aantrok en verder ging kreeg ik dit in de handen gedrukt (dat nummer vond ik pas toen ik weer thuis was). Toen ik verder liep hoorde ik de andere meisjes op hun slipjes roepen en ik moest glimlachen. 

Eenmaal thuisgekomen en fris gedouchet besloot ik het nummer te bellen. Ik kreeg nummer twee aan de lijn en ze vroeg om mijn adres. Ze zei dat ze om 5 uur er zou zijn om nog iets af te maken. Om vijf uur stond ze inderdaad voor mijn deur. Ze had nog steeds haar introductieshirtje aan met de opgedroogde zaadvlekken. Daar had ze dus de hele dag mee rondgelopen! Wat er toen gebeurde? Dat lezen jullie later misschien nog wel op deze site.

Reacties (0)